Clint Eastwood

Clinton Eastwood Jr.

8,9
79 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clint Eastwood

Gdzieś przeczytałam i strasznie mnie to rozśmieszyło... Clint umie zrobić dwie miny: w
kapeluszu i bez kapelusza :)

Angela4b

Ja natomiast przeczytałem gdzieś, że tylko brzydkie idiotki wystawiają Eastwoodowi ocenę 1 na filmwebie (nie pamiętam źródła)

transistor152

Ten ktoś miał sporo racji.

transistor152

Tu wychodzi pewna niedoskonałość filmwebu. Jako reżyserowi dałabym mu 11/10, ale aktorem jest dość przeciętnym.

tysenna

Wtedy możesz wystawić średnią.

Mosquito0

Problem w tym, że najprostsza arytmetyka jest dla większości użytkowników filmwebu za trudna i jest coraz gorzej z tego co widzę niestety.

uwieziona

No i później mamy - doskonały reżyser + przeciętny aktor = 10/10. :-)

Mosquito0

Tak, niewątpliwie działa to w obie strony;) Wynik końcowy-nieadekwatne i nielogiczne oceny w szeroko pojętym zakresie.

transistor152

Dupek z ciebie, za przeproszeniem. Tak gdzieś przeczytałam.

transistor152

Mogę się założyć że było to Bravo lub coś w tym stylu;) A tak już całkiem serio to nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale jeśli już to logicznym tokiem rozumowania powinno być raczej odwrotnie;)

uwieziona

Obawiam się, że przegrałaś. To o co się założyliśmy?

transistor152

Skąd możesz wiedzieć że przegrałam, skoro nie pamiętasz źródła?;)) Co do drugiej części postu to pomimo długiego toku myślowego piszesz bzdury, więc nie wiem czy pisanie czegokolwiek jest sensowne.

uwieziona

Co do drugiej części postu - "powinno być raczej odwrotnie" - czyli to Clint Eastwood wystawia brzydkim idiotkom jedynki na filmwebie?

Angela4b

Nazwisko: "Angelika Po tatcie". I wszystko jasne, czemu wystawione 1/10.

Angela4b

Lepszy pewnie Eddy Murphy lub Jim Carrey, którzy to robią tysiące różnych min i figur, ale wtedy Clint wyciąga gnata i obaj leżą w imię normalności. :D
PS. Strzela w minie bez kapelusza, a odchodzi w minie z kapeluszem. :) To najlepszy aktor wszech czasów.

Prince_Hector

Od Carreya to się odczep.

Angela4b

A ja natomiast słyszałem że najlepiej ze najlepiej wychodzą mu miny przeciwpancerne i przeciwpiechotne

ApolloCreed_

Też dobre !

Angela4b

On chyba nawet sam to powiedział, ale nie jestem pewien.

NickError

To powiedział o nim Sergio Leone w 1968 roku, kiedy Clint odmówił zagrania małej rólki w "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie". Było to w żartach ale też trochę uszczypliwe (i przede wszystkim nieprawdziwe).

Juby_

Tak na marginesie, to Roger Moore powiedział coś podobnego o sobie. Że jego jedyną umiejętnością jest powolne podniesienie jednej brwi, a następnie drugiej.

Angela4b

hahaa, klasa! podam dalej

groszek86

Miło, że nie wszyscy się tak spinają :)

Angela4b

masz nieco racji, ale przyznanie Clintowi 1 to WIELKA przesada, nie sądzisz? Zgodzę się, że aktor z niego średni, ale od strony reżyserskiej prezentuje się znakomicie

plnddk

No masz rację. Przyznaję się do błędu! Jako reżyser zasługuję na więcej, choć nie widziałam zbyt wiele. Ale chyba Oszukaną reżyserował i wyszło całkiem nieźle :)

Angela4b

Po 'Piorunie i Lekkiej Stopie' nie byłabym taka pewna, tam repertuar mimiczny był jednak bardziej rozbudowany.

TangoAndWaltz

[A zaczepiając temat od innej strony - kapelusz też trzeba umieć nosić, sztuka zanikająca obecnie w dobie czapeczek bejsbolówek, daszków, albo gołych głów, we wszystkich przedziałach wiekowych.]