Clive OwenI

7,9
28 176 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clive Owen

zaczne może tak...jego fanem jestem juz po ogladnieciu krotkich filmikow, ktore reklamowaly samochody marki BMW(przy okazji dodam, ze wszystkie te filmiki sa świetne), a widzialem je juz jakis czas temu...Owen juz w tych kilkuminutowych reklamowkach zaprezentowal sie bardzo dobrze(chetnym polecam "Star" z Madonna :]). Poźniej był długo oczekiwany przeze mnie "Król Artur"- i tak jak wielu osobom film sie totalnie nie podobał, włącznie z grą Cliva- tak ja mam na temat zarówno jego, jak i całego filmu bardzo dobre zdanie(które się jeszcze polepszyło, po oglądnięciu wersji reżyserskiej). Ale prawdziw popis aktorskich umiejetnosci Owen daje w filmie "Bliżej". Larry w jego wykonaniu elektryzuje...zdumiewajace, jak inaczej wyglada jego gra, od tej w "Królu Arturze". Jest niewatpliwie najwiekszym plusem filmu i jak juz kilkakrotnie powtarzalem- Clive calkowicie ukradl film reszcie obsady. Roberts i Law praktycznie nie istnieja, podczas wspolnych z nim scen- bo cala uwga skupia sie na nim...Teraz z niecierpliwoscia czekam na to jak zaprezentuje sie w "Sin City". Jestem swierzo po skonczeniu czytania komiksu(ktorego z miejsca stalem sie fanem) i powiem, ze Clive gra praktycznie jednego z głównych bohaterów(jest głównym bohaterem w jednej części, która zostanie zekranizowana) i jednego z najbardziej interesujacych bohaterów. Trzymam kciuki za niego, bo jak film bedzie taki jak komiks, to...juz sie nie moge doczekac :]

error

W sumie wypada mi się tylko podpisać pod tą wypowiedzią, jestem wielbicielką talentu Cliva od dawna i jego rosnąca popularność bardzo mnie cieszy. Czekam na Sin City z niecierpliwością!.