Colin FarrellI

Colin James Farrell

8,2
75 939 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Colin Farrell
tomucho77

ahahahahahah, najlepsze że Ty myślisz, że masz mocne teksty i nie jesteś palantem. Wybacz mi to stwierdzenie.

voney

Ja nic nie myślę tylko stwierdzam fakty.

tomucho77

tak tylko dodam o siebie, pani Alicja myślała ze zmieni babiarza i nagle się wielce zmieni i zakocha bo ona jest taka wyjatkowa ,ups troszke się potkneła , nie żebym jej nie lubił ale prawada jest taka ze ona nic nie robi ,raz na jakiś czas zagra w miernym filmie i w jakiejś tandetnej reklamie a w programach udaje wielką znawczynie choć o temacie nie ma zielonego pojęcia , mimo to wszystko uważam że ma potencjał choć narazie jest tandetną celebrytką bo aktorką to za dużo powiedziane nie wspominając o piosenkarce to poprostu celbrytka robi wookół siebie szum i nic więcej , szkoda kolejny zmarnowany talent został zaprzepaszczony.

TheGoldi07

dobrą beke miałem czytając wasze posty, nie żałuję ani jednej minuty, yo :))

kiprowaty

Do usług :)

tomucho77

Uwielbiam twoje kłótnie z innymi użytkownikami ;)
Jesteś moim mistrzem rozpierdzielasz mnie ;]

jarmak13

Aż się zaczerwieniłem kurka wodna :)

jarmak13

To chyba nie jest idealny wzorzec do naśladowania.

cameron_baum

Nie płacz zasrańcu.

tomucho77

Bo co mi zrobisz małpoludzie? ;)
Czymś mnie zaskoczysz nieuku?
Wątpię, bo jesteś przewidywalny jak pies Pawłowa.
Potwierdza się jedynie moja teoria że gdziekolwiek się nie pojawiasz to jesteś jak zaraza którą należy wytępić.
Płakać to powinieneś wyłącznie nad sobą, bo ja mogę zapłakać wyłącznie przy krojeniu cebuli tłumoku :)

Podoba mi się jak pojechała z tobą jak po szmacie ta dziewczyna rapi_aga i jak się wielokrotnie zbłaźniłeś przy niej próbując cokolwiek odpysknąć, mały człowieczku.
Widzę że miała niezły ubaw z Ciebie hahahaha

cameron_baum

I z czego się cieszysz imbecylu ja w przeciwieństwie do ciebie potrafiłem przyznać się do tego iż jestem cienki w porównaniu do niej, jak również przeprosić Ją za wszystkie moje wulgarryzmy i pogodzić się.
Ciekawe kabanie czy ciebie będzie stać na ten sam gest.

Ciekawe co Aga powie na fakt że przyznałeś Ojcu Chrzestnemu 1/10 i stwierdziłeś że ten film jest gniotem nad gnioty.

tomucho77

Chcę wiedzieć do czego mam się przyznać jeszcze bo żadnych moich grzechów nie pamiętam.
Gdyby nie był z ciebie taki prymitywny, głupi cham to może by inaczej z tobą rozmowa wygląda ALE NIESTETY TAK NIE JEST :D
A twoje chamstwo polega na tym że mówisz coś nie myśląc o tego konsekwencjach względem kogoś.
Zupełnie jak dziecko którym jesteś.

To chyba ty mnie powinieneś przeprosić, buraku, za te wszystkie przekleństwa użyte w moim kierunku.
Pomyśl nad tym przy dzisiejszej modlitwie a pokuta będzie ci dana.
Amen.

I już się tak nie podpieraj jak tonący brzytwy Agą, bo coś mi się wydaje że wątpliwe masz w niej wsparcie.
Ponadto zżynasz od niej teksty ułomny człowieku ;D

cameron_baum

"żadnych moich grzechów nie pamiętam" jesteś żałosny grzechem jest nagminne łamanie regulaminu FW zakładając non stop tematy pomawiające i ubliżające aktorkom.
Koleinym grzechem jest dawanie Ojcu Chrzestnemu i Bellucci 1/10.
Następnym grzechem jest cieszenie się z czyichś wulgarnych tekstów które są skierowane w stronę mojej matki.
Powiadam ci po raz enty jesteś żałosnym hipokrytą. Możesz na moją osobę kłaść laskę i mieć mnie w głębokim poważaniu ale nie zapominaj że są tutaj inne osoby które myślą o tobie tak samo jak ja.

tomucho77

Nie chce mi się już po raz kolejny wałkować tego samego odnośnie hipokryzji matole jak i moich ocen co do filmów ;DD
Pomijam już że to moja subiektywna ocena ;D

Jesteś spoko gość.
Tylko nie znasz pojęcia hipokryta jeszcze ;D
Doucz się, wyjdź i wróć ok ? ;D

gosiunia7173

myśle że to kryptogej

caninae

Nie wiem jak wy dziewczyny, ale mnie zawsze podobali sie tacy szorstcy mężczyźni. Żadni tam twardziele z siłowni i solarium, albo gejowaci faceci z przydługą grzywką i opiętym sweterku. To jest prawdziwy facet, trochę niedbały, trochę romantyczny, jest w nim siła i męskość, uwielbiam

lalique21

też lubię takie typu, ale .. na ekranie ;)

clavier

Przez chwilę zastanawiałam się, czy mówicie o Colinie czy o tomucho77 xD

witcheress

Zaczepki szukasz ?