Colin ma przecież jeszcze starszego syna, który wygląda prawie że jak młody tatuś :) http://images5.fanpop.com/image/photos/31000000/Colin-s-eldest-son-2012-colin-fi rth-31007361-450-298.jpg ten w niebieskim.
Colin ma wszystko i o to w tym wszystkim chodzi :3 Jest przystojny, inteligentny i posiada maniery Brytyjczyka :)
kurczę jak można być takim przystojniakiem :P to wręcz niemożliwe :) skąd się biorą takie ciacha :)))
Czemu Polska jest tak daleko :( Przecież najpiękniejsze dziewczyny na świecie, muszą być z takimi mężczyznami jak on! Geography sucks :/
Oj, ja również jej zazdroszczę :) Uwielbiam Colina :) Co prawda chyba pierwszy raz widziałam go dopiero w filmie "Mamma Mia!" ale teraz oglądam inne filmy z jego udziałem :)
Ma szczęście, że jest przynajmniej ładna. Bo kogoś brzydszego bym nie zdzierżyła u jego boku. Z tego co pamiętam, to się chyba pobrali jakoś po Dumie i Uprzedzeniu, nieźle się wstrzeliła laska, są foty na internecie, ale nie chce mi się ich szukać. Same syny, to tylko potwierdza jego męskość (If you know what I mean?) ;-D