Colin Firth

Colin Andrew Firth

8,5
72 340 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Colin Firth

Osobiście, to Colin F. bardzo mi się podoba... nie tylko jako aktor, ale rónież jako mężczyzna.. ;)
Pozdrawiam

Inez_9

cześć!! Całkowicie podzielam Twoje zdanie!! Nie dość, że jest świetnym aktorem (bo znajdzie we wszystkich rolach) to jeszcze wygląda bosko!! jakby to powiedzieć...niezły z niego cukiereczke:) Pozdrawiam!!

Inez_9

Zgadzam się!!!Lubię taki typ mężczyzny.to znaczy inteligentny,przystojny,zadbany.Dodam,że uwielbiam ogląda Colina w filmach,bo uważam,że gra kapitalnie w wyznaczonych rolach,lubię ogląda również gale(oczywiście tylko te gdzie pojawia się Colin).Żałuję że jest żonaty,zazdroszczę jego żonie takiego cukiereczka,pewnie do dziś nie może się nim nacieszyc.Pozdrawiam

Madziulka

Popieram Was dziewczyny...bardzo go lubię a moja mama się w nim zakochała !! W Dumie i uprzedzeniu był taki kochany...a w Briget Jones mnie rozwalił :) Całuski dla wszystkich jego fanek ;* :P

Inez_9

i na dodatek jest Anglikiem i dżentelmenem... jest świetny , podzielam wasze zdanie...szkoda ze ma zone ...

Lady_Mar

żona nie ściana ;)
nie no... zartuje :P ale Colin...cudo

Inez_9

Takiego mężczyznę chętnie bym widziała u swego boku...

użytkownik usunięty
Inez_9

Colin Firth to ideał. Nie dość, że przystojny i świetnie gra każdą rolę to na dodatek sprawia wrażenie bardzo fajnego prywatnie. Cenię go za to, że nie robi wokół siebie medialnego szumu. Uwielbiam tego aktora:)

Zgadzam się. Jest w nim coś. Uwielbiam większość jego filmów, a nawet jak jakiś kiepski to przynajmniej posłuchać go można. Akcent... Mmmmm... :)

Hanuszka_

Też się zgadzam. Jest mniamniuśny. Dużo lepszy od prostego chłopaka z polskiego miasta. Mmmmmmmmm... mmmm... mm... m.

Alcester

popieram i tez zapisuje sie do fanklubu mniamniusnego Colina, koles jest mega :)

since.autumn

Ja też go uwielbiam :) Zakochałam się po obejrzeniu "Jak zostać królem", a później jeszcze bardziej, kiedy widziałam "Dumę i uprzedzenie". Wpadłam po uszy, zakochana w jego aktorstwie. Jest świetny :D :D :D

Zgadzam się z każdym słowem. Colin ma to "coś". Uwielbiam go :D

Inez_9

Popieram. Naprawdę świetny aktor, a do tego bardzo przystojny mężczyzna. Samymi oczami wyraża więcej, niż niejeden facet potrafiłby powiedzieć przez godzinę. A jak się uśmiechnie, to już w ogóle miękną kolana :) I faktycznie, wydaje się być fajnym facetem tak na co dzień. Bardzo zabawny przy wywiadach, taki równy gość :) Jego żona to szczęściara! ;)

Hydeist

Co do tych oczu-świetnie to wyraziłaś ;) Też bym tak chciała, żeby taki pan Firth popatrzył mi w oczy tym swoim wzrokiem... Ach... Ale się rozmarzyłam...

Inez_9

Ja też go uwielbiam! Jest już po pięćdziesiątce, a mimo to pociąga im jest starszy tym bardziej, osobiście Dziennik B.J. to dla mnie kiepski film, ale widok Colina jest bezcenny, uwielbiam go w Ostatnim Legionie, a jak oglądałam Dumę i uprzedzenie to nie mogłam wyjść z podziwu dla tego pana, cieszę się że cały czas gra w filmach i to różne role, bo jeszcze kilka lat temu myślałam, że on jest taki strasznie sztywny i potrafi grać tylko takich Darcich ale teraz kiedy widziałam go w o wiele większej licznie filmów/ról jeszcze bardziej go ubóstwiam :-)

użytkownik usunięty
DagnaMara

Tak może i mam 14 lat, ale też uważam, że Colin jest bardzo przystojny ;) Ten moment w "Duma i uprzedzenie" kiedy On wychodzi z jeziora... boski. Fajne jest też to, że się trzyma żony, wierny facet - nie taki celebryta co miał 5 żon, 7 dzieci i jest wiecznym dzieckiem. Angielski dżentelmen i arystokrata, tak będzie mi się zawsze kojarzył ;D Pozdrawiam!

Ja mam 17 lat, więc jestem ciut od ciebie starsza, ale uwielbiam go od dawna :)

Inez_9

Uwielbiam !! spotkać takiego faceta w realu ... marzenie :) patrzeć... prawdziwa przyjemność...

Inez_9

kocham patrzec na filmy z jego udzialem . . . ma taki urok osobisty :) i te jego brązowe oczy =) to przez niego uwielbiam chlopaków z brązowymi oczami . . . no i jeszcze przez Johnnego Deepa ale to szczegół :D on jest super nawet kiedy ma z 52 lata. . .

Inez_9

Matko, nie spodziewałam się, że aż tyle dziewczyn podziela moją opinię o Colinie :) . Kiedy pierwszy raz spojrzałam na stronę o nim, nie mogłam uwierzyć, że jest po pięćdziesiątce. Wygląda i gra po prostu bosko. To jego spojrzenie i uśmiech i w ogóle wszystko... Jednym słowem: świetny!

Inez_9

Też jestem jego fanką! : ))))))

Inez_9

Ma niesamowity głos.

Inez_9

Oglądaliście Dumę i Uprzedzenie z nim w roli pana Darcy ? Żadna późniejsza ekranizacja tej książki nie miała takiego cudownego Darcy'ego.
Uwielbiam go za tą rolę.

Inez_9

Colin jest świetnym aktorem, w każdym filmie który oglądałam dobrze grał. Nie wyobrażam sobie innego Pana Darcy'ego!