Osobiście, to Colin F. bardzo mi się podoba... nie tylko jako aktor, ale rónież jako mężczyzna.. ;)
Pozdrawiam
cześć!! Całkowicie podzielam Twoje zdanie!! Nie dość, że jest świetnym aktorem (bo znajdzie we wszystkich rolach) to jeszcze wygląda bosko!! jakby to powiedzieć...niezły z niego cukiereczke:) Pozdrawiam!!
Zgadzam się!!!Lubię taki typ mężczyzny.to znaczy inteligentny,przystojny,zadbany.Dodam,że uwielbiam ogląda Colina w filmach,bo uważam,że gra kapitalnie w wyznaczonych rolach,lubię ogląda również gale(oczywiście tylko te gdzie pojawia się Colin).Żałuję że jest żonaty,zazdroszczę jego żonie takiego cukiereczka,pewnie do dziś nie może się nim nacieszyc.Pozdrawiam
Popieram Was dziewczyny...bardzo go lubię a moja mama się w nim zakochała !! W Dumie i uprzedzeniu był taki kochany...a w Briget Jones mnie rozwalił :) Całuski dla wszystkich jego fanek ;* :P
i na dodatek jest Anglikiem i dżentelmenem... jest świetny , podzielam wasze zdanie...szkoda ze ma zone ...
Colin Firth to ideał. Nie dość, że przystojny i świetnie gra każdą rolę to na dodatek sprawia wrażenie bardzo fajnego prywatnie. Cenię go za to, że nie robi wokół siebie medialnego szumu. Uwielbiam tego aktora:)
Zgadzam się. Jest w nim coś. Uwielbiam większość jego filmów, a nawet jak jakiś kiepski to przynajmniej posłuchać go można. Akcent... Mmmmm... :)
Też się zgadzam. Jest mniamniuśny. Dużo lepszy od prostego chłopaka z polskiego miasta. Mmmmmmmmm... mmmm... mm... m.
Ja też go uwielbiam :) Zakochałam się po obejrzeniu "Jak zostać królem", a później jeszcze bardziej, kiedy widziałam "Dumę i uprzedzenie". Wpadłam po uszy, zakochana w jego aktorstwie. Jest świetny :D :D :D
Popieram. Naprawdę świetny aktor, a do tego bardzo przystojny mężczyzna. Samymi oczami wyraża więcej, niż niejeden facet potrafiłby powiedzieć przez godzinę. A jak się uśmiechnie, to już w ogóle miękną kolana :) I faktycznie, wydaje się być fajnym facetem tak na co dzień. Bardzo zabawny przy wywiadach, taki równy gość :) Jego żona to szczęściara! ;)
Co do tych oczu-świetnie to wyraziłaś ;) Też bym tak chciała, żeby taki pan Firth popatrzył mi w oczy tym swoim wzrokiem... Ach... Ale się rozmarzyłam...
Ja też go uwielbiam! Jest już po pięćdziesiątce, a mimo to pociąga im jest starszy tym bardziej, osobiście Dziennik B.J. to dla mnie kiepski film, ale widok Colina jest bezcenny, uwielbiam go w Ostatnim Legionie, a jak oglądałam Dumę i uprzedzenie to nie mogłam wyjść z podziwu dla tego pana, cieszę się że cały czas gra w filmach i to różne role, bo jeszcze kilka lat temu myślałam, że on jest taki strasznie sztywny i potrafi grać tylko takich Darcich ale teraz kiedy widziałam go w o wiele większej licznie filmów/ról jeszcze bardziej go ubóstwiam :-)
Tak może i mam 14 lat, ale też uważam, że Colin jest bardzo przystojny ;) Ten moment w "Duma i uprzedzenie" kiedy On wychodzi z jeziora... boski. Fajne jest też to, że się trzyma żony, wierny facet - nie taki celebryta co miał 5 żon, 7 dzieci i jest wiecznym dzieckiem. Angielski dżentelmen i arystokrata, tak będzie mi się zawsze kojarzył ;D Pozdrawiam!
kocham patrzec na filmy z jego udzialem . . . ma taki urok osobisty :) i te jego brązowe oczy =) to przez niego uwielbiam chlopaków z brązowymi oczami . . . no i jeszcze przez Johnnego Deepa ale to szczegół :D on jest super nawet kiedy ma z 52 lata. . .
Matko, nie spodziewałam się, że aż tyle dziewczyn podziela moją opinię o Colinie :) . Kiedy pierwszy raz spojrzałam na stronę o nim, nie mogłam uwierzyć, że jest po pięćdziesiątce. Wygląda i gra po prostu bosko. To jego spojrzenie i uśmiech i w ogóle wszystko... Jednym słowem: świetny!
Oglądaliście Dumę i Uprzedzenie z nim w roli pana Darcy ? Żadna późniejsza ekranizacja tej książki nie miała takiego cudownego Darcy'ego.
Uwielbiam go za tą rolę.