Colin Firth

Colin Andrew Firth

8,5
72 340 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Colin Firth

całkiem niexle się trzyma jak na 48-latka. Zdaję sobie sprawę, że wiele osób go nie lubi i dla mnie też na początku wydał się sztywny(jak to Bridget ujęła "połknął kijek), ale po obejrzeniu z nim kilku filmów stwierdziłam, że nie mogę doczekać się na kolejną scenę, film z nim. Bardzo dobra roli w Mamma mia! a także w Bridget. Zrozumiałam, jak to jest czekać na czyjś uśmiech;)
A też nie było takiego, co wszystkim dogodził. Jak potrafią klnąć na Ala Pacino(!!) to na Colina też mogą. A trzeba przyznać, że stara się żyć normalnie, nie wywołuje skandalów, ma żonę od 1997 i dwójkę dzieci. To też trzeba brać po uwagę, szczególnie kiedy bije po oczach news "WERONIKA KSIĄŻKIEWICZ 2 RAZY UPRAWIAŁA SEKS W SAMOLOCIE" czy "KRÓTYŚ TAM Z JONAS BROTHERS ZOSTAWIŁ MILEY CYRUS". Ludzie, zastanówcie się, zanim naskoczycie na kogoś.

jared35leto

to jest w nim najlepsze - że jest naprawdę w porządku facetem:-)
nie dałabym mu 48 lat:-)

jared35leto

hmmm... no właśnie TEN UŚMIECH, na który można czekać do każdego następnego filmu, wywiadu itp... W tej kwestii (w przypadku Colina xD) wiek tak naprawdę jest nieistotny, Śmiem wręcz twierdzić, że im jest starszy, tym więcej ma w sobie "tego czegoś" :P

sollange

Colin jest jak wino - im starszy tym lepszy :)

Tinae

Toż to oczywista oczywistość!!! (btw Tinae, my wiemy...) xDD

jared35leto

Właśnie oglądam Femme Fatale z 1991 r i przyznaję rację - im starszy tym lepszy !

ale_kino

Absolutely! Nie da się ukryć, że od tego czasu, w miarę upływu lat, wygląda (i to spojrzenie, też nabrało charakteru!!!) o niebo lepiej! :PP

sollange

ostatnio powiedzialam podobne slowa do moich kumpelek (chodzilo mi to ofc o Colina :D) Niektorzy faceci sa jak wino - im starsze tym lepsze XD

Kitty_AMM

macie rację, dziewczyny ;-)) ;P

dzoana_co

Wiadome, im starszy, tym lepszy... Ale jak tak sobie przypomnieć jego postać z Valmonta czy sławetnej Dumy i Uprzedzenia, ach... ;)))

martusska_

Super zagrał postać Pana Darcy-ego , wcale nie wygląda na tyle lat ile ma w rzeczywistości
zapraszam na mojego bloga
http://ehleifirthdumaiuprzedzenie.blog.onet.pl/

katarzynakp1

Przysięgam Bogu, że jeśli jeszcze raz zobaczę gdzieś reklamę twojego bloga to napiszę do adminów. Gdziekolwiek się nie ruszę na fw tam widzę twoją nachalną reklamę!!!

Tinae

Przyznaję rację ,bo to nie jest pierwszy raz !

jared35leto

Aktorem jest rewelacyjnym i uwielbiam go w każdym filmie, jaki z nim widziałam:) również w Mamma mia, choć wolę go w rolach typowych samców;) no i niech znów trochę schudnie! ale nawet parę kilo cięższy ma tę samą lekkość ruchów więc w sumie co za różnica ;)

ina_2

No młodzieniaszkiem to On już nie jest i parę kilo ma prawo "nabrać".
Jednak czytałam gdzieś ( ala nie pamiętam gdzie więc nie mogę sprawdzić), że równolegle do Mamma Mia kręcili Genova a w Genovie to On wygląda wręcz na zabiedzonego .