Cuba Gooding Jr.

Cuba M. Gooding Junior

7,5
20 207 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cuba Gooding Jr.

Szczerze to nie mam pojęcia dlaczego taki wspaniały aktor jaj Cuba gra w takich bezsensownych filmach. Oczywiście jego rola np. w "Jerrym Maguire" (za którą słusznie dostał aktora) była genialna , tak samo jak w "Siła i honor" zawsze jak oglądam ten film to łza mi się kręci w oku. On nadaje sie do filmów w których gra normalne role a nie do takich jak "Statek miłości" gdzie wogóle nie można ujrzeć jego prawdziweo talentu aktorskiego . Chciałabym jeszcze go pooglądać w filmach obyczajowych albo w dramatach .

Ludzie chyba nie widzą jaki talent kryje w sobie Cuba ;)

Bella_Mafia

Dostał aktora? Patrzecie ludize, a ja żyłam w przekonaniu, że Nagrody Akademii nazywane są Oscarami...
Pierwszy raz odkąd weszłam na to forum jestem zmuszona się zgodzic całkowicie z opinią przedmówcy. Cuba to aktor z potencjałem, stworzony do ról poważnych i poruszających. Wielu aktorów, których swiat traktuje jak bogów i jest bliski budowania im ołtarzyków i składania ofiar z dziewic, powinno się od niego uczyć, ba, jeszcze obgryzac jego paznokcie u stóp za to, ze pozwala im ze soba obcować. Ale to właśnie tacy bogowie dostają role w filmach poważnych, zeby tylko nazwiskiem dodać obrazowi popularności. A jeden z najbardziej utalentowanych musi się zadowolić obleśnym 'Statkiem Miłości'.
Trochę to chore. Trochę bardzo.

nejasz

Za tego aktora przepraszam ale miałam wtedy za dużo myśli w głowie i tak mi się niestety napisało. ;)) Tak więc naprawdę to chodziło mi właśnie o Oscara ;)

Musze przyznać że jego rola w "Chłopakach z sąsiedzstwa" jak i w "Między piekłem a niebem" jest równie dobra, ale gdy pomyślę o "Statku miłości", "Wojnie Pokus" albo "Śnieżnych psach" to za to ,że wogóle zgodził się w tym zagrać mogłabym obniżyć ocenę. On chyba sam nie wie ile jest wart ;))

Bella_Mafia

W takim razie bardzo polecam Ci film 'Radio' - gra tam niesamowicie i myślę, że ta właśnie rola jest dowodem i uwieńczeniem jego wyśmienitego talentu.