Daisy Edgar-Jones

Daisy Jessica Edgar-Jones

8,3
8 346 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daisy Edgar-Jones

Porównanie oczywiste ze względu na podobieństwo fizyczne. Ale wg. mnie aktorsko lepiej wypada Daisy a przed nią dopiero początek kariery. Ciekawe czy posypią się role w melodramatach do których ewidentnie pasuje ze względu na swoją porcelanową twarzyczkę oraz figurę. Miejmy tylko nadzieje że nie pójdzie w jakieś "ligi sprawiedliwośći" czego może być oznaką angaż do sequela twistera z 1996r. A wy jak sądzicie?

Stefano_Euseubio

Dla mnie ta dziewczyna ma coś takiego w oczach, że potrafi wszystko zagrać jednym spojrzeniem. Niesamowity talent. Niezwykły. Obejrzałam z nią już kilka rzeczy i stwierdzam, że jest mistrzynią milczących ujęć. Mimiką, ustami, oczami, postawą ciała jest w stanie przekazać więcej niż potok słów. Oby miała jak najwięcej okazji do grania

Stefano_Euseubio

A, i odpowiadając na pytanie, w mojej ocenie ma większy talent od Anne, która ma tendencję do egzaltacji w grze, a u Daisy wychodzą sceny niesamowicie naturalnie. Co nie oznacza, że Anne jest słabą aktorką, bo to oczywiście byłoby bardzo niesprawiedliwe. Też ma ten swój urok i talent do gry komediowej i dramatycznej. Po rpstu Daisy jest dla mnie aktorskim objawieniem