Tak jak piszesz, młody Leonardo, jedynie czuprynkę ma trochę rzadszą :)
I świetnie gra, oby karierę też zrobił podobną.
Haha uprzedziliście mnie! A zjawiłem się tu po to aby napisać to samo. W filmie "Chronicle" ma nawet takie same włosy jak DiCaprio za młodych lat
dopinam się do wątku, czy w "Czystej krwi" często się pojawia? Jestem nim zachwycona po III sezonie "Terapii" i chcę go znowu zobaczyć
Co?! DiCaprio jest od niego o wiele przystojniejszy!! A jak był młodszy to jak anioł wyglądał. a ten nie jest nawet ładny. Bez porównania...
gra w sezonie 3, w Terapii wygląda to tak, że jeden odcinek=jeden pacjent i tak co tydzień ma sesje w ten sam dzień, czyli razem 7 odcinków, zobacz sobie nazwy odcinka, gdzie napisane jest Jesse (jego postać), to wtedy gra; w zasadzie to główna rola, bo on i terapeuta się jedynie pojawia na ekranie
Polecam tak w ogóle oglądnąć wszystkie sezony, bo serial wyśmienity.
Oglądając "Gangstera" pomyślałem sobie, cholera, skądś kojarze tego aktora. Spoglądając na tytuły z jego filmografii jednak odszedłem od tego zdania, ale faktycznie coś ma z Di Caprio.. szczególnie z roli Leo w "Co gryzie Gilberta Grape'a"
mnie raczej przypomina Brada Pitta... http://thefilmstage.com/wp-content/uploads/2012/12/dane_dehaan.jpg