Daniel Day-Lewis

Daniel Michael Blake Day-Lewis

8,9
31 964 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Day-Lewis

day lewis byl by w stanie dorownac ledgerowi w kreacji jokera.mysle ze odpowiedz jest dosc prosta otoz absolutnie NIE.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sanczopansa

wiem ze jestem dla ciebie wzorem do nasladowania niedawno jednak pisales ze tworze glupie tematy a teraz sam to czynisz. kopiujesz glupote ktora krytykujesz. to upadek czlowieka.
joker to przy danielu plainview malutenki pisklaczek. day-lewis na pewno zagralby to lepiej. w koncu to prawdziwy Aktor.

kinoman0

znowu sie mylisz. ja zrobilem to po raz pierwszy odnoszac sie do aktorow natomiast ty robisz to nagminnie.zasmiecajac przy tym forum deppa ktore i tak jest smietniskiem bez twojej (nadmiernej)pomocy.
mimo tego ze lewis to dobry aKTOR to nie zmienia faktu z enie nadaje sie do roli jokera i nie podolaby tej postaci.to chyba proste do zrozumienia?

sanczopansa

postawmy sprawe jasno. wg ciebie: joker > daniel plainview i capote?

kinoman0

postawmy sprawe jeszcze jasniej,bo najwidoczniej nie jestes w stanie tego pojac :
heath ledger jako joker >>>>>>>> x1000000 day-lewis a juz nie wspomne o blond grubasku hoffmanie.
nie ogladalem ani capote ani az poleje sie krew ,zapwene ledger nie spisalby sie w tych filmach tak jak oni

sanczopansa

'heath ledger jako joker >>>>>>>> x1000000 day-lewis a juz nie wspomne o blond grubasku hoffmanie.'
wybacz bo nie moge w to uwierzyc wiec potwierdz ze mowisz powaznie.
poza tym nie ogladales dwoch ww. filmow a to calkowicie zmienia postac rzeczy.

kinoman0

zwroc uwage na temat jaki rozpoczalem.
co do zdania wyzej to owszem tak uwazam.rozumiem ze brak aprobaty w stosunku do h i d.l jest karygodna?buhuahuhauha

sanczopansa

mimo tego ze nie ogladalem w calosci tych filmow a jedynie kilka scen,smialo podtrzymuje zdanie ze sposob ich gry nijak sie ma do skopmlikowanej postaci jokera.

sanczopansa

Rola Day-Lewisa świetna z genialną ostatnią sceną. Seymour moim zdaniem gorszy. Co do pytania w temacie to absolutnie NIE. Rola życia Ledgera.

neo_angin

milo ze sie zgadzamy;)

sanczopansa

Trudno powiedzieć, bo przed obejrzeniem Mrocznego Rycerza w życiu bym nie powiedziała, ze Ledger będzie dobrym Jokerem. Aktorstwo to magia. Dlatego nie mogę powiedzieć jakby się spisał Daniel. Na pewno jest demoniczny ale jednak w inny sposób niż np. Nicholson i zgoda, póki co do tej roli mi nie pasuje.

Frankincense

rowniez milo ze sie zgadzamy:)

sanczopansa

Nie!!! Joker to dal Daniela Day Lewisa za wysokie progi

użytkownik usunięty
sanczopansa

NIE

http://img827.imageshack.us/img827/2112/heath16.jpg

ulalala czy to nadal lewis 0.o .istny joker.buhauhauhauahua

użytkownik usunięty

up