day lewis byl by w stanie dorownac ledgerowi w kreacji jokera.mysle ze odpowiedz jest dosc prosta otoz absolutnie NIE.
wiem ze jestem dla ciebie wzorem do nasladowania niedawno jednak pisales ze tworze glupie tematy a teraz sam to czynisz. kopiujesz glupote ktora krytykujesz. to upadek czlowieka.
joker to przy danielu plainview malutenki pisklaczek. day-lewis na pewno zagralby to lepiej. w koncu to prawdziwy Aktor.
znowu sie mylisz. ja zrobilem to po raz pierwszy odnoszac sie do aktorow natomiast ty robisz to nagminnie.zasmiecajac przy tym forum deppa ktore i tak jest smietniskiem bez twojej (nadmiernej)pomocy.
mimo tego ze lewis to dobry aKTOR to nie zmienia faktu z enie nadaje sie do roli jokera i nie podolaby tej postaci.to chyba proste do zrozumienia?
postawmy sprawe jeszcze jasniej,bo najwidoczniej nie jestes w stanie tego pojac :
heath ledger jako joker >>>>>>>> x1000000 day-lewis a juz nie wspomne o blond grubasku hoffmanie.
nie ogladalem ani capote ani az poleje sie krew ,zapwene ledger nie spisalby sie w tych filmach tak jak oni
'heath ledger jako joker >>>>>>>> x1000000 day-lewis a juz nie wspomne o blond grubasku hoffmanie.'
wybacz bo nie moge w to uwierzyc wiec potwierdz ze mowisz powaznie.
poza tym nie ogladales dwoch ww. filmow a to calkowicie zmienia postac rzeczy.
zwroc uwage na temat jaki rozpoczalem.
co do zdania wyzej to owszem tak uwazam.rozumiem ze brak aprobaty w stosunku do h i d.l jest karygodna?buhuahuhauha
mimo tego ze nie ogladalem w calosci tych filmow a jedynie kilka scen,smialo podtrzymuje zdanie ze sposob ich gry nijak sie ma do skopmlikowanej postaci jokera.
Rola Day-Lewisa świetna z genialną ostatnią sceną. Seymour moim zdaniem gorszy. Co do pytania w temacie to absolutnie NIE. Rola życia Ledgera.
Trudno powiedzieć, bo przed obejrzeniem Mrocznego Rycerza w życiu bym nie powiedziała, ze Ledger będzie dobrym Jokerem. Aktorstwo to magia. Dlatego nie mogę powiedzieć jakby się spisał Daniel. Na pewno jest demoniczny ale jednak w inny sposób niż np. Nicholson i zgoda, póki co do tej roli mi nie pasuje.