Daniel GilliesI

8,7
8 671 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Gillies

Eliah z Pamiętników jest kapitalny, świetne aktorstwo i kapitalna mowa ciała.

SnapeForever

Widzę, że Elijah ma rzeszę fanów ^^ ;p Jak dla mnie świetny aktor, a postać którą odkrywa w pamiętnikach najlepsza spośród wszystkich ;p

SnapeForever

Właśnie strasznie nie spodobał mi się fakt, że Elijah ma zamiar opuścić Mistic Falls.... Mam nadzieję, że mu sie odmieni :)

mila715

Mam również wielką nadzieję, że zostanie w MF, a jeśli nie to często będzie tam wracał

Kacorek89

Elijah i Klaus wymiatają :) Najlepsze postacie.

Hunter_THE_Watcher

Jesteśmy po 15 odcinku III sezonu i zaledwie po 3? odcinkach powrotu Daniel'a jako Elijah, mogę spokojnie powiedzieć, że serial się znowu rozkręcił. Dla mnie jego postać i aktorstwo ma monumentalny wpływ na serial jako całość, znowu robi mega wejścia (tzw high entrance) po których, kradnie sceny wszystkim dookoła, podnosi ciśnienie widzowi i adrenalinę serialu :)
Naprawdę lubię być zaskakiwany przez tego Pana i jego postać i nie ukrywam, że jest jednym z głównych powodów dla których nadal, z przyjemnością, oglądam ten serial.

Hunter_THE_Watcher

Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Po pierwszym sezonie oglądania beznadziejnych i ciągle tych samych minek braci Salvatore Elijah'a był ja powiew wiosny w tym serialu:) Mam nadzieję, że będzie jeszcze długo cieszył nas swoją obecnością, bo jak zniknie to ja kończę z Pamiętnikami!

Hunter_THE_Watcher

O tak. Wejścia, to on ma zawsze mocne ;D Szkoda tylko, że w tym serialu jest go coraz mniej. I obawiam się, że w czwartym sezonie, jeśli zobaczymy go chociaż w jednym odcinku, to będzie cud.

Hunter_THE_Watcher

Elijah to mój ulubiony pierwotny :). nie jest zbyt przystojny - Klaus to zdecydowanie największe ciacho pamiętników, ale z charakteru wolę Elijah!!

KaCy093

do niedawna myślałam, że Damon jest najprzystojniejszym aktorem w tym serialu, ale Elijah podbija moje serce coraz bardziej. Mam nadzieję, że jego gra nie zakończy się na 3 sezonie ♥

paan24

Ma wrócić w 18 odcinku 4 sezonu i już nie mogę się doczekać. Liczę, że skopie niektórych tyłki, a nie tylko chodził i moralizował (na dłuższą metę to jest niestrawne).
I co najważniejsze - niedługo pojawi się "The Originals", a tam Daniel jest już w stałej obsadzie :) Wtedy TVD porzucę bez żalu (już dawno powinnam to zrobić, bo serial jest coraz gorszy).

xena_4

też tak uważam a przy serialu trzyma mnie chyba jedynie Klaus :)))

paan24

Mnie trzymają tam ogólnie Pierwotni, ale już się mówi, że Plec ma się ich po kolei pozbywać (dlatego polegli Fin i teraz Kol). Uśmiercenie pozostałej trójki to już tylko kwestia czasu. Jeśli oni odejdą, to ja też. Bo ten cały wątek trójkąta Salvatorowie kontra Elena to już mega nudne i robione po prostu na siłę.

xena_4

w zupełności się zgadzam :) 3 sezon jeszcze trzymał poziom, 4 oglądam na siłę, więc chyba zrezyggnuję z dalszego oglądania

paan24

Co do Daniela pociesza jeszcze fakt, że latem zacznie się drugi sezon Saving Hope. Pytanie tylko, jak będzie dalej rozwijana postać Dr Joela, skoro pod koniec sezonu porzucił pracę w tamtym szpitalu. A na zdjęciach promocyjnych drugiego sezonu Daniel był. Nie mogę się doczekać.

xena_4

nie słyszałam o tym serialu. I jakie wrażenia po I sezonie? :)

paan24

Serial taki sobie. Gdyby nie Daniel, to porzucilabym juz po pierwszym odcinku. Sama sie zastanawiam, jakim cudem Saving Hope dostalo szanse na drugi sezon. Zwlaszcza, ze pod koniec wyjasnilo sie tam wszystko i raczej nie widze sensu dalej prowadzic tego serialu. Ale zobaczy sie, co bedzie w nowej serii.

Hunter_THE_Watcher

uwielbiam go ! oh ♥♥♥♥♥♥♥!

użytkownik usunięty
Hunter_THE_Watcher

Elijah <3 <3 !!

Hunter_THE_Watcher

Ulubiony pierwotny z rodziny Mikealson !

Hunter_THE_Watcher

dla mnie jest on na rowni z Klausem- zarowno jeden i drugi to nietuzinkowe postacie- Klaus ma w sobie cos ze sku*wysyna ale potrafi sie zachowac po ludzku ze wzgledu na to co czuje do Caroline.natomiast Elijah jest subtelny,honorowy jest calkowitym przeciwienstwem swojego brata dzieki czemu sie uzupelniaja:)film sporo traci jesli nie pojawiaja sie w odcinkach i Elijah i Klaus.ale brakuje tez Allarica...no uwielbiam goscia i przede wszystkim watek jego przyjazni z Damonem.szkoda ze musielismy go tak wczesnie pozegnac:(

Hunter_THE_Watcher

Gdy pierwszy raz zobaczyłam go w 2 sezonie pomyślałam: " O tak skopie tyłki innym wampirom, nie ma bata " I tak się stało, nie zawiodłam się :D. Ale ta jego fryzura była straszna, dobrze, że potem zmienił fryzurę :)

Hunter_THE_Watcher

Ja mogę tylko tyle powiedzieć :D
http://www.youtube.com/watch?v=UHADSImZ5RI

Hunter_THE_Watcher

Jako Elijah w TVD średnio wyglądał. Wychudzony jakiś taki, ale fryzure miał ekstra. Potem miał spieprzoną fryzurę ale poprawił sylwetke, a pod koniec TO wyglądał przekapitalnie, moja ulubiona postać.

Szkoda tylko, że koniec TO nastąpił podobnie do TVD.... spoiler - ważniejsze postacie martwe, zmienione w ludzi :(