Daniel Olbrychski

Daniel Marcel Olbrychski

7,7
41 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Olbrychski
MUSSS

Aktor dobry, ma duże doświadczenie filmowe.

haankaa

zgadzam się aktor dobry tylko dlaczego ten głupek akurat przyjął rolę w tym badziewnym Klanie ja go sobie wyobrażam w Ranczu albo w Ojcu Mateuszu

kinomanka_13

Jak pierwszy raz usłyszałam, że będzie występował w ''Klanie'' to serio ni uwierzyłam. Taki dobry, ceniony aktor nie pasuje do tej telenoweli, no niestety wydaje mi się, że to go w jakiś sposób ''zniszczy''. Szkoda.

haankaa

zgadzam się z tobą nie dość że taki dobry aktor a będzie grał w badziewiu przez to granie w Klanie sobie opinię szarga dobrze że Janda i Gajos nie zagrają w Klanie bo oni mają klasę a po za tym do Klanu to się oni nie nadają.

kinomanka_13

Ale Olbrychski nie pasuje do ''Klanu'' i uważam, że absolutnie nie powinien przyjmować tej roli.

haankaa

masz rację ani Olbrychski ani Gajos ani Janda ani Braunek ani żaden wybitny aktor nie pasuje do tego badziewnego Klanu a on przyjął i opinię sobie szargał

kinomanka_13

Występował w tak wielu wspaniałych polskich filmach i ja widzę go tylko w rolach filmowych a nie serialowych. Jest zbyt dobry na Klan.

haankaa

najbardziej podobała mi się jego rola Azji w Panu Wołodyjowskim i Kmicica w Potopie chociaż te filmy trochę oglądałam to mi się te rolę podobały i grał kiedyś samego siebie w serialu Dom epizod jak ta Danusia przyszła do niego niby po autograf.

kinomanka_13

W skrócie : bardzo dobry aktor :)

MUSSS

Panie Danielu Jest Pan aktorem wielkiego formatu.
W każdym okresie swego życia grał pan doskonale swoje role.
Obserwuje Daniela Olbryskiego od początku jego kariery
Jestem pełen podziwu dla niego. Pozdrawiam :)