zgadzam się aktor dobry tylko dlaczego ten głupek akurat przyjął rolę w tym badziewnym Klanie ja go sobie wyobrażam w Ranczu albo w Ojcu Mateuszu
Jak pierwszy raz usłyszałam, że będzie występował w ''Klanie'' to serio ni uwierzyłam. Taki dobry, ceniony aktor nie pasuje do tej telenoweli, no niestety wydaje mi się, że to go w jakiś sposób ''zniszczy''. Szkoda.
zgadzam się z tobą nie dość że taki dobry aktor a będzie grał w badziewiu przez to granie w Klanie sobie opinię szarga dobrze że Janda i Gajos nie zagrają w Klanie bo oni mają klasę a po za tym do Klanu to się oni nie nadają.
masz rację ani Olbrychski ani Gajos ani Janda ani Braunek ani żaden wybitny aktor nie pasuje do tego badziewnego Klanu a on przyjął i opinię sobie szargał
Występował w tak wielu wspaniałych polskich filmach i ja widzę go tylko w rolach filmowych a nie serialowych. Jest zbyt dobry na Klan.
najbardziej podobała mi się jego rola Azji w Panu Wołodyjowskim i Kmicica w Potopie chociaż te filmy trochę oglądałam to mi się te rolę podobały i grał kiedyś samego siebie w serialu Dom epizod jak ta Danusia przyszła do niego niby po autograf.