Daniel Olbrychski

Daniel Marcel Olbrychski

7,7
41 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Olbrychski

Tak jak doceniem wiele ról wcześniejszych pana Daniela tak to posunięcie jest bardzo złe. Są nazwiska aktorów których w życiu bym się nie spodziewał w operach mydlanych : Olbrychski, Pszoniak, Fronczewski, Zapasiewicz, Seweryn.... Łapicki.

Lapicki i Olbrychski zeszli jako aktorzy na psy... .

Co innego gościnny występ, mini serial albo serial będący inteligentnym przekazem jak "Dom" albo "Rodzina zastępcza" , "Polskie drogi" czy "Siła wyższa" ale Klany, M jak miłość itp. to przesada. Wiadomo ,że tam nie grają osoby mające ponadprzeciętny talent a jedynie typowo serialowe.

BARDZO ZŁE PODEJŚCIE PANIE DANIELU ... pan jest z półki wyższej a a nie z takiej co Stockinger czy Trojanowska .... .

grzegorz_

lubię Olbrychskiego ale nie wyobrażam sobie Daniela w Klanie wyobrażam go sobie w M jak miłość i w Ranczu bo to są moje ulubione seriale. Klan obejrzę wtedy jak Pani Justyna Sieńczyłło (Bogna)wróci do Klanu.

grzegorz_

Człowiek upadł. A miał markę. Kasy mu brak? Wątpię.

grzegorz_

jeden cytat pasuje tutaj idealnie:
'kończ waść, wstydu oszczędź'
Olbrychski powinien powiedzieć sobie to w lustro.

użytkownik usunięty
grzegorz_

"Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym..." No, pan Daniel widocznie nie wiedział.

grzegorz_

Jak przeczytałam w gazecie, że on ma tam grać, to nie wierzyłam, dopiero jak tutaj na filmweb sprawdziłam,czy to czasem nie plotka to ręce mi opadły. Dokładnie Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym..."