Daniel Olbrychski

Daniel Marcel Olbrychski

7,6
40 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Olbrychski

łapserdak polityczny, melina intelektualna

użytkownik usunięty
meczaa

brawo

meczaa

Jak ja lubię czytać komentarze ludzi o ograniczonych horyzontach którzy w większości popierają PiS.

użytkownik usunięty
gol321

ludzie którzy popierają PIS mają szerokie horyzonty

Nie można mieć szerokich horyzontów popierając ludzi po prostu głupich,Jaruś to najchętniej wypowiedział wojnę Rosji i ze sztandarem Polski wjechał do Smoleńska.

gol321

Oglądnij sobie Another brick on the wall i pod koniec zobaczysz siebie jak maszerujesz równym krokiem:)

meczaa

Nawet nie umiesz poprawnie napisac nazwy tego filmu, a zgrywasz cwaniaka. wy, pisowcy, macie kompleksy, wiecie, ze intelektem odstajecie od czlonkow i zwolennikow partii oszustow, wiec musicie na sile kompromitowac ludzi/politykow zwiazanych z innymi opcjami politycznymi, podreslam, na sile. to, ze wy jestescie debilami, wie kazdy nawet nie trzeba sie trudzic, aby to udowodnic, natomiast jarkacz i jego banda musza naprawde sie napracowac, zeby komus uzasadnic glupote, bo jak mozna kogos oskarzac o brak inteligencji, samemu bedac zerem intelektualnym(komorowski to pikus przy tym, co wygadywal kaczor). Smutne jest to,ze wierzycie we wszystko, co powie ten maly lajdak, jesli jutro bedzie mowil, ze 2 plus 2 rowna sie 5, bez namyslu przynacie mu racje. PO, PIS i rezszta tego syfu nadaje sie jedynie na smietnik, a wszystkich do sadu, za klamstwa i zlodziejstwo.

A Olbrychski to jeden z najlepszych polskich aktorow.

ledzeppelin_filmaniak

"WY" pisowcy? Lol widze ze juz dzielisz kraj.. zal mi ciebie..

PS. Jestem apolityczny, ale spytam sie ciebie dlaczego budowa w Polsce drog stadionow stoi? czemu sa podwyzki cen zywnosci, pradu itd? Czemu zyje sie u nas co raz gorzej?

PS> LUDZIE ogarnijcie SIE, i nie głosujcie jak przeczytacie w internecie lub co wam mowi telewizja.

Kto popira Kaczynskiego czy Tuska niech sobie popiera.. wolny kraj.

gol321

Smiloczek zabrakło argumentów?

użytkownik usunięty
gol321

Tusk z Komorowskim najlepiej by chcieli oddać pokłon Putinowi. zdrajcy!

A PiSowcy by tylko o tym jaka to Rosja zła i jak to Putin chcę zaanektować Polskę

użytkownik usunięty
gol321

No bo tak jest, co ruscy robią z katastrofą Smoleńską

Smoleńsk to już obsesja,niech Rosja zostawi sobie wrak Tupolewa,po co nam śmieć?

gol321

Nienawidzę polityki, unikam wyborów bo każdy jest taki sam. PO, PiS, SLD co za różnica? Im nie chodzi o nasze dobro tylko o gorący stołek, a więc kasa. Zresztą Tusk obiecywał Irlandię ja się pytam gdzie ona jest? Obiecanki, cacanki. Nienawidzę Kaczora bo wykorzystuje tragedię w Smoleńsku do gierek w polityce, ale z jednym się zgadzam. Nie warto iść na rękę z Ruskimi, przeszłość i teraźniejszość chyba nas nauczyła. Nie mówię, aby zacząć z nimi wojnę bo nawet byśmy nie pierdnęli, ale trzymać się od nich z daleka jeśli chodzi o interesy itp. smiczolek ma rację i nie gniewaj się gol321, ale Tusk z Komorowskim liżą dupę Rosjanom i w jakim świetle nas reprezentują? Z dala od Ruskich pamiętajcie. Co do wraka Tupolewa powinien wrócić i to jak najszybciej, ale Ruscy go tak szybko nie oddadzą. Jeśli chodzi o teorie spiskowe, a więc atak terrorystyczny to dla mnie niezły żart i nieporozumienie.

Pozdrawiam

bandofbrothers

I wreszcie ktos napisal cos konstruktywnego.

użytkownik usunięty
bandofbrothers

Poniekąd masz racje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
faith_no_more_

co to za śmieć

użytkownik usunięty
gol321

polityka nie ma tu zastosowania a aktorzy powinni się od niej trzymać z daleka , ten zrobił błąd popierając jedną stronę i wiele na tym stracił-tyle w temacie

on ma racje i woogole ludzie my tu aktora oceniajmy ;p