Wraz z przyrostem popularności pewnego niemieckiego zespołu o jakże przejmującej nazwie TOKIO HOTEL :) zauważyłam ogromne zainteresowanie nastolatek wokalistą - Bill'em Kaulitz'em - być może nastolatki uznały Daniela za "starego" a modnego i na czasie - Billa.
Tak więc pytam się was - kogo wolicie ???? Wierzę, że na tym forum są wierne fanki Daniela :)
PS: Dan i Bill to zupełnie różne osobowości, style i postacie, więc może być ciekawie.
Moim zdaniem Daniela nie przebije nikt, więc pierwszy głos ma u mnie :)
Mi sie podoba Bill a nie Daniel.Daniel ma swoje fanki a Bill swoje.NIe ma co wybrzydzać ani tego ani tego.Ale mój głos ma Bill!!!!!!!!!!!
Środkiem ???? hehehehe !!!! dobre !!!!!!!!!!!!!!
co do wypowiedzi magdy, że obaj chlopcy maja swoje fanki ! to prawda, ale wydaje mi sie ze fanki Billa sa mniej naturalne tzn takie z nich "tapeciary", sa bardzo sztuczne
widzialam na zdjeciach z koncertow i z wlasnego doswiadczenia - znam ok 10 takich dziewczyn - nie przyjaznie sie z nimi ale nie sa mi obce
jeszcze te pierdzielenie o Chopenie!!! O jenyś Bill to takie nie oszlifowane złotko, dopiero zaczyna kariere, dan już co raz bardziej się rozkręca, juzw tym fachu jest oswojo z kim wy go poruwnujecie, zespołowi TH daje poł roku potem słuch o nich zaginie, bo to dzieciaki które muszą chodzic do szkoły by satać się kims w życiu tak jak my wszyscy!!!!
ej... ja niechce pogarszać sytuacji Billa na tym forum... ale widziałyscie moze jego nowe zdjecie w bravo?? no masakra nozyczkami do paznokci.... teraz to juz totalnie jak dziewczyna wygląda... makijaz, długie włosy (to akurat lubie) i jeszcze na szyji taka srebna obroza z lwem jak dla dziewczyne.... no okej.... ja nic niemówie.... :| heh....mam nadzieje ze niezmieni sobe nidługo płci... :/
Hmmm.czy ja wiem...moze Daniel nie jest najpiękniejszy, ale też nie najgorszy ;) Ale moim zdaniem o wiele lapszy od Billa...Bill z lekka do kobiety podobny :/ No ale to moje zdanie ;)
Pzdr.
Kiedy zaczeli na vivie pokazywac klipy Tokio Hotel myslalam ze to dziewczyny.... Pełna powoga.... Dopiero po tym jak w jakiejs gazecie wydrukowali ich fotki i podpisali to mialam ładne zdziwko ... Moim zdaniem ciuchy Billa da sie jescze przezyc (podoba mi sie jego kurtka :D) ale oczy i paznokcie hehe kicz totalny.
Zdecydowanie wole Daniela :D
a wczoraj jak leciał ich teledysk to ja sie pytam mamy "jak mysli czy to chłopak czy dziewczyna" nie zgadniecie co odpowiedziała XD dziewczyna? (lol2)
Mi się Bill bardzo podoba! A nie Daniel! Dill jest cudowna!!! Taka zajebista z niego jest cipka że przez miesiąc kumple robili sobie dobrze przy jego zdjęciach. Pewnie nie wiedzieli że ma coś w spodniach. To co ono ma w spodniach pewnie pozostanie "Tajemnicą Brokeback Mountain".
Muszę się zastanowić nad moją heteroseksualnością. Bill jes dla mnie anielicą!
Wylizał bym niemca na śmierć! Jest podobny do jednej z dziewczyn w mojej szkole... przez niego ma cięrzkie życie bo dostała ksywkę Bill. Ona tesh mi się podoba ale prawdziwy Bill bardziej.
Pedał to Daniel Bill jest śliczny i sto razy fajniejszy od Daniela a Daniel to po prostu obżydliwy frajer który jest marnym aktorem takie jest moje zdanie Tokio Hotel góra Bill górą DANIEL NIECH SIĘ SCHOWA JEST BRZYDKI
Bill to taka ciota, wygląda bardziej jak dziewczyna a jeszcze w tej mega pedalskiej fryzurze, ja nie moge ;/ Ehh, Dan to prawdziwy facet więc oczywiście, że on, a Bill niech nie przebiera się za chłopca ;P
Pozdro 4 all ;)
już sie powoli nudzi, mojej kumpeli nagrałam tydzien temu ich całą płyte juz mnie sie pyta czy nie mam cos inniejszego niz tokio hotel....
weźcie nie obrażajcie Pedałów, ok? ;] xD bo ten cały Bill i jego zespolik nie dorasta Gejom do pięt xD
Geje to zbyt wysokie wyrażenie dla tego Billa pedał sympatyczniej brzmi dla niego choć tez zbyt wyrachowane moze ciepłe kluchy albo synus mamuni...kurna to ja niem tylu kosmetyków co on
Bill bill bill i jeszcze raz Bill. Przeciez on jest śliczny...a teraz w nowym fryzie wygląda jak współczesny Apollo...eh ale i tak Tom jest ładniejszy :D:D:D
ja nic niechce mówić ale oni są blizniakami ^^ wiec raczej jeden jest podobny do drugiego... no dobra fryzury maja inne :P
To żart? Jakie to szczęście, że nastolatki mają zmienny gust co do swoich idoli... za pół roku wszyscy zapomną o TH. Może wtedy przyjdzie moda na coś mniej tandetnego... mam nadzieję
Jeszcze gadanie o tym...TH to DUPKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIII OVER GAME ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPP
newest photos from Empire Awards !!!!!!
to link z agencji getty - http://editorial.gettyimages.com/source/search/FrameSet.aspx?s=EventImagesSearch State%7c0%7c1%7c0%7c28%7c0%7c0%7c0%7c1%7c0%7c0%7c0%7c57059155%7c0%7c0%7c0%7c0%7c 0%7c%7c%7c0%7c0%7c0%7c0%7c0&p=3&tag=3 [editorial.gettyimages.c ...]
a to ze strony FilmMagic http://www.filmmagic.com/ItemListing.aspx?cgl=174760&evntI=0 [www.filmmagic.com/ItemL ...]
prawdziwy młody facet z klasą. nic dodać nic ująć
pozdro !!!!!!
Ja was prosze nie zalamujcie mnie.......
A wiec tak......
Ludzie ktorzy mowia ze Radcliffe umie grac to nie znaja sie na grze aktorskiej przeciez to jest istne beztalecie...... Dan jest ladny gdzie ci ludzie maja oczy.....jednym slowem totalna krytyka........ ja go nie lubie od czasu gdy jeszcze nie byl slawny........
Ludzie którzy popieraja Kaulitz'a tez maja nie pokolei w glowie......
Nie chce mi sie pisac..... po prostu takze totalna krytyta......
Ja nie wiem co wy w nich widzicie.....
A poruwnywanie ich........... nie ma jamniejszego sensu (ladnie mowiac)...
Dalej nie bede sie rozpisywac bo to nie ma sensu.........
to chyba tyle.......
Dobrze mówisz nie ma sensu bys czego kolwiek tłumaczyło wiecej..bo sama nie wiesz o czym piszesz.
Dan to nie jest zły aktor, bo jako aktor urodził się tak samo jak Ty, ja i wszyscy inni na całym tym nudnym swiecie.
Pomysl sobie, kiedy ostatni raz byłas soba przed swoimi przyjaciółmi?? odpowiedź brzmi..Nigdy! Zawsze mamy maski na sobie nigdy nie jestesmy soba, całe nasze zycie to jeden wielki film. Na tym polega gra aktora - byc sztucznym, ale wiarygodnym. to jest sztuka która wyrabiamy przez całe nasze życie.
Najważniesze u aktora: chęć, odwaga i bystrość czyż nie jest tak??
Takie zespoły ja TH czy (o mój boże!!!!) Blog27 to żenada...oni wyszli tylko aby stac się sławni i zarabiac hajc..na niczym.
Dan dostał szanse w zagraniu wielkim kinie, nie musiał zostac aktorem, ale chciał, producenci go wybrali bo zadziałał pewnościa siebie i odwagą.
Ucze sie na aktorkę i wiem co oczekuja ludzie - Sztuki
Ja wolę Billa, ale inni mogą woleć Daniela, nie mówię, że Dan to debil, albo co jest OK, ale wolę bardziej Billa on jest Fajny
hahaha smieszycie mnie!! jak dlugo mozna jeszcze roporzadzac sie na ten temat!! wiara totalnie zirytowaliscie mnie!!! rany niech ktos walnie cos sensownego a nie jakies tam porownaani i z tego wychodza tylko same klotnie!! najlpesze sa tematy :i love dan" i tym odobne to takie zenujace !! :)) pozdro!!!
Vibora to sam/a wymysl cos lepszego !!!!!!!!! przeciez chyba o to chodzi, zeby byly kontrowersje !!!!! no bo w koncu po co jest forum ??????!!!!!!!!
trixy1987 no wlasnie konwersacje ale na jednym temacie bo sie rowodzicie na miliony!! czytalas te poprzedni "Bill zaraz sie pozygam" czy cos w tym stylu to tosamo co tutaj!!!! tak wogole mnie to irytuje, ze to jest forum o Danielu a tu wiekszoc tematow teraz jest o billu!!! to w takim razie o kim jest to forum?? pozdro!!! przemyslcie to i jak chcecie wlepic toutaj jakis temacik to nie o billu bo do zrzygania............ ble ble ble!!!!
ejj no sorry, ale ja nie zakladalam tych wszystkich tematow tylko jeden jedyny !!!!!!!!!!!! z reszta, zrobilam to pierwsza. jak sie wam nie podoba to po co do diabla odpisujecie ?!!!! chcialam tylko znac wasze zdanie, a wy juz sie rzucacie. moge nic nie pisac. pa
ejj no soprrk iale nie mowie o tobie!! ty zrobilas najlepiej!! ciebie sie akirat nie czepiam!!! twoj temat szanuje ale innych nie bo pisza to sama tylko znieniaja wlasnie tytul tematu!! i to wychodzi ze pisza o billu chociaz te forum nie jest o nim!!!
Ten był pierwszy który powstał .. a późmiej to wszystko sie rozwijało jeden za drugim.. nie było konkretów...
Raz sie zapytac i dobra dac se siana ztym wszystkim..juz wiadomo ze Bill do dupy jest, ale sie nie obraził ;P
MOIM ZDANIEM BILL JEST THE BEST!!!!CO Z TEGO ZE SIE MALUJE?DANIEL NP OHYDNIE SIĘ USMICHA=/ POZDRO DLA FANÓW TOKIO HOTEL!!!!MÓJ BLOG:www.i-love-th.blog.onet.p l
korzystając z okazji życzę wszystkim moim filmwebowym przyjaciołom wspaniałych i pogodnych świąt wielkanocnych :):):):) :D:D
ps. na święta od króliczka dostaję DVD "HP i Czara Ognia" :):):):):):) !!!!!!!!!!
pozdro!!!!!!!!!!!!!!
Bill jest the best najszepszy z najlepszych ma swoj styl wyglada sexi ma sliczna buzke a nie jak ten smieszny maly harry potterek co on wgole robi?? nie tworzy nic tylko gra jakiegos beznadziejnego czarodziejka dla jakis dzieciakow pytam sie was fanki tego "czarodziejka" ile wy macie lat bo o ile mi sie wydaje to wasz przedzial jest od 10 do 14 lat Bill ma sliczny usmiech przyciaga do siebie wszystkim
wiesz co asiafika... ten caly bilus zaczyna mi coraz bardziej przypominac michela jacsona no bo popatrzcie nawet wlosy teraz tak zapuscil maluje sie niedlugo bedzie sobie(nie daj boze) robil operacje plastyczne z zreszta sluch po nich (mam nadzieje)niedlugo zaginie:)
a dan jest przynajmnie normalny nie jest chodzacym przystojniakiem ale jest....w skali od 0 do 10 daje mu 8
mozliwe jest tez ze chodziło jej o osobe która ma za duze miemanie o sobie... zalezy od interpretacji :D