Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wraz z przyrostem popularności pewnego niemieckiego zespołu o jakże przejmującej nazwie TOKIO HOTEL :) zauważyłam ogromne zainteresowanie nastolatek wokalistą - Bill'em Kaulitz'em - być może nastolatki uznały Daniela za "starego" a modnego i na czasie - Billa.
Tak więc pytam się was - kogo wolicie ???? Wierzę, że na tym forum są wierne fanki Daniela :)

PS: Dan i Bill to zupełnie różne osobowości, style i postacie, więc może być ciekawie.

Moim zdaniem Daniela nie przebije nikt, więc pierwszy głos ma u mnie :)

trixy1987

chodziło mi o osobę, która ma za duże mniemanie o sobie, Ale powoli zaczynam się do niego przekonywać, a może raczej przyzwyczajać? jak porównuje go z watson...

trixy1987

chodziło mi o osobę, która ma za duże mniemanie o sobie, Ale powoli zaczynam się do niego przekonywać, a może raczej przyzwyczajać? jak porównuje go z watson...

trixy1987

ja zdecydowanie wolę Daniela...
a TH nie komentuję...

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
trixy1987

bez obrazy dla fanek Tokio Hotel(?!:):)ale jak moj brat(ma 7 lat)pierwszy raz zobaczył plakat tego zespołu to spytał jak sie nazywa ta dziewczyna pokazujac na billa:):)heh Daniel Radcliffe nie jest jeszcze najlepszym aktorem chociarz go lubie ogladac:)i moze nie jest najprzystojniejszy aczkolwiek chociarz wyglada na chłopaka w przeciwienstwie do Billa:)wiec wybieram billa,a te dziewczyny,które były "fankami"daniela i przeszły na billa to chyba nie były prawdziwe fanki.pOzDerki:*

Ha! co tu dużo mówić . . . "chociarz wyglada na chłopaka w przeciwienstwie do Billa:)" .... dobrze powiedziane :)

użytkownik usunięty
trixy1987

:D...wogule najlepszy z nich jest Rupert Grint:D

trixy1987

Jezeli chodzi o mnie to zdecydowanie wybiram Daniela. Nie chce obrazac fanek Billa ale ten "chlopak" chyba nie zasluzyl na miano "swietnego piosenkarza" no coz....moim zdaniem ten zespol nie mozna zalicac do rocka bo rozc to zespoly ktorych slucha Dan (ja osobiscie tez ich slucham) no to tyle :) pozdrawiam Andziela

JaWiemTySieDomysl

a tak mowiac poza tematem to Dan ma naprawde swietny muzyczny gust :)

trixy1987

Ekhm... no więc moje zdanie jest oczywiste w tej sprawie... DANIEL, DANIEL, DANIEL i jeszcez raz DANIEL!!!
Od pierwszego momentu, gdy zobaczyłąm Billa nie byłam pewna jego płci... nawet nie wiecie jak ja się męcze pisząc o nim, a co do Dana:
-Według mnie on jets bardzo przytsojny (w HPiWA wyglądał bosko i w wannie w HPiCO)
-Ma bardzo przyjemny głos! Pół roku spędziłam w USA w Nowym Jorku i raz słyszałam go w siedzibie TRL! Nawet sobie nie wyobrażacie jaki on jest świetny na żywo, taki... taki naturalny się wydaje i przy tym lekko zawstydzony!
-Wydaje mi się również, że niektóe uwago dotyczące jego "braku talentu" są przesadzone. Owszem nie jest najlepszym aktorem, ale gra dobrze!!!
Ogólnie DAN rządzi!

Lina_16

iiitam.... daniel i już... to jest forum o Danielu wiec czego wy sie spodziewacie...i tak wiekszosc bedzie za Danielkiem ;]

Gis_xD

no pewnie..... bo i tak większość jest za, a nawet przeciw....... jeżeli chodzi o zmiany w rządzie hahahahaha.....

już niedługo emigracja mnie czeka......

trixy1987

Ja to osobiscie wole Billa ! ! ! On jest niesamowity,...ma ciekawa osobowosc, wyglad itp. Po za tym jest na czasie...nawet gdy Daniel byl popularniejszy...nielubialab gotaj jak teraz Bill'a.
TH RULEZ ! ! !
KAROLINA,,,...=:#

sodemieter1

owszem wygląd ma ekhm... "ciekawy" )) przyciagajacy uwage ale nie zawsze ta pozytywna ) ale czy czasami troche nie przesadza ??!! tak karzą mu styliści czy to jego wlasne pomysly???!!!! dan jest naturalny, nawet jezeli pojawia sie na galach itp to wyglada jak normalny mily chlopak z niezlym stylowym gustem :) a bill wyglada tak jakby spacerowal po cienkiej granicy miedzy ogromną metroseksualnością a skłonnościami,zachowaniem i stylem transwestyty ......... :) niezle to ujelam co ) ? :)

pozdro dla znajomych z filmewbu

trixy1987

aha ___ fani billa----zastanowcie sie nad tym

użytkownik usunięty
trixy1987

Bill to pedał. O wiele bardziej wolę Daniela.

:D:D:D:D:D

coraz bardziej zaczynam w to wierzyć :D:D:D

użytkownik usunięty
trixy1987

no bo co to za facet, który maluje się więcej niż ja?? On jest żałosny...

Ja chwilami zastanawiam się, czy to naprawdę facecie. Z drugiej jednak strony nie chciałabym się dowiedzieć:D Daniel jest dużo fajniejszy. Bill to pozer. Takie odnoszę wrażenie...

vampire_princess_3

kto wie kto wie ...... a moze to jednak dziewczyna?? tylko udaje chłopaka ?? :D xD

użytkownik usunięty
trixy1987

Bill to dziewczyna, która zmieniła płeć :)
W końcu tylko Chuck Norris wie jakiej płci jest naprawdę wokalista Tokio Hotel

dokładnie!!!!!!!!!!!! musimy sie pogodzic z tym, ze nie wszyscy maja dokladne poczucie wlasnej plci. !!!!!!!!!!

trixy1987

bez apelacyjnie)))daniel bije billa pod każdym względem :P

more_than_a_woman

boże, jak wy możecie porównywać Daniel do takiego beztalencia jak (de)Billa?

Elfka_2

porównujemy bo obaj sa idolami nastolatek, a z drugiej strony sa zupelnie rozni :D

trixy1987

tylko nie mamy pewności czy Bill jest chłopakiem:p

trixy1987

tylko nie mamy pewności czy Bill jest chłopakiem:p

Elfka_2

hahahahaha..... no to nie wiem jak to sprawdzić :D:D:D:D:D

kto na ochotnika ?!

XDXDXDXDXDXDXD

trixy1987

szczerze?
Ja tam wole Billa. Ten Radcliffjest strasznie beznadziejny. wcale nie ma charyzmy. Na filmy w których on gra (czyli Harry Poter) ani razu nie oglądłam. Szkoda czasu. On jest dla mnie za sztuczny.

trixy1987

Oczywiscie ze Dan jest leprzy i to w 100% nie rozumiem jak mozna go porownywac z baba zwana Billem.

Pozdro dla fenek Dana