jesli o mnie chodzi to mam teraz 13 lat i jesli bym miala okazje poznac Daniela Radcliffe to bym sie bardzo ucieszyla...ale jego dziewczyna nie chcialabym byc !! :P
Ale dlaczego nie? Może to i dobrze, mniej konkurentek...Z poważaniem - Paulinka:D
ja siedzialam z nim na premierze filmu i bylo fajnie nawet podal mi swuj numer na komurke.
on jet extra
te ktore mowia ze on jest brzydki mAja ZLE w glowie!!--------13latka
Wiesz co a ja mogę mówić że z nim spałam i nawet zaprosił mnie na kolację w romantycznej restauracji. Moim zdaniem on JEST COOL, ale przecież każdy może mówić że go widział!!!
Mi Daniel się podoba, ale jak czytałam to jak ktoś się zakocha w kimś sławnym po jakimś czasie mu to mija.TO SIĘ NAZYWA SZCZENIĘCA MIŁOŚĆ!!! całuski-Faryska
A ja jestem Księżniczka Anna i myśle że SEX lub chodzenie z nim nie jest takie dobre. Myślicie ze oszalałam! Oczywiście są jakieś kożyści i ich brak ponieważ będziecie Sławnymi dziewczynami ale to nie jest takie przyjemne. Daniel jest oczywiście ładny ale mi się też podoba Tom Feltom. :-) Całuski 14-latka
mozę w końcu zrozumiecie że wasz danielek to normalny chłopak jak ja i wielu innych chłopaków a nie jakiś tytanowy bóg sesku i wcale nie powiedziałybyście że jest ładny jakby był zwykły i chodził do waszej szkoły
;)
Nie zawsze. Jest jeszcze jedna miłość do aktora zwana uzależnieniem od danej sosby. Wtedy z miłości do tej osoby można jej nawet wyrządzić krzywdę! Inna miłość jest też wtedy gdy aktora czy osobę sławną zna się osobiście - to już całkiem co innego... Z poważaniem - Paulinka:D
ja mysle ze milosc do aktora mija.tak poza tym czy nikt nie zwrócil uwagi na Toma Feltona?w realu jest w porzo.macie do nich adresy ?!
ja np. nie klamie. nigdy nie widzialam danielka na zywo ale moim mazeniem jest zobaczenie go!!!
jul@
alez oczywiscie ze ty siedzialas z nim,- a moze u niego na kolanach nawet- na premierze filmu!! nie sciemniaj dobra?? a z tym jeszcze numerem telefonu .. ho ho zart ci sie udal bo chyba wszyscy w niego uwierzyli !!! a ja ci powiem ze bylam u niego w domu, zabral mnie na wakacje na Hawaje, jego rodzice mnie lubia, jestesmy razem i wezmiemy slub !!!!! i co teraz powiesz?? nie sciemniaj wiecej bo i tak to ci nic nie da, pozdro
No to kiedy ten ślubik z Danem, co.Według mnie Dan nawet na ciebie nie spojrzał ty zakompleksiona polko lekkich obyczajów, może jeszcze powiesz że byłaś z nim w łóżku, co.
Matko wy jesteście chore pisząc że spałyście z nim albo byliście z nim na premieże. Każdy wie normalny że nikt się z nim nie spotkał i nikt go nie pozna. Z poważaniem łaska
Kurwa (przepraszam najserdeczniej) co miał oznaczać tekst "nikt Go nie pozna? Czy śmiesz twierdzić, że żaden człowiek nie ma do Niego dostępu? Jeśli naprawdę tak myślisz to żyj w NIEŚWIADOMOŚCI. Może np. komuś uda się coś osiągnąć i spotka się z Nim w showbiznesie???? A poza tym płakać mi się chcę jak widzę twoje błędy ortograficzne - "premieże" - świetnie, super....
Po pierwsze to oczywiste jest, że można go spotkać a po drugie to nie kradnij mojego "z poważaniem". Z poważaniem - Paulinka:D
Wiecie co jak tak to czytam to mi się żygać chce. To tylko wasze marzenia, które nigdy się nie spełnią. Chyba że macie kase i pojedziecie do Londynu, ale i tak nie wierze że się z nim spotkacie. Wogóle to on nie ma czasu na takie bzdury i swoje głupie fanki które sobie coś roją. narka Wścipska Hermiona.
Jak możesz pisać słowo "Polko" z małej litery?(ja napisałam z wielkiej). Czy ty nie masz kurwa poszanowania dla Polski i dla Polaków? Nie jesteś patriotką? Tyle ludzi dało życie za to, żeby taka zasrana dupa jak ty mogła żyć swobodnie w zgodzie ze swoimi przodkami i ich historią a ty się im tak odwdzięczasz? Swietnie! Z poważaniem - Paulinka:D
Wy wszystkie jesteście jakieś dziwne (bez obrazy). Zachowujecie się jakbyście zazdrościły Mu sławy i pieniędzy a nie uroczej osobowości! Wiem o czym mówię, chodzę z nim od pół roku i wierzcie mi, nawet jakby klepał biedę w lesie to bym z nim chodziła! Podobnego chłopaka nigdy nie spotkałam, cudowny, mądry, miły i świetnie całuje:P Z poważaniem i proszę odczepcie się od mojego chłopaka - JA
On jest normalnie boski i nawet kiedy go zobacze nie wzbudzę w nim podejrzeń że mi się podoba :D
Masz jego numer na komórkę?? PODAJ!! sandra_c1@wp.pl :D:D:D:D:D:D PLISSSSSSSSSSSSS jeśli to nie był żart owczywiście...
masz jego numer na kom?? bardzo prosze mogla bys mi podac ?? bardzo bym chciala do niego wyslac eska :P moj e-mail to parati1989@op.pl z gory dzikuje
Jo jasne! Akurat! Po pierwsze widziałam zdjęcia w necie z premiery i siedział między Tomem Feltonem i tym co grał Rona, a po drugie... jeślibym ci powiedziała, że siedziałam koło niego i poprosił mnie o rękę to byś uwierzyła???
Ciebie poprosił o ręke. Dupa Jasia, to wszystko kłamstwo.Może powiesz że poszłaś z nim do łóżka, i opowiesz wasze romantyczne chwile.Poproś kogoś,żeby ci wylał kubeł zimnej wody na ten łeb zapatrzony w Daniela.
Po pierwsze to nie mów "dupa Jasia" bo jeszcze raz tak powiesz a nie będziesz miała zębów. Po drugie - po co w ogóle odpowiadasz w ten sposób "on cię nie poprosił o rękę" jak przecież TO WIDAĆ NAWET ŻE TO NIEPRAWDA? kAŻDY GŁUPI BY SIĘ DOMYŚLIŁ MYŚLISZ TERAZ ŻE JESTEŚ PIERWSZĄ CO SIĘ KAPNĘŁA?????? A poza tym każdy może być zapatrzony w Daniela. Z poważaniem - Paulinka:D
Jasne ze nie, bo mnie poprosił po tym jak zaszłam w ciążę więc nie chciał kłopotów, bierzemy ślub w październiku, dziecko mamy w grudniu. Piszcie do nas! Pamela Radcliffe
Jakbyś siedziała z nim na premierze filmu, to by o tym trąbili w gazetach jak nie wiem. aha, i komórkę pisze się przez "ó"
Patka
Mnie strasznie się podoba Daniel. I strasznie chciałabym go poznać osobiście.
Jak ktokolwiek ma do niego jakiekolwiek namiary to bardzo prosze pisać na moje gg. To mój numer:5735168
nie sądzisz, że pisanie czegoś takiego jest niezłą głupotą???... przecież i tak nikt ci nie uwierzy!!!... a nawet jeśli to prawda, to nie pomyślałaś, że on może nie chce, żeby to rozpowiadano???... rusz czasem głową, a nie piszesz bez sensu... pozdro;);););)
hej !!!!!! jak masz jego numer komórki to jesteś wielka szczęściarą!! A może podzieliłabyś się tym szczęściem?? mój e-mail to agatagem@op.pl
hahaha w zyciu nie byłaś z nim na premierze filmu a jak tama jestes mondra to daj mi jego numer telefomu prześlij na adres iza1456@op.pl hahaha
hej! wiecie co? Ja znam go osobiście. Jeśli mi nie wierzycie to wasz problem. Moja kuzynka mieszka w Angli od tego roku i ja byłam u niej na wakacjach. Spotkałam go kiedy wchodził do luksusownej restauracji. Ja tez tam weszłam. Zaczęliśmy rozmawiać i wymienilismy się adresami. On jest spoko. Ja go kocham ale nie dałam mu tego po sobie poznać. Nie chciałam zaprzepaścić takiej szansy. I teraz jesteśmy kumplami. On narazie nie chce mieć dziewczyny, ponieważ nie mógłby zranić nikogo. Nie ma czasu. Kręci "HP4" i jeśli ktoś chce adres lub numer komórki to piszcie an adres: merysia1@wp.pl
Nie chcę podawać adresu na forum, bo różne indywiduła mogłyby go męczyć. Z poważaniem Mary;)
JA NAPEWNO BYM CHCIAŁA BYĆ JEGO DZIEWCZYNĄ . ZOBACZYĆ JAK CAŁUJE.TY BYŚ NIE CHCIAŁA? JA NAPEWNO. UWAŻAM ŻE JEST BARDZO SYMPATYCZNY.NIE BĘDE MÓWIĆ ŻE GO KOCHAM , BO TO BEZ SENSU JAK SIE MA 13 LAT .ALE WIEM ŻE JESTEM W NIM ZAUROCZONA.CHOCIAŻ JEST BOGATY NIE KONIECZNIE JEST SNOBEM PRAWDA?JEDNAK NA PEWNO JEST ZABUJCZO PRZYSTOJNY NO NIE ???
MAM OCHOTĘ NA JEGO JĘZYCZEK W MOICH USTACH! SŁODZIUTKI MISIEK, FRANCUSKI POCAŁUNEK TO JEST TO! I NAMIĘTNE PRZYTULANIE... O RANY!
Napewno widziałaś Dana wierze ci na słowo to podaj jego adres moja kom. to 509077311. jak mi podasz to uwierze baj.
Chyba nie myslałaś, że uwierzymy w te bzdury, ŻE SIEDZIAŁAŚ KOŁO DANIELA NA PREMIERZE FILMU NO I JESZCZE TEN TELEFON HIHI. A ja ci powiem, że wysyłam z nim maile, jesteśmy wielkimi przyjaciółmi i na wakacje zaprosił mnie do siebie. Ciekawe czy bedziesz w stanie to skomantować. Nie wątpię, ze on jest fajny, ale lepiej poszukać sobie bardziej dostepnego chłopaka. Słyszałam tylko, ze jeśli wyśle mu się kartkę z prośbą o autograf to odpisuje. Hciałabym sie przekonać, ale nie mam odresu. Kto mi pomorze?
Najpierw naucz sie ortografii dziewczyno a potem zaczynaj pisac listy do slaw takich jak Radcliffe(i nie tylko slaw)
Ja mam jego adresy,nawet 3,ale i tak wam nie dam.Hahaha!! Takie wielkie z was fanki i nawet nie macie do niego adresu... ??!! lol
Ja jestem sąsiadką Daniela, i opowiem wam nasz pierwszy namiętny pocałunek. Poszłam do niego do domu, zadzwoniłam do drzwi. Otworzył Daniel.Jego rodziców nie było. Poszliśmy do jego pokoju.Zapytałam, czy moge otworzyć okno, bo strasznie gorąco.Gdy otworzyłam, i troche postałam, podszedł do mnie od tyłu i zaczął całować mnie w szyję.To właściwie tyle.
hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!! Naprawde bardzo romantyczna historia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijaja chyba juz ze 4 lata od pierwszego filmu o Harry'm,a nadal jeszcze znajduja sie takie idiotki jak ty.
Upokazajace !!!!!!!!!!!!!
wiesz co, to naprawdę żałosne. mogę się zapytać, co angileka robi na polskich stronach? A jeśli chodzi o bycie jego sąsiadem, to czytałam już z pięśdziesiąt takich bzdur. Jakby to wszystko co takie osoby jak ty piszą, to daniel musiałbybyć niezłym palyboyem i ajkąś dziwką w męskim wydaniu. a za sąsiadki musiałby mieć same dziewczyny i z wszystkimi się całować. Patka
Wiecie co niektóre z was wciskają taki kit że wierzyć się nie chce. te historie są takie żałosne że dziecko z przeczkola by nie uwierzyło
Byłam u Daniela, a oto mój pocałunek: to Ja byłam u niego w domu jak nikogo nie było! Poszliśmy do jego pokoju, pokazał mi jakiś klip, usiadłam na łóżku, a on obok mnie. Objął mnie, całował mnie w szyję, dekolt, potem przeniósł się po francusku na usta. Przytuleni, położyliśmy się na łóżko i cieszyliśmy sobą, błądząc rękami po swoich ciałach, połączeni ustami... Rano obudziliśmy się obok siebie. To była taka rozkosz, że zaszłam w ciążę. Robiliśmy to dzień w dzień, na podłodze, w łóżku, w parku, w windzie, w hotelu, na ulicy, publicznie, pozowaliśmy do gazet... on jest słodki. Mamy dziesięcioro dzieci. Żyjemy bez ślubu i dobrze!!!