Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

użytkownik usunięty

jesli o mnie chodzi to mam teraz 13 lat i jesli bym miala okazje poznac Daniela Radcliffe to bym sie bardzo ucieszyla...ale jego dziewczyna nie chcialabym byc !! :P

użytkownik usunięty

Taki kit to daunom wciskaj a nie pożądnym ludziom!Może jeszcze napiszesz, że płaci ci alimenty,co? DAJ SE SIENA!! Wielu z nas podoba się Dan ale jakoś niewiele wciska taki kit. Całusy Anetka:o)

użytkownik usunięty

PROSZĘ JAK MASZ JEGO NUMER KOMÓRKI NIE BĄDŹ TAKA I PODAJ GO INNYM FANKOM!!!!! A PRZY OKAZJI TEŻ MI TO MÓJ NR. GG:381 6131

użytkownik usunięty

PROSZĘ JAK MASZ JEGO NUMER KOMÓRKI NIE BĄDŹ TAKA I PODAJ GO INNYM FANKOM!!!!! A PRZY OKAZJI TEŻ MI TO MÓJ NR. GG:381 6131

użytkownik usunięty

zAKOCHAC SIE W TAKIM BRZYDALU? WOLALABYM BYC DZIEWCZYNA ZUKA KROWIEGO NIZ TAKIEGO BALZANA

użytkownik usunięty

Myślisz że w to uwirze . Jesteś naiwna . czy ty naprawde myślisz , że ktoś ci uwierzy z tą historyjką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Myślisz że w to uwirze . Jesteś naiwna . czy ty naprawde myślisz , że ktoś ci uwierzy z tą historyjką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Siemka podam ci jego adres ale podaj mi jego maila mija kol. go kocha i szukam dla niej czegos zarabistego

użytkownik usunięty

Qrde ile można ględzić o tym Radcliffie przecież to co najwyżej przeciętny aktor jeśli nie słaby. To że gra słynnego Harrego Pottera nie czyni z niego dobrego aktora a nastolatki traktują go jak super gwiazde.
Moim zdaniem Harry Potter nie jest wybitny film chociaż można obejrzeć ale nie ze względu na nudnego Radclffa ale choćby żeby zobaczyć świetnego Garego Oldmana.

użytkownik usunięty

masz rację! Dan nie jaest taaaaaaaaki śliczyny.

użytkownik usunięty

dan jest ok. nie bede mowila ze mam z nim kontak widzialam go raz jak bylam na koloni w angli

użytkownik usunięty

Nie no wcale nie jest śliczny! Jak nie jest śliczny to ja jestem królowa Bona po zmartwychwstaniu. Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty

Daniel jest coool i nie tylko dlatego że jest przystojny ale także dlatego że jest inteligentny i tajemnieczy nic więcej do dodania nie mam.:-)

użytkownik usunięty

jestem gejem i kocham danielka. jest boski. slyszalem ze tez jest gejem. to dobra wiadomosc bo pozbywam sie konkurentek.

użytkownik usunięty

Słyszałam, że Daniel Radcliffe ma dziewczynę z Polski z jakiegoś Izbicka nazywa się Natalia Gordzielik

użytkownik usunięty

Jagbyś znalazła ten adres aniela, ale do domu to prosze przeslij mi gona mojego e-maila: o_lcia_13@op.pl
Pozdro dla wszystkich fanek!

użytkownik usunięty

To jeszcze raz ja. Przepraszam za błendy klawiatura mi szfankuje!

Wiecie co? Jak czytam te niektóre bzdury, to normalnie robi mi się słabo. No i po co piszecie te pierdoły? Myślicie, że ktoś w to uwierzy, że całowałyście się z Danielem Radcliffem? Debili chcecie z ludzi robić? Bez sensu! Proponuję, żeby zanim ktoś napisze nowego posta... to może niech się lepiej zastanowi 10 razy, czy to co pisze ma sens. Pozdrawiam - Kremówa.

Agacia

ten dialog jest paskudny... macie po 13 lat?? to gimnazjum?? i tak nie macie u niego szans!!! on sie ogląda za starszymi!!np za mną...
a tak poważnie: po co obrzucać sie mięsem?? jeżeli macie adres - podajcie innym ,a jezeli jesteście tak zazdrosne TO NIE WYPOWIADAJCIE SIĘ NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!
(moje skromne zdanie)
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Nuriko

Heheheh moim zdaniem najśmieszniejsze jest to, że osoby, które rezygnują z wchodzenia na te strony tylko dlatego, że ktoś sobie na nich coś zmyśla najwyraźniej mają słabe nerwy:) Ja tam lubię wchodzić na to forum, choćby po to by pośmiać się ze STRASZNIE GŁUPICH komentarzy i czasem odpisać idiotkom, które nawet nie umieją dobrze polskiego a biorą się za angielski:/ Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty
Agacia

A mnie jeszcze bardziej chce się śmiać z takich osób jak ty. Myślisz, że jak napiszesz"och, po co wy piszecie takie pierdoły, to nie ma sensu, zastanówcie się co piszecie, i tak go nie spotkacie" to będziesz mądrzejsza od innych? Myślisz, że taka gadka coś da? Forum jest po to żeby ludzie pisali to co myślą a myśli mogą być naprawdę różne. Założe się że niejednemu intelektualiście przyszła do głowy jakaś głupia myśł. Nikt nie jest idealny. A poza tym forum zapewnia anonimowość, więc najczęściej osoby które piszą to co im wpadnie do głowy(bez obmyślania sformułowania) w rzeczywistości mogą być całkiem inni, bo wiedzą że tu mogą robić i pisać co chcą. Dlatego denerwuje mnie to ciągłe "pouczanie głupszych przez mądrzejszych NA FORUM". Jak coś się nie podoba to nie musisz tu wcale przychodzić. Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty

Buhahaha...Ta dziewczyna co pisze że siedziała obok nigo na premierze
i gada że ma jego nr na kom to jakaś nie z tego świata!!! Mam nadzieje że nikt jej nie wieży!
Jeśli chodzi o Dan'a to kocham go do szaleństwa.
Buziaki - 13 lat mineło.

użytkownik usunięty

Buhahaha...Ta dziewczyna co pisze że siedziała obok nigo na premierze
i gada że ma jego nr na kom to jakaś nie z tego świata!!! Mam nadzieje że nikt jej nie wieży!
Jeśli chodzi o Dan'a to kocham go do szaleństwa.
Buziaki - 13 lat mineło.

użytkownik usunięty

Piszę do was wszystkich to jest mój kolega on lubi rock (tak jak ja)
jego nr kom. 044447982032100

użytkownik usunięty

to jeszcze raz ja
właściwie jestem jedynym chłopakiem na tyM forum ?

użytkownik usunięty

jezeli znajdziesz jego adres to przeslij mi go na adres kate1001@op.pl prosze!!bardzo bardzo bardzo prosze!!

użytkownik usunięty

yo yo yo ale ubaw na tym forum ja cie kręcę :D czytam se dużo tych temacików, zieję na całego :D no ładne schzio natchniuzo ;) seryjnie ten gość jest mopsem do potęgi a wy normalnie..... no ja nie mogę jak można się w nim...... ja nie mogę heheheheee :D macie schizy większe niż Kazia Szczuka :D ;D
"zagrajmy w najsłabsze ogniwo" :D :D a najsłabszym ogniwem jest proszę państwa uwaga uwaga.... każda fanka tego mopsa!!! jupi!!!
pozdroooo i dzięx że mogłam się pochichrać z tych waszych komentów i historyjek :P ;D jesteście świetni :P .............................. ......................
.............................. .............................. .............................. ..............
a wiecie jaki on ma piękny paznokieć z środkowego palca lewej nogi ?? hehe
żartowałam!!! ;) a ten co napisał że jest gejem nie no rozbrajające :D

użytkownik usunięty

bueheheh te dziewczny co sie kochaja w danilelu to tylko zakompleksione smarkule :P

użytkownik usunięty

Ja uważam że poprostu one sie nie zakochały w nim tylko zauroczyły nim bo ja też. Niemożna sie w kimś zakochać nie znając go osobiście, nierozmawiać z nim? a pisać każdy se może , że gadał z nim całował go .Ty tego nie wiesz czy to prawda ,choć wiesz że to mało prawdopodobne. -syla;]

użytkownik usunięty

W wywiedzie Daniel Radcliffe wypowiadał się, że ma dziewczynę z z Polski, jakiegoś Izbicka i nazywa się Natalia Gordzielik. Ma ktoś jej numer?

użytkownik usunięty

Ja też słyszłam, że ma jakąś Natalie Gordzielik. Szczęściara z niej.

użytkownik usunięty

jasne, a ja jestem Natalia Pierdzielik.......

użytkownik usunięty

Masz pecha pirdzieliku, ten wywiad był w telewizji, też go słyszałam, Ty jesteś po prostu zazdrosna, a to, że Ty pierdzisz to nie znaczy, że wszyscy muszą robić to samo!

użytkownik usunięty

Hejka! Wszystko możliwe że ma taką dziewczyne chociarz jakoś w to uwierzyć nie moge. Mi już to wszytsko mija. On jest ładny ale niedostępny. Chciałabym żeby wam wszystkim też to minęło. Może wtedy będziecie sie z tego śmiać. haha. Całe życie przed wami........... miłości również (z dostępnymi chłopakami). Powodzenia. - ananasik

użytkownik usunięty

To prawda, ma dziewczynę z Polski i się nazywa Natalia Gordzielik z Izbicka. też tak słyszałam, teraz to najgłośniejsza plotka. Kto ma jej numer telefonu? Podajcie mi go, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Nataliko jak mnie słyszysz to się odezwij, błagam.

użytkownik usunięty

spierdalaj z tym pilzzzzz, i co jak będziesz miała jej numer to bedziesz truć jej dupę a żebyś nigdy nie zdobyła tego numeru!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Po co Ci ten numer, jak jest z Danem to niech z nim będzie, a Ty jej go nie odbierzesz. Ma dziewczyna szczęście w miłości, widocznie jest w Danielu guście, słyszałam to w telewizji jak się wypowiadał, że ma dziewczynę z Polski, która się nazywa Natalia Gordzielik i jest z jakiegoś Izbicka, wiem, tylko tyle, że te Izbicko jest koło Opola, przejeżdżałam obok niego. Daniel w wywiedzie mówił, że nigdy nie był taki szczęśliwy jak teraz, gdy jest z Natalią.

użytkownik usunięty

Zazdroszczę Natalii Gordzielik! Ma dziewczyna farta.

użytkownik usunięty

Też słyszałam ten wywiad. Na prywatnej stronie internetowe od Daniela Radcliffe ( www.danradcliffe.com) znalazłam jej numer komórkowy. Oto on +48696685118. Daniel tam pisze, że z Natalią jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie! Jest tam napisany nawet jej adres.

użytkownik usunięty

jestem bliską przyjacióką Natalii i to prawda że ona z nim chodzi jak jej nie wierzycie tonie wierzcie.Tez jestem z Izbicka,chodzimy razem do klasy.Ona jest bardzo załamana że daniel podał jej adres i numer telefonu.Natalia ,trzymaj sie i zajrzyj na tą strone czasami.

użytkownik usunięty

A czy możecie mi podać linka do newsa w którym Daniel Wypowiada się na ten temat. Czyli z jej numerem telefonu :)
Chciałbym przeczytać ten wywiad.

użytkownik usunięty

hehe ale macie nowine znam natalie jest super mam numer daniela ale ma ciągle skrzynke więc nic mi po nim daniel też jest super bo z nim koresponduje pozdro:)

użytkownik usunięty

jesteście żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!to co wy tu wypisujecie to paranoja bez przesady dajcie se siana znam natalie grodzielik jest z danem od miesiąca mam dana komórke koresponduje z nim ale bez przesady nie pisze że z nim sypiam i wogóle wyluzujcie!!!!!!!!!!
ankas02@poczta.onet.pl
Anka

użytkownik usunięty

Cześć Ania.Znam Natalię i to na wylot,pokazywała mi twoje zdjęcie.Pozdrowienia dla ciebie i dla Natalii.Ola

użytkownik usunięty

ja jej współczuje jak ona mi mówi ze dzwonią do niej jacys ludzie wogóle to aż mi jej szkoda ale jest z niej zarypista dziewczyna

użytkownik usunięty

Hejka! Też słyszałam ten wywiad, daniel pokazywał zdjęcie Natalii, jest umieszczone na stronie Dana( www.danradcliffe.com), ona jest bardzo ładna z wyglądu, brunetka. Pisze o niej i o Danielu w tygodniku "Hi!"

Pozdrawiam, Jadzia

użytkownik usunięty

Widziałem te zdjęcie, ona jest boska! A Daniel żałosny! Daniel jest moim rywalem, ale Ja się nie poddam, Natalia będzie moja! Daniel radcliffe nie ma ze mną szans!!!

Pozdro, Adam

użytkownik usunięty

Adam życze Ci powodzenia bo Ci sie przyda
Anka

użytkownik usunięty

Jadzia mam prośbe mogła byś przesłac mi ten artykuł była bym bardzo wdzięczna z góry wielkie dzięki

ankas02@poczta.onet.pl

użytkownik usunięty

Natalia Gordzielik z Izbicka będzie moja, żaden Daniel, ani Adam nie ma żadnych szans!

Pozdro, mr. Kojot

użytkownik usunięty

hahahahahaha, myślisz, że Natalka Cię będzie chciała, że żuci słynnego Daniela dla takiego kretyna jak Ty?! Ja znam Natalię Gordzielik z Izbicka, jesteśmy przyjaciółkami co prawda mieszkam z Warszawie, ale widuję się z Natalią raz na miesiąc.

Pozdrawiam, Agata