Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 151 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe pokaże coś, czego nie wolno mu było obnażyć na planie filmów o przygodach młodocianego czarodzieja Harry'ego Pottera.

17-letni aktor przygotowuje się właśnie do debiutu na jednej z londyńskich scen w sztuce Petera Shaffera "Equus". Bohaterem opowieści jest Alan Strang - stajenny, który w rytualnej ceremonii oślepia szóstkę koni. W jednej ze scen aktor portretujący główną postać musi będąc nago, w czasie jazdy konnej, symulować orgazm.

- To wyjątkowa sztuka. Daniel dojrzewa jako aktor i zaczyna przyjmować nowe, wyzywające role - stwierdziła rzeczniczka prasowa Radcliffe'a, Vanessa Davies.

Premiera przedstawienia planowana jest na marzec przyszłego roku. W obsadzie spektaklu znalazł się również Richard Griffiths, który w filmach o przygodach Harry'ego Pottera wciela się w wuja Vernona. W przedstawieniu zagra psychiatrę, zajmującego się problemami młodzieży.

"Equus" po raz pierwszy wystawiono w 1973 roku w Londyńskim National Theatre. Następnie sztuka trafiła na Broadway, gdzie w roli głównej wystąpił Anthony Hopkins. W filmowej adaptacji z 1977 roku zagrał natomiast Richard Burton.

Przypomnijmy, że obecnie Radcliffe pracuje na planie filmu "Harry Potter i Zakon Feniksa". Niedawno zakończył zdjęcia do dramatu "December Boys", opowiadającego o sierotach pragnących za wszelką cenę znaleźć rodzinę zastępczą.

Oł men... (hahaha) Już zbieran kasę na bilet (hahaha)

Julia :)

veritaserum

Tak właśnie moje ime To Aneta....
No No Hermiono niezłe dobre spodobał mi sie tekst twój.

tusiamarta

Oh, wybaczcie! Tam zamist: "emma, Rupert, mama, moje psy" powinno być: "RObert Pattinson, Rupert, mama, moje psy" :)
Do ANetek: odpisałąm CI z "aurora"! :) MAm nadzieję, że już nie będziesz miałą pretensji! :) I nie ma co do tego wracać! :) Przy okazji masz fajny avatar, ale tamten był fajniejszy :)

tusiamarta

Meheheh :D Może będziesz pisała texzty co Hermiona??:D:D Bo masz jak to bystrze zauważyła Veritaserum smykałkę do pisania :D:D mehehe :D:D

Julia_odeszla____

Buahahahah! "Mama Daniela, co noc go rozwesela"! Dobre! Cała moja koffana Veritaserum! :) Może rzeczywiście zamieszczę to na blohu? :) Julia, dziękuję! Myślę, że co jakiś czas będę nas uszczęśliwiać jakimś wierszykiem okazjonalnym? :) Co wy na to?: ) Julia, dodałam jedno z Twoich kont do moich ulubionych użytkownikó! :)

tusiamarta

Dzięki Ci Hermionko ;)) Ja mam duuużo rymów, tylko boję się, je zamieszczać, bo są dośc niecenzuralne, że tak powiem ;) Ja zwłaszcza lubię wymyślać wiersze o mojej chorej psychicznie sąsiadce i o pewnym księdzu (wiem, żeto nieładnie) ;))
a teraz druga część ;)
mama daniela co noc go rozwesela
a tata dana od nocy do rana
robert p. też ma swój udział
lecz on czasami wstydzi się przy ludziach
stanisław ianewski* uronił dwie łezki
bo mam dana
zabrałą mu banana

*nie wiem czy dobrze napisałąm ;)

veritaserum

O BOŻE! Veritaserum! To jest genialne!!! :) Tymczasem ja ulepszyłąm swój poemat :) :

Boję się,
Wszyscy molestują mnie,
Robert, Rupert, mama, moje psy,
Chyba mam już na ****** pchły,
Lecz pocieszam myślą się,
Że jeszcze nie jest tak źle,
Harry ma przecież jeszcze gorzej,
Rodzina Rona zawsze gwałci go w Norze,
A potem zapraszają go na następne wakacje,
Chcąc zapewnić mu kolejne atrakcje,
Najgorzej ma z Czarnym Panem,
Który jest jego cnoty wielkim fanem,
Oh, ciężki jest jego los,
Zawsze pstryczka daje mu w nos,
A ja w kącie teraz siedzę,
I nad jednym problemem się tu biedzę,
Miejmy nadzieję, że mnie nikt nie zauważy,
Nigdzie już się nie mogę ruszyć bez mojej straży,
Lecz i oni są jacyś podejrzani,
I najbardziej lubią chronić mnie nocami!!!
AAAAAA!
Tylko Emma mi została,
Ona jedna przy mnie wytrwała,
Jest moją przyjaciółką, podporą,
Sczególnie lubię się z nią spotykać późną porą....
:)

veritaserum

Dzięki Hermiono :D:D Mehehe (lool2) Dobre Veritaserum :D:D (brawo) :D

Julia_odeszla____

Wy to macie ciekawe zajęcia ;)
A piosenka bardzo łdna.

Lina_16

Lina 16, dziękujemy! TO bardzo miłe, że ktoś docenia naszą twóczość! :)
Ja później się postaram jeszcze coś napisać! :)

Julia_odeszla____

Hermiono juz mi przeszło dawno:)))) macie swietne rymy .....

anetek

Docenić to to trzeba ;). W końcu to jest bardzo...hmm... oryginalne? Tak, to dobre słowo. Oryginalne.

anetek

No...piękny poemacik ;) jezeli jest już tu Lina, to zdradze Wam, że kiedyś na prośę kolezanki ułożyłam "epos o willu".

veritaserum

Dobra wy piszcie a ja planuje teraz teledysk, konferencje prasowe, stroje i oczywista występ na planie "Equus" ;) Mehehehe :D:D

Julia_odeszla____

Veritaserum, naprawdę? Masz go gdzieś zapisanego? Bo ja z chęcia go przeczytam!

Lina_16

Dziewczyny, ja już wiem w jaki sposób Dan dostał tę rolę!!! :)

tusiamarta

Dan stał razem z Rupertem przed listą, na któą mieli się zapisywać ochotnicy.
Dan: Tylko czuby się tu zapiszą Wyobraź sobie, że masz latać z gołym f***** latać po scenie! Ja już mam dosyć po tym jak się musiałem całować z Katie Leung...
Rupert: A co robiła?
Dan: Zachciało się jej farncuskich pocałunków! Zaczęła mi wpychać język do buzi!!! Bleee! A reżyser mówił, że to będzie tylko takie "cmok, cmok"!
Rupert: Mówisz, że tylko czuby się tu zapisują, tak?
Dan: Tak.
Rupert: (zazdrosny o słąwę Daniela) No to zagrajmy w coś.
Dan: A niby w co?
RUpert: Zobaczysz. Zamknij oczy.
Rupert wpisał Dana na listę chętnych.
Rupert: Pamiętasz jak mnie zapisałeś na "driving Lessons"? I pamiętasz jak Ci opowiadałem jakie tam było obżydliwe żarcie? I jak się wypier***** na schodach pierwszego dnia i wszyscy mieli ze mnie polewkę?
Dan: Buahahahaahaha! Nie przypominaj mi!!! Totalnie się zbłaźniłeś! (chamski tekst i brecht)
Rupert: No właśnie...Czas na odwet.
Dan: O co Ci chodzi Rup?
RUpert: Tym razem to ja jestem Sprite, a Ty pragnienie....
Po tygodniu Dan dostaje list od agencji filmowej, wktóym jest napisane: "Danielu Radcliffe, zostałeś wybrany do roli...."
Dan: (na cały Londyn) RUPERT, TY SKUR*****!!!!!!!!!!
Rupert: He he!

tusiamarta

Hermiono skwituje to tak ---czad!!!!!!!
a teraz ja wam dam drugiego ryma...moze nie profwesjonalnt ale jakis jest :P
Aha to Daniel Jacob Ra.
Bóg słońca powiadam wam
Nie fałszuje tylko rynuje
w wywiadach sie jąkam
lecz swe rymy wygadyje do pałaka
yo...
mój malutki wtedy staje
gdy Emma jęczy a ja
juiż nie moge bo mnie to stasznie męczy
Kiedy ona chce ja odmawiam
lecz ulegam bo z moją matką sie umawia
"nie bądź chamem zrób
jej dobrze bo ci zawiśnie ibedzie trup"
Taki jest mój cieżki los
by pilnować zeby nikomu nie spadł łonowy włos. :PPP

anetek

Buehehe (lol2) Ale mam polew z opo Hermiony (lol2) Buehehe (lol2) Tym razem to ja jestem Sprite a Ty pragnienie (hahaha) Buehehe (lol2) Genialne (hahaha)

Julia_odeszla____

Kurde ale najlepsze jest na końcu jak dan sie wydziera a rupo tlyko "he he" GENIALNE!!! :D

Julia_odeszla____

Cieszę się, że sie podoba! Dzięki Julia i Anetek! :) Anetek, Twoje arcydzieło też jest fajowe! :)

Julia_odeszla____

Anetek-niezłe masz pomysły, tylko wiesz, przydąłoby się rymy trochę pozmieniać, bo są dośc nieregularne ;)) Ale poza tym jest cool, jacob ra (ra-bóg słońca?) ;))
Lina-niestety nie mam tego poematu ;((( Ale coś tam było tyakiego, że "do niego wszystkie dziewczyny wzdychają, mężow swoich porzucają" i takie tam, nie pamiętam dokładnie ;)
Hermiono-z tego dałoby się nakręćić film ;))

Współczuję Katie Leung...

veritaserum

Myślisz? :) MOże nad tym pomyślimy? :) A tak na serio to ja też współczuję Katie Leung, że musiała się całować z takim niedoświadczonym ( i to jak dla niej) małolatem! :) CO NA TO DUCH CED'A????!!!!!!!! Albo lepiej: Co na to Robert P?! :)

tusiamarta

Słuchajcie! Zapraszam wszystkich na mojego bloga: www.emmawatsonthebest.blog.one t.pl!!! Wbrew pozorom bolg nie jest tylko o Emmie! Tam jest taka notka z wczoraj: Pamiętnik Harry'ego. Po prostu musicie to przeczytać!!!!! BŁĄGAM WCHODŹCIE I KOMENTUJCIE! :))

tusiamarta

Tak...ja się "specjalizuję" w kręceniu amatorskich filmików ;)zawsze coś z kuzynką odwalamy...;) tylko, zemy obieramy sobie jakiś temat , alenie wymyślamy scenariusza, tylko tak na poczekaniu...tak jest najśmieszniej ;))

veritaserum

Veritaserum, to robisz tak jak ja- i też z kuzynką! My z kuzynką jesteśmy the best friends a every (I hope) ! :)

tusiamarta

Jesli chodzi o polskie rymy to jest mi troche trudno dobierać Od najmłodszych wpajano mi jezyk angielski dopiero od dwóch lat tak profesjonalnie się nim obchodze polszczyzna :)) hehehe Hermionko jestem teraz na kompie brata to sobie wejde na twego bloga...przez swój boje się wchodzic za bardzo dużo dla mnie znaczy:)))

anetek

Heh..widzisz Hermiono, w kolejnym się zgadzamy ;) A ta moja kuzynka może niedługo będziemiałą neta, to się zaloguje na fw ;) Pewnie będzie to czytać ;)
Nooo...a w niedziele będziemy robic piłkarskie koszulki w szachownicę (qmpele mi zapowiedziąły zebym się do nich nie przyznawała jak to ząłożę ;)) Do tego czapeczka champions league i po prostu extra...na oddział nas na pewno zaniorą ;)))

anetek

TO całkiem zrozumiałe! :) Zatem poczekam aż wejdziesz! :)

tusiamarta

mam prośbę: wbijajcie na mojego bloga ;)

tusiamarta

już byłam zostawiłam komenta pod tym wierszem ;)))) ohhh

Julia_9

jak będzie na tym koniu nago to czy grzywa konia nie będzie go tam smyrac? i to już nie bedzie sztuczny orgazm hihi:)))

ViBOra

Zaraz wjede, zaraz wejde tlyko dam psu jeść (hahaha)

ViBOra

ciekawe jak to będize wyglądać ;]
ale niech się chłopak rozwija ;]

http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35004243 [world2.monstersgame.pl/...]

ViBOra

Zaraz wjede, zaraz wejde tlyko dam psu jeść (hahaha)

Julia_odeszla____

Nie ma nikogo? ;(

Nie mówcie, że oglądacie opole ;)

veritaserum

O matko, ale gafa! chodziło mi o sopot! ;)

veritaserum

Mehehe :D:D Ja nie oglądam opola ani sopotu :D:DD Spoko :D:D Ja jem :D

Julia_odeszla____

Fajnie, ze jesteś ;) jeszcze tylko brakuje Anetek i Hermoiny i powtórkaz wczorajszego ;) Jak tam Julia wymysliłaś jakąś nazwę dla naszego zespołu? ;))

veritaserum

Hmm.. wiesz... :D:D Może być Mother Fucker.. to taka ładna nazwa :D:D Mehehe :D Albo... :D:D MDFUN :D:D (Marcia Dan Fun) :D:D Mehehe :D:D mehehe :D:D A tak z innej beczki :D Dzisiaj oglądałam z moja przyjaciółką HP3 :D I kiedy Lupin uczył Harrusia jak sie bronic przed (sakramenckimi) dementorami to miał sobie Danek( no bo harry to danek no nie?:D) wyobrazic cos szczęśliwego i miłego :D:D Mehehe :D Pewnie sobie wyobraził mamusię (lol2)

Julia_odeszla____

hahaha...albo zakupy (wiadomo gdzie) albo co sobie kupi z mamą! ;)
Jednak myslę, ze mother fucker to zbyt jednoznaczna nazwa! lepsze MDFUN a nasze hasło reklamowe: "MDFUN-mama kocha Cię, dan!"

veritaserum

Brawo Veritaserum :D:D Przemyślana decyzja i bardzo dobre hasło :D:D Ja jestem ZA :D

Julia_odeszla____

już widze te tłumy które skandują nasze hasło! ;) Tylko...czym byśmysię zjęły? trzeba wykreować sobiew wizereunek i KONIECZNIE jakieś pseudonimy ;)

veritaserum

No dokładnie :D:D No nie... Myślałam, że to ustalone :D:D Tworzymy MUZYKE :D To oczywista no nie??:D Może coś w stylu Frog28?:D Meheheh :D:D Ale możemy też pisac wiersze :P Kiedy mam wenwe pisze niesamowite :P No, ale nie bgecde sie popisywać aslbo cxhwalic ;)(a moze to robie wlasnie??:D) Nie no... Kurcze i jest problemo.. Jakie xywki??:D Mehehe D:D Ja na razie nie mam na nie pomysłu :D:D

Julia_odeszla____

No z tymi xywkami to będzie trudno... moze hala i atola (wiadomo o co chodzi) ale nas jest 4 więc to nieprzejdzie...a tak frog27 to bardzo ładny zespół :)) '"majom fajnom muzyke i mi siem podoba, a sfłaszcza (aj stil dont noł ja)"

veritaserum

niw eim dlaczego z "(" zrobiło mi "(" ale co tam... to ja już wiem skąd wziłęa swoją nazwę DANii Minogue...

veritaserum

mehehe (lol2) sfłaszcza (lol2) Mehehe :D:D No właśnie :D:D Czwóreczka :D:D Buehehe :D:D Kwadracik??(lol2) Dobra, ja już sie nie odzywam :D:D Ale nie no.. Wydaje mi się, że Anetek już ma fajną ksywkę :D

Julia_odeszla____

no to analogicznie "julek", "hermionek" (jeszcze ktoś pomysli, zejestesmy chłopakami! ;) ale z veritaserum to się chyba nie uda! ;)
"a płyta lol jest zajefajna" (hehehe...lol2) niesłyszlaam tego i slyszec nie zamierzam! odbiedy mozemy się powzorować na chłopakach ztokio fotel...bedzie zabawnie
(na melodie "durch den monsun")
uwielbiam cie dan
juz jestes mój
kto cienie lubi
ten wielki ch**
HEI HEIIIII
itd... ;)

veritaserum

to oczywiscie był refren...innych "piosenek" w wykonamiu tych cudaków "niestety" nie znam...

veritaserum

Oh oh!!:D:D A może zagramy koncert z pekin burdel i frog 27??(jupi) mehehe :D:D a tak przy okazji tooo..... lepiej nie dopisywac do mojego imienia ek bo wyjdzie męskie imie julian w zdrobnieniu (lol2) Buehehe :D N dobra... Nie no!! Trza jakieś ODJAZDWOE ksywy wytrzasnąć :D

Julia_odeszla____

Ha!!:d Jestem dwusetnA!!(jupi) :D