Wydaje mi się, że popełnił błąd angażując się w aż pięć filmów o Potterze. Aktorem jest miernym, osobowością nijaką, nie ma ani talentu, ani charyzmy, podejrzewam, że nie umie się sam załatwić bez sztabu promotorów i piarowców, a fakt, że jest rozpoznawalny tylko dzięki jednej roli może grozić tym, że nigdy już się nie uwolni od twarzy Harrego Pottera przez co może mieć poważne kłopoty w otrzymaniu angażu do innego tematycznie filmu.
"Wiesz nie będę się o to wykłócał i zniżał do twojego poziomu.
Skoro Ty tego nie widzisz, trudno. "
cóż za hipokryzja! mój poziom osobowości jest niski, bo nie przyznałam ci racji? O zgrozo... to forum schodzi na psy!
"Za kilka lat jak tu wejdziesz i przeczytasz ponownie swoje posty, zrozumiesz o co mi chodzi, co więcej, możliwe, że przyznasz mi rację."
szczerze wątpię...
grimmjow1990, jeśli w swojej wypowiedzi miałeś na myśli również mnie, to chciałabym, żebyś wiedział, że nie przyjmuję krytyki odnośnie swojej dojrzałości od osoby, która zakłada takie tematy:
http://www.filmweb.pl/topic/1203047/Znam+daniela+Radcliffe%27a.html
"cóż za hipokryzja! mój poziom osobowości jest niski, bo nie przyznałam ci racji? O zgrozo... to forum schodzi na psy!"
Nie dlatego, co, jak co, ale każdy ma chyba prawo do własnego zdania i szanuje to.
Chodzi mi raczej o błahe kłótnie jakie obie prowadzicie.
Nie mam tu na myśli rozmów na temat waszego ulubieńca.
Wnioski jakie wysuwasz są naprawdę godne pożałowania.
"grimmjow1990, jeśli w swojej wypowiedzi miałeś na myśli również mnie, to chciałabym, żebyś wiedział, że nie przyjmuję krytyki odnośnie swojej dojrzałości od osoby, która zakłada takie tematy:
http://www.filmweb.pl/topic/1203047/Znam+daniela+Radcliffe%2..."
Rozbawiłaś mnie;D Chcę Ci za to podziękować. Chciałbym tylko napomknąć, że Ty nie przyjmujesz żadnej krytyki na swój temat. Od żadnej osoby. Wiem, możesz pisać, że Cię nie znam itd, jednak twoje posty mówią same za siebie.
Gdyby krytyka miała coś wspólnego z rzeczywistością, to bym przyjęła. A założony przez ciebie temat mówi sam za siebie.
Jestem ciekaw co takiego mówi Ci mój temat?:D
Co do krytyki... koniec. Szkoda czasu i słów:)
Było miło:)
W pełni zgadzam się z założycielem tego tematu. Radcliffe jest beznadziejnym aktorem. Jestem też przekonany, że zostanie on zaszufladkowany jako Harry Potter i nie będzie chętnie wybierany do innych ról.