ten aktor. jego gra nie jest wybitna. (ale to tylko moje zdanie) I wiecie co? bardzo się cieszę, że w Uk ktoś powoli zastępuje jego miejsce, mowa oczywiście o takich aktorach jak s. keynes i w.moseley.
czyli wiadomo tobie podoba sie mosley i keynes karzdy ma swoj gust ja osobiscie .....
wykresik
keynes 4/10
mosley 6/10
radcliffe 7-8/10
i tyle
podoba mi się ich gra, tak samo jak podoba mi się gra a.popplewell i g.henley.
A radcliffe'a wcale. z "potterowej trójki" znośny jest jedynie r.grint.
ale jak napisałaś-każdy ma swój gust.
to bylo za wyglad a do tego jak graja to inaczej przedstawie..
drugi wykresik;)
skandar 6;0/10
mosley 7;50/10
radcliffe 8;75/10
co do radcliffa to mam mieszane poglady w dwoch pierwszych czesciach gral nie bardzo ale uszlo ale w wiezniu juz sie poprawil i w czarze gra super co do skandara to trudno mi go ocenic bo gral dopiero w jednym filmie mysle ze jak wyjdzie 2 i 3 czesc narni to wtedy zobaczy sie jaki z niego aktor a mosley swoja role zagral bardzo wiarygodnie i juz nawet po jego pierwszym filmie moge powiedziec ze jest calkiem niezly w tym zawodzie.
co co napisze teraz wam wyda sie skandalem
według mnhie Dan zasługuje na przynajmniej 9/10 u mnie ma 10/10
mi się to skandalem nie wydaje :)
każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, czyż nie tak? Po to zostało stworzone forum.
A co do wykresów.
Według mnie...
Za grę:
keynes 9,5/10
moseley 8/10
radcliffe 7,5/10
zawygląd:
moseley 8,5/10
keynes 8/10
radcliffe 5/10
zmieniam zdanie na temat wykresu-skandar lepiej wygląda od william. To znaczy na zdjęciach z sesji może i nie, ale na tych z którymi nikt się nie cacka (np. z rozdania jakichś nagród) to skandar wypada o wiele korzystniej.
Za grę:
Keynes 9/10
Moseley 7/10
Radcliffe 9/10
(szkoda, że oceniacie go tylko po HP, polecam My boy Jack i December Boys ;))
Za wygląd:
Keynes 6/10
Moseley 8/10
Radcliffe 10/10
tyle.
Ooooo, December Boys polecam, cudowny film. Bardzo mi się podobał. My Boy Jack niestety jeszcze nie widziałam.
Ja nie lubie tego aktora bo chyba producenci chcą z niego na siłę zrobić gwiazde i dlatego on gra juz kolejny raz Pottera chociaz wg mnie powinni go zmienic po pierwszej części. Może w 54 będzie w końcu znośnie grał o ile tyle nagraja;)
wiecie co zmieniam zdanie co do radcliffa
nastepne wykresiki;)
ten co do gry w filmie
skandar keynes 8/10
william mosley(I) 9/10
daniel radcliffe 5/10
a wiecie dlaczego bo ci dwaj w przeciwienstwie do radcliffa graja ze tak powiem bardo naturalnie i w dodatku skandar i william grali tez sceny na polu walki a to tez wymaga talentu a dan sztucznie choc nie ukrywam ze 4 czesci sie polepszyl.
a ten co do wygladu
skandar keynes 5/10
william mosley 9/10
daniel radcliffe 6/10
skandar nie jest chodzacym przystojniakiem to fakt ale za to dobrze gra i napewno (mam nadzieje)jeszcze wyladnieje co do wiliama jest moim zdaniem coooooollllllll!!!!! on jest przystojny i chyba kazdy to powie;) wystarczy wejsc na ta stronke http://lovelywilliammoseley.bloxode.com/ [lovelywilliammoseley.bl...] a tak dokladniej to na ta http://lovelywilliammoseley.bloxode.com/page-2.php [lovelywilliammoseley.bl...] i jest tam zdjecie wiliama jak zongluje butami:D i bez koszulki jest wtedy okazja zobaczyc jaki jest umiesniony:D
a daniel zbrzydl podobal mi sie w wiezniu azkabanu ale teraz sami widzicie... no to koncze juz moja krotka wypowiedz:DDD
heh nie zaprzecze ze ten Moseley jest przystojny ale jakos mam tak ze jak widze radcliffea to miekne...nie wiem czemu:Dtak mi sie jego oczy podobają...pozatym jakos nie widze róznicy miedzy jego wyglądem w Wiezniu a w Czarze...moze nie jestem spostrzegawcza...no i Moseley jest starszy o ponad dwa lata od radcliffa wiec trudno troche porównywac umiesnienia...PODSUMOWUJĄC...o baj są wg.mnie ładni,Moseley lepiej gra ale do Radcliffa mam sentyment...a to są fotki Radcliffa,które mnie rozbraja;] http://www.danradcliffe.co.uk/southbank_awards_012706_12.jpg [www.danradcliffe.co.uk/...] i druga http://www.danradcliffe.co.uk/candid_dan_2005_20.jpg [www.danradcliffe.co.uk/...]
tak moseley -przystojny, radcliffe-nie bardzo, ale skandar też nie jest zły-w filmie np., bo poza filmem-mógłby ściąć te włosy. Ale chyba każdy powie, że skandar gra najlepiej z nich wszystkich!
szczerze to na tych zdjrciach daniel wyglada oblesnie- mi sie juz przestał podobać... a ten moseley czy jak mu tam to niezły niezły xD
tak... wiecie co jest najlepsze/najgorsze/najdziwnie jsze? To, że nie spotkałam się na filmwebie, z ani jedną osobą, która miałaby coś do moseleya, czego nie można powiedzieć o radcliffie.
No, ludzie-nie wolno oceniać człowieka tylko po wyglądzie! :D joke
Jauważam, żetak jest ponieważ danielkowi troszkę odbiło i sława mu zaszkodziła,a williamowi (jeszcze)nie, skandarowi zresztą też nie, ale nigdy nic nie wiadomo.
no sami widzice jak danielek zbrzydl a jak ogladam jeszcze jego wystepy poza poterem chocby nawet jak wystepuje w jakims programie to jest strasznie "sztywny" i nawet chodzi tak ubrany nie rupert na luzie jeansy t-shirt i jakas marynarka do tego a kurde dan mial na premierze czary SMOKING !!!! czy jak tam sie to nazywa w dodatku zielony a spojrzcie na styl willa poprostu na luzie.
shakell- nie czepiajmy się szczególów :)
jakby daniel zaczął się inaczej ubireać, toby nic nie dało- nie przepadam za nim i już, ale i też nic do niego nie mam.
tak normalnie to lubie dana tylko czasem jest taki "do bani" np jak go zobaczylam w jednym wywiadzie jak sie specjalnie sztuczno smial to mi od razu zbrzydl:( poczekamy zobaczymy co z niego wyroscnie :)
niech zabije swego stylistę...taka dała bym mu radę gdybym go spotkała..a reszta to moze byc ok i tak go lubie gadajcie co chcecie. Przyznaje ze ma głupie zachowanie ale no coz moze gdy nie ma kamer i ludzi przyprawiajacych o krepacje to jest inny
masz rację, w końcu on siedzi w tym fachu jakąś 1/3 swojego życia, więc nic dziwnego, że publicznie jakby zakłada maskę. Przecież fanki chcą o nim wiedzieć jak najwięcej-to musi być męczące.
barddzzzzzzzzoooooooooo meczace!!!!! pzekopane ma chlopak raz widzialam gdzies jak jedna dziewczyna trzymala PODKOSZULEK a na nim napis love you dan czy cos takiego a w dodatku jak ja dziennikaz zapytal to odpowiadala taka podniecona i wogule ze az mi sie jej zal zrobilo
shakell nie dziw się, ja zanim wybrałam się na taka premierę tez myślałam inaczej. Jak obejzałam jakaś premierę w internecie lub jakies rozdawanie nagród conferencje itp. I cała ta trójce święta oblepiona fanami ze wszystkich stron świata piszczące błagajace o autograf .. to pomyslałam jakie to moze byc dla nich uczucie stać tam i widzieć ich przed soba na żywo??? przeciez ludzie głupków z siebie tam robią!!! Jadąc chciałam ich zobaczyc tylko na żywo i przy odrobinie szczęścia dostać ich autograf (ale jechałam jeszcze z inniejszego powodu niz zobaczyc ta trojce, ale mniejsza z tym). Gdy zobaczyłam ich wysiadających po kolei z wozów, serce miałam przy gardle, ludzie się darli a ja stałam ludzie sie popychali jeden na drugim był, nawet nie mogłam znaleźc swoich butów takie był oblezenie, jak w sylwestra o 24 oblężenie komórkowe. To był inny świat ludzie zachowywali sie jak dzikusy, jak dzikie zwierzęta, które były strasznie głotne, a ich idole to wielkie góry mięsa, które zaraz pochłoną. Troche to śmiesznie wygladało. Nie mogłam się opszeć tez musiałam skosztować i krzyczałam "kocham cię Dan!" a po jakimś czasie zrozumiałam że to nie ten język :) ale i tak pewnie nikt tego nie słyszał. Człowiek tam dostaje cos takiego innego jak to ując - podniecenie, stres, w moim wypadku nawet zwruszenie, ale i złoś, nienawiść, żal..i cos tam jeszcze. to są ludzie trudnego dostepu i na ic h widok ludzią dech zabiero, "O mój Boże to Dan!!" padł taki tekst na premierze i to nie raz, czy to nie jest załosne, Co on Bogiem jest?! Zrobili swoje i poszli.
Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale podaj mi proszę jeden dowód na to, że Danielowi, cytuję, "troszkę odbiło i sława mu zaszkodziła".
Nie ma mowy ! Tak mu jest dobrze i mam nadzieje ze nie obetnie, bo ma genialna fryzurke ;D
I wiadomo ze jest milion razy lepszym aktorem od Radcliffe'a ktory jest totalnym beztalenciem, a w HPiWA jak zaczal plakac to mi sie tez chcialo wyc, ale z rozpaczy i smiechu, poprawil sie w CO? buahaha bo tak przekonujaco zagral ze go blizna boli, ooo ja :O nie no prawdziwy aktor.
oo mnie wszystkie jego zdjęcia rozbrajają xD każdy ma swój gust, jak dla mnie Daniel wygrywa pod każdym względem :PP
coz.dla mnie takie wyjące fanki sa naprawde zalosne...dra sie nie wiadomo poco...dostaja jakis atakow...a to jest tylko aktor,ktory swa prace wykonuje...ale nic. xD
ciekawe jak ja bym sie zachowala...pewnie coz...rozpierala by mnie radosc i w ogole...ale...e.sa granice xD
moniqa^^
skandar keynes 6/10
william mosley 9/10
daniel radcliffe 3-4/10
to jest moj zmieniony wykres co do wygladu bo ostatnio daniel zrobil sie strasznie oblesny:/ bleee
a skandar wyladnial bo ma teraz akurat taki wiek dojrzewania :D
Hmm... tak za bardzo to nie znam tych dwóch aktorów (chodzi mi o gre rzecz jasna... ;)) tego keynes'a i moseley'a... wiem tylko że grali w Narnii a tego filmu akurat nie oglądałam... :] więc za bardzo punktowac nie moge... ale jednak i tak Daniel mi sie najbardziej podoba (przynajmniej z wyglądu:]) ale to oczywiście moje zdanie i pewni większośc się z nim nie zgodzi ale... trudno :] także daniel dostaje:
za wygląd 9-9,5 / 10 :D
za grę 8-9 / 10 uważam że w więzieniu i w czarze jego gra się poprawiła więc... :)
pozdrawiam
Wszyscy mnie załamujecie... Ten cały Moseley jest ... OHYDNY!! ten wielki nos i spłaszczony ryj.... Matko i córko... Jedna wielka MASAKRA!
Julia :)
spox-ja tak mogę powiedzieć o Danie. Nie moseleya wina, że ideałem nie jest, ale przesadziłaś-duużo przesadziłaś...
yyyyyyyyyyy..O czym ty się rozprawia ??..bo narazie to czytam same wulgaryzmy i najazdy na ''starych''???
ogólnie przegięcie :|
masz jakieś granice? wyzywanie rodziców jest niskie, ale z przyjemnością wyzwałabym ciebie...
rubbish.
Mój drogi, to słowo pisze się przez "ch". Poza tym, wulgaryzmami nie dodasz sobie lat, wręcz przeciwnie, świadczą one o braku umiejętności prowadzenia dojrzałej rozmowy.
Nie, moja droga, pisze się "ohydny" przez samo 'h'. I ani Daniel taki nie jest, ani William... Wy chyba mało ludzi w życiu widziałyście, skoro któregokolwiek z nich nazywacie ohydnym.