-może byłby sławnieszy choć Pttinson dzięki tej roli nie jest (jak dla mnie)
-wszystkie dziewczyny w wieku 9-19 stwierdziły by że jest boski i najprzystojniejszy na świecie bo gdyby Pattinson nie zagrał Edwarda to nikt by na niego nie spojrzał (według mnie Pattinson jest brzydki)
Sam nie wiem czy było by lepiej czy gorzej dla niego i dla fanów.
Dobrze, że nie zagrał, zrujnowałby sobie karierę. Nie obrażając fanów sagi Zmierzch, aktorzy tam grający są już praktycznie zaszufladkowani "o, to ten ze Zmierzchu!"
A to owszem ;) Ale myślę, że po występie w "Iluzji" będziemy mieli sporo okazji to oglądania go. Miejmy nadzieje, że w dobrych filmach.
Zadna róznica, kto by go zagrał, bo wtedy zamiast Pattinsona mieliby pośmiewisko z Dave'a. Tak się składa, że to akurat nie wina aktórów i twórców filmów, że stali się pośmiewiskiem Internetu, tylko durnych fanów (o przepraszam - fanek), którzy konsekwentnie swoim zachowaniem zrazili innych do całej serii i doprowadzili do takiej niechęci wobec aktorów. Oby jak najmniej takich fandomów...
No i...? Rozumiem, że masz mnie za zmierzchofankę skoro stanęłam w obronie filmu, tak?
Taka rada ode mnie - zarówno Ty jak i Twój znajomy PatrzAleNieZjadaj nie grzeszycie rozumem (co widać w Waszym sposobie pisania), więc lepiej wracajcie do oglądania takich romansidełek jak "3m nad niebem", a waszym milczeniem sprawicie ogromną ulge innym Filmwebowiczom.
Boze, chroń mnie przed gimbazą...
Trzy metry nad niebem to dramat....No ty raczej też nie grzeszysz rozumem -.- Będę oglądała co mi się podoba i sprdl ode mnie i od mojej przyjaciolki :)) Taka rada ode mnie...
Dramat to jest dyskutowanie z takimi osobami jak Wy. Chyba nie znizę się do poziomu Twojego "spidl" więc samo pzdr :-p
" spidl " ? czy ty masz jakiś problem ze wzrokiem ? Nie mądruj się tutaj, bo wcale mądrzejsza nie jesteś ;/.
Buahaha :-D "Wyjdz juz"? Jasne, chyba z pokoju... Kto pisze takie coś na forum? Odpuśc juz sobie te durne komentarze i po prostu temat się urwie i nie będziemy sobie działać na nerwy :-/
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\
chmyy no nie wiem , po twoich wypowiedziach powinnam ja to napisać nie ty ,
nie będę się kłócić z dziećmi żegnam i powodzenia w życiu ;)
paulina1g5 i paulina1g555, masz rozdwojenie jaźni? piszesz komentarze z dwóch różnych kont i myślisz, że nikt nie zauważy?
tylko błagam, nie odpowiadaj, bo nie chce mi się dyskutować.
Leczysz się na coś ? Robisz trzodę :) Tępa to ty jestes :)) Uuu,dorosła i przeklina, naucz mnie tego,tez chce być taka fajna jak ty :)))))))))))
chmy napisze tak , przeklinam ? chmy na takie głupich ludzi jak ty tylko ;* buziak malutka , nie odpisuj mi nic bo już nie mam sil czytać twoich bzdur !
dzieki
A ty mi nie rozkazuj, będę odpisywać, nie zabronisz mi :)) Ja tez juz nie mam sił czytać twoich bzdur..a tego buziaka to se w dupe lepiej wsadz,bo nigdzie indziej sie nie nadaje ;)
Przynajmniej można się pośmiac z takich postów, jakie one tu wrzucaja :-D A tak w ogóle Twój facepalm mnie rozwalił :-D Dzieki ;-)
No własnie tak się tylko zastanawiam, kiedy znów zaczną się te "gwiezdne wojny" z nimi, ale póki co - cisza ;-)