Davey Havok

David Anthony Marchand

1,0
1 ocena występu osoby
powrót do forum osoby Davey Havok

Piszcie jakie są wasze ulubione piosenki AFI lub Blaqk Audio. Moje naj to: The Interview, The Great Disappointment, Endlessly She Said, Paper Airplanes, Kiss And Control...oj i wiele innych, mogę tego słuchać bez przerwy. Podajcie swoje typy!!

nikki177

Oj,kurde! Nie ma piosenki AFI,której bym nie lubiła,ale są wyjątki.Najbardziej lubię utwory z Sing the Sorrow i Decemberunderground,ale przede wszystkim świeżutkie Crash Love.
Blaqk Audio też super!(Cexcells w całości pożeram) ;P

nikki177

Najbardziej lubię chyba utwory z Decemberunderground, szczególnie Prelude 12/21, Miss Murder i Love Like Winter ^_^

nikki177

Albumy "Shut you mouth and open your eyes" i "The art of drowning" są extra. "Black sails in the sunset" to mistrzostwo - moja ulubiona piosenka "Narrative of souls against soul" ale "a single second" też jest genialna. Te ich nowe albumy to już trochę inny target - "Sing of Sorrow" jeszcze lubię ale od "Decemberunderground" już nie moja bajka. Tak czy inaczej A.F.I. jest jednym z niewielu "młodzieżowych" zespołów który szanuję i sznować będę za ich wczesne albumy.

nikki177

powiedzcie mi które z waszych ulubioknych psioenek są Blaqk Audio a nie AFi posłucham :D