David CarusoI

David Stephen Caruso

7,4
2 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Caruso

Rozumiem ze o gustach sie nie dyskutuje i mozna zakochac sie (jak co niektore z komentujacych) w lebiodowatym rudzielcu z niebieskimi oczami, ale w zyciu ktos taki nie powinien grac niesamowicie "przystojnego" twardziela z miazdzacym wszystkich złoczyncow spojrzeniem i sprawiajacym ze wszystkie laski rozkladaka przed nim nogi (CIA) - bo jak on patrzy tymi oczkami w kamere probujac zahipnotyzowac mnie wzrokiem to najchetniej telewizor o ziemie bym rozwalil. Chyba producent poszukiwal kogos na miare nowego bonda (teraz chyba taka moda) ale bardziej wkurzajacego aktora wybrac nie mogli! zreszta caly serial jest niesamowicie naiwny i glupi i wszedlem tu tylko dlatego bo serii CSIów ogladać nie moge a wlasnie na polsacie bylo, co prawda nie z Caruso ale z tym plastkikowym Sislejem czy jak mu tam - po 5 operacjach plastycznych i liftingu. Aha i nie wiem skad tak wysoka ocena dla tego aktora (ponad 8)!!! ja mu dam zasłuzone 1!

krawczyk_2

znasz znaczenie słowa kultura? bo odnoszę wrażenie, że raczej nie.

krawczyk_2

Oraz charakteryzacja, bo tego chyba też nie...

krawczyk_2

a ja dałam mu 10 i co mi zrobisz ?!
nic, zupełnie nic...
nie obchodzi mnie co o nim myślisz a Ciebie nie obchodzi co ja o nim myślę
i choćbym przekonywała Cię że jest on świetnym aktorem a Ty mnie że jest beznajdziejny to do nikąd nie zajdziemy...
także to co napisałeś nie zrobiło na mnie najmniejszego wrażenia

użytkownik usunięty
krawczyk_2

dajcie mu taką ocenę na jaką zasłużył, a nie 1 bo go nie lubię i jest "po 5 operacjach plastycznych i liftingu", i nie 10 bo jest zajebiście przystojny :]

nie wiem jak można go uważać za przystojnego, on jest po prostu okropnie brzydki i nie ma urody takiego "przystojnego twardziela", jak w CSI. Poza tym jest denerwujący.

billie_jean4

Może i dla ciebie jest denerwujący. Ale każdy ma inny gust. Może się komuś podobać a komuś wręcz odwrotnie. Dla wielu może być przystojny a dla ciebie nie . A według mnie jest ładny.

billie_jean4

a ja powiem tak gra świetnie i wolę go niż gdyby Horatia grało "ciacho" pokroju Clooneya czy Pitta (nic do nich nie mam ale wiecie o co chodzi)