przeczytałam tytuł twojego wpisu PRZYSTOJNIAK-buhahahaaaa, przez 3 minuty tylko się śmiała... jak taki STARY RUDZIELEC może komuś się podobać?! xD ojejuuuuu ale <ŚMICH>!!!!
Dwie sprawy:
1. To, że nie ma 20 lat to nie znaczy, że nie może się komuś podobać.
2. Racja, przystojny nie za bardzo, ale jednak ten facet coś w sobie ma
ZGadzam sie.. Rudy ma to cos w sobie i przez to sie podoba! Zeby ktos sie podobal nie musi byc mlody i przystojny.. trzeba miec to cos :) no coz.. po wpisie widac ze autorka tematu jest niedojrzała :)
po pierwsze, nie wiem jak ktos o pseudonimie Skate Girl może zarzucac komuś, że jest żałosny... a po drugie jest świetnym aktorem, i tak jak wyżej ,,ma coś w sobie", w csi miami jest świetny i wcale nie chodzi tu przede wszystkim o wygląd ani przede wszystkim wiek - wiele dziewczyn/kobiet ma słabośc do starszych facetów... w tym i ja :)
Wiesz, ktoś nie musi być Bradem Pittem żeby się podobać.
Ja uwielbiam Connery'ego, De Niro czy wlasnie Caruso. Za co? Fajnie się starzeją :) To są już dojrzali mężczyźni i mają w sobie TO COŚ co sprawia że dla wielu kobiet są pociągający.
Nie muszą być chlernie przystojni do tego. Wygląd to nie wszystko moja droga ;)
David ma w sobie to coś. jest świetnym aktorem i szkoda, że zagrał i gra i tak małaj ilości filmów. w Dowodzie życia był świetny i zaczkoczył mnie taką innością chaakteru od CSI. każy ma inny gust i się nie czepiam kogoś bo szaleje za Zacem Efronem. szanuje jego gust i upodobania. wszystko zależy od charakteru, środowiska człowieka w jakim przebywa i nie możesz sobie ot tak krytykować innych. czy ja wchodzę na forum Zaca i piszę obraźliwe komentarze? Nie. zastanów się dobrze nad swoim zachowaniem.
do:SkateGirl
Takie ,,coś" ,bo nie wiem jak to inaczej nazwać ma do napisania tylko taka osoba,która nie ma nic mądrego do powiedzenia.Co do twojego tekstu komu może się podobać to nie trzeba daleko szukać,bo np. jego byłym żonom na pewno się podobał i tej,z którą jest teraz,też.Rozumiem,że każdy może uważać inaczej,ale moim zdaniem takich żałosnych rzeczy nie powinno się pisać.Nie jest on może pięknością świata,ale ma w sobie to coś.
O gustach się nie rozmawia:) Sądzę, że każdy aktor ma swoich zwolenników i wrogów i tego się nie zmieni. Ja bardzo lubię Caruso i nie mam pojęcia dlaczego. Na przykład postać Horatio w miami mnie tak przyciągnęła ponieważ gra rozsądnego, inteligentnego i jak dla mnie przystojnego człowieka, który na dodatek pomaga innym :)
zgadzam sie z Tobą freeboter ! SkateGirl a tobie mowę odebrało? napisałaś raz i już nie masz dalszego zdania? żałosne.
moim zdaniem Caruso jest bardzo pociągający. ;) nie wiem jak można go nie lubić. ;)
no wiesz Jego żona musi być w siódmym niebie że u boku ma takiego faceta... no i kto powiedział że wygląd jest najważniejszy...może nie jest taki przystojny bo ma swoje lata. Lubię tego aktora a tym bardziej lubię go w CSI
ej no ŻYJEMY W WOLNYM KRAJU, JEST WOLNOŚĆ SŁOWA i mam prawo pisać swoją opinię na forum publicznym, mi on się nie podoba i tyle! Jak wam dziewczynki PODOBAJĄ się tacy 'DOJRZALI MĘŻCZYŹNI' to idźcie pod latarnie tam tylko tacy was będą chcieli, bo Brad Pitt do was nie przyjdzie. P.S Jak wam się nie podoba moja ksywka to idźcie do psychologa może on wam coś poradzi na wasz problem.
Jesteś załosna...owszem masz prawo do własnego zdania, ale tak je przedstawiaj by nikogo nie obrażać...z resztą szkoda gadać....mi się on podoba..i to moja sprawa...a pod latarnie to może ty chodzisz, ale innych do tego nie namawiaj....a co do Brada Pita...no i niech nie przychodzi, wcale go nie zapraszam(swoja droga to ja nie rozumiem jak Pitt moze sie komuś podobać, ale kraj jest wolny i macie do tego prawo)...( do Skate Girl)pomyśl co i jakim tonem mówisz, a dopiero potem się wypowiadaj.....
kurcze BO CO, David Caruso przeprowadzi śledztwo w sprawie jak się tak na prawdę nazywam, zakuje mnie w kajdanki i powie tą słynną gadkę 'masz prawo do milczenia...", buheheh... zwisa mi to i moge pisać o nim że jest brzydki i na dodatek rudy. I powiem wam jeszcze jedno ZAGORZAŁE FANECZKI, on i tak nie przeczyta tego co tu do mnie napisałyście w jego obronie, a choćby nawet wyśmiał by mnie i WAS TAKŻE. P.S Mi tez nie podoba się Prad Bitt, tylko napisałam dla przykładu, KOCHANIUTKA :***, x]
"kurcze BO CO, David Caruso przeprowadzi śledztwo w sprawie jak się tak na prawdę nazywam, zakuje mnie w kajdanki i powie tą słynną gadkę 'masz prawo do milczenia...", "
Nie nie dla tego, tylko dla tego, ze tak nakazuje uprzejmość i dobre wychowanie...ale jak widać nie wiesz co to znaczy...nie jestem dla Ciebie Kochaniutka
hahahahhahahahahhaha ! normalnie sie uśmiałam gdy przeczytałam twoją wypowiedź SkateGirl. jesteś po prostu żałosna ! a twoje wypowiedzi są denne. -.- co z tego że mi się podoba David Caruso ! ja mam swój gust ! tobie sie podoba Brad Pitt który dla mnie nie jest jakimś tam przystojniaczkiem. o gustach się nie rozmawia !
Biedna, smarkata dziewczynko... Więcej nie napiszę, bo rozmowa z (t)obą to jak kopać się z koniem... :)
Dobra ale nie chce mi się z wami dyskutować, bo raz tam napisałam na waszego MEGA PRZYSTOJNEGO aktora ze jest brzydki i rudy, moje zdanie, już go nie cofnę, wole pooglądać csi kryminalne zagadki miami x)), papa!
DZIUBKI! ;** xDę
i co z tego że jest rudy ?! ma się przefarbować na fiolet bo tobie nie pasuje ? mnie tam sie podoba taki jaki jest. ;] może nam się podoba taki 50 - latek a tobie się zatem podoba Hugh Hefner który ma ponad 80 lat !
bywaj dziecko 5 - letnie !
Jak możesz mówić że David Caruso jest stary jak w ulubionych masz starszego od niego aktora który gra w Nagiej Broni ?? po prostu już nie wypowiadaj sie na ten temat bo szkoda klawiatury....
a czy ja się bulwersuje? Jestem poprostu zdziwiona twoja jakze wysoko rozwiniętą (bez)kulturą. O moje żyły sie nie martw.....
vampire_12 dziecko ty moje kochane... będę się o ciebie martwić bo jestem BARDZO DOBRĄ, DOBRZE WYCHOWANĄ dziewczynką!
P.S tamto było na szydere, a teraz powiem ci jedno, nie pisz mi tu jak byś miała 40 lat, bo tyle nie masz, tak sie składa że jestes od mnie młodsza, i się jeszcze wypowiadasz, dziecko ty jeszcze od ziemi nie wyrosłas i pewnie podobają ci sie faceci z US5 czy TH, więc sie nie wymądrzaj!
looooll że żal z tobą...
nie mów do mnie dziecko bo dzieckiem nie jestem, owszem 40 lat nie mam za to ty zachowujesz sie jak byś miała 15....zamilcz
Żaden użytkownik nie wspomniał o chlopakach z US5 czy TH. To jest post dotyczący Davida Caruso. Wszyscy zrozumieli jak bardzo go nie lubisz więc koniec tematu nie będziemy dalej tego drążyć...
EEEEEEJ NO HELLLLLOOOOOOOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! ja już chciałam zakończyć ten temat, NA SAMYM POCZĄTKU jak wyraziłam, no sama przyznam dość złośliwą opinię na jego temat, ale to WY zaczęłyście go drążyć.
nawiozując do tematu przystojny nie jest ale to za to w serialu sprawia wrażenie uczciwego ,osoby której można zaufać itp.. dlatego tak bardzo lubie postać Horatcia w CSI MIAMI :)
pamiętaj że dla każdego jest ładne co innego równie dobrze ktoś moze powiedzieć ze Twój facet albo Ty sama jeseś brzydka mi się też podoba ten rudzielec ( zza młodu i w csi ) i gdybym miała do wyboru te wszystkie przesłodzone komercyjne ciacha typu Brad ,Ronaldo czy tam George Clooney to i tak wybrałabym Caruso a na żal.pl to zabieraj swój wpis YEEEEAAAAAAAAHH !