David Duchovny

David William Duchovny

8,3
12 405 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Duchovny

Od tej pory będzie już tylko Hankiem Moodym! Nikt nie odtworzyłby lepiej tej postaci...

Bruce_Lee

Mimo, że nie widziałam wielu filmów, w których grał, mam dziwne wrażenie, że on się urodził tylko po to, żeby zagrać Hanka i robi to perfekcyjnie!

Bruce_Lee

Dla mnie zawsze pozostanie Foxem Mulderem

Aron_Reason_Alldwing

i dla mnie również, a Ci co uważają, że prawdziwą i przekonywującą rolą jest rola Hanka, to bardzo grubo się mylą. Oglądam na bieżąco już 2 raz Californication. Z archwium X obejrzałem 3 razy wciągu 2,5 roku (nie licząc tego, kiedy oglądałem w dzieciństwie). Fox Mulder to rola dla której się urodził. A myślę, że jest to tak znakomity aktor, że w każdej roli będzie przekonywujący.

Aron_Reason_Alldwing

dla mnie też ;p

Aron_Reason_Alldwing

Dla mnie też :):) no cóż teraz to jedna z dwóch :):)

użytkownik usunięty
Bruce_Lee

e tam, teraz to jest fox moody, albo hand molder :) człowiek 2 ról. swoją drogą zagrać w 2 z pośród 3 najlepszych seriali szacun (seriale : Bundy, X Files, Californication)

Moim zdaniem jego nie da się "zaszufladkować". Poradził sobie z Archiwum i zrzucił skórę Moldera to i z Californication sobie poradzi. Uwielbiam go jako Henka, ale jestem właśnie po filmie Niedościgli Jonesonowie i nawet przez chwilę nie myślałam o nim jako o Hanku.

yennefer1989

Nie jestem pewien czy istnieje drugi taki człowiek na ziemi, który zagrałby rolę Hanka tak prawdziwie i przekonująco.

Malack

Wszystkie jego role serialowe i te filmowe (raczej mniej znane) są bardzo różnorodne, co dla aktora jest wyzwaniem. I on w nich, moim zdaniem, świetnie się spisuje. Sądzę, że nie da się go jednoznacznie zaszufladkować, bo dla jednych zawsze będzie Hankiem, a dla innych Mulderem :)

Malack

bez kitu:)

Czy ja wiem czy tylko 2 ról. Kiedy zagłębić się w jego filmowe role to można mu oddać wielki szacunek bo świetnie się sprawdza w odgrywaniu niekiedy bardzo różnych od siebie postaci a że ma niewielki dorobek filmowy to już inna sprawa. Archiwum X pewnie go trochę przystopowało.

Bruce_Lee

Najłatwiej zagrać postać zbliżoną sobie. A Duchovny chyba zbytnio się wczuł w postać Hanka. If u know what I mean.