David JanerI

David Janer Oliveras

7,5
141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Janer

Tutaj na filmwebie podajecie ,że ma 32 , a na innych stronach mówią ,że 38 lat.
On nie wygląda na osobę która miałaby prawie 40 lat, tak więc mam nadzieję , że prawdą jest to co jest tu podane :D

TB_Other_Girl

może i nie wygląda , ale ma 38 lat . ;(

TB_Other_Girl

Wg swoje facebooka ma 38 lat. Niestety.

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Aktualnie ma 39 lat...
Ale za cholerę nie wygląda na tyle, jest przystojny, i świetnie gra w filmach...
taki młody wygląd to powód do tego ze dba o swój wizerunek :)

Nie wygląda, ale jednak trochę szkoda, że nie grał w wieku-powiedzmy-20 kilku lat. Teraz będzie to dość krótka kariera aktorskiego ciacha, za 10 lat będzie 50, a tu już słabo z graniem super sprawnego przystojnego bohatera. Jednak w pełni się z Wami zgadzam C:

Syenne

Eee tam, po prostu będzie z niego taki trochę podstarzały Ezio z Assasin's Creed. :P Ale facet nieźle się trzyma. To, że ktoś jest mniej znany, nie oznacza że nie umie grać. Kto zliczy ile takich talentów marnuje się, nie znajdując należnego sobie miejsca wśród największych sław?

użytkownik usunięty
LorDofDarkness

Dokładnie, zgadzam się, nie ważne w ilu filmach zagra i jaki będzie wiek, ważne że coś osiągną w życiu.
Seriale, i filmy, a szczególnie "Aguila Roja", to już hit na całym świecie, i akurat David osiągną przez to pogląd na super aktora,
popularność i szacunek w sieci :)
Ma już trochę latek na koncie, ale zaje***cie się trzyma, jest przystojny i wspaniale gra.
Wielu ról na koncie jeszcze przed nim :)
Pozdrawiam fanów :)

Ma już trochę latek na koncie, ale zaje***cie się trzyma, jest przystojny i wspaniale gra.
---
Tu się w zupełności zgadzam i również pozdrawiam wszystkich fanów ;3.

użytkownik usunięty
Syenne

Dzięki że się zgadzasz z moim postem, jak i również zgadzam się z twoim :)

Hmmm... Widzę , że temat rozkwitł. Tak zgadzam się David Janer jest booski. Uwielbiam "Aguila Roja" , nie mogę doczekaĆ się kiedy w Polsce będzie 4 sezon :D. Wracając do Davida... :D Uwielbiam jego oczy , a szczególnie w tym momencie gdy patrzy na Margaritę z taką miłością w oczach. Zazdroszczę jego dziewczynie ;] bo ona te oczy ma na co dzień. ;)

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Temat ruszył to dobrze, bo jest super sformułowany jako do osoby (David Janer).
mi się w nim podoba nie tylko wygląd, bo sam charakter i to że jest świetnym aktorem,
sprawia ze siadam i oglądam :)
Ale co do filmu jak patrzy tymi oczami, to masz racje,
każda dziewczyna na pewno by chciała taki wzrok na sobie, a każdy facet takich oczu.
Aguila Roja z jego udziałem jest ŚWIETNY !
Pozdrawiam :)

Tiaa charakter, wygląd , wszystko pasuje do siebie idealnie ;D

Jako Gonzalo jest świetny , :D I przepraszam jeśli zrozumiałaś , że chodzi mi tylko o jego wygląd. Po prostu w jego oczach widaĆ wszystko : jego anielski charakter ( jeśli chodzi o film bo nw jaki jest tak naprawde :D Ale pewnie podobny ;p ) i miłośĆ którą kieruje do swojej rodziny _*_

TB_Other_Girl

David mam nadzieję , że ten film to nie tylko rola ale także natura człowieka jakim jesteś :]

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Ja też mam taką nadzieję, bo tak jest, musiał być zapoznany z tym co przeżył filmowy (Gonzalo),
wyszło mu to świetnie - i wszyscy fani za to mu dziękują, i darzą wielkim szacunkiem :)

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Jestem facetem, to po pierwsze, bo kierujesz się do mnie przez lady :) ale nie przejmuj się :)
Ale nie znaczy ze patrze na niego inaczej, masz rację, podoba się nam wszystkim dlatego że jest sobą, ma coś w duszy, potrafi grać, i zachowywać się profesjonalnie, daje popis jeżeli musi, jest niewiarygodnie dobrym człowiekiem, nie tylko dla ludzi z nim pracującym, ale też dla swojej rodziny, osób które go otaczają.
Charakterem jest wielkoduszny, uparty, miły, rozpoznawczy, stanowczy, poukładany, i dociekliwy.
Filmowo jest podobnie co do rzeczywistości to ten sam Gonzalo co David, łącza ich pozornie podobne cechy, praktycznie i fizycznie, jest to ten sam doskonale dysponujący swoimi zdolnościami David.
Wielu aktorom tego brakuje, wygląd i to co ma w sobie, czym się kieruje i jak spostrzega świat wokół siebie.
To co piszesz też ma znaczenie, i staje się rzeczywiste jak się na niego patrzy, ogląda i słucha.

Oj przepraszam :D . Nie no w porządku będąc mężczyzną możesz wyrażaĆ się z łatwością o jego charakterze. ;] Ja wybacz, jestem dziewczyną i zawsze w pierwszej kolejności zwracam uwagę na oczy, gdyż one są zwierciadłem tego co kryjesz w środku ;] Przyznam szczerze , że bardzo chciałabym go poznaC aby nie patrzeĆ przez pryzmat tego jaki jest Gonzalo.
Po prostu jest świetnym aktorem i mam nadzieję , że również świetnym człowiekiem :D I tyle z mojej strony ;]

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Dokładnie, tak samo się wyraziłem wcześniej, oczy i charakter - wyjaśniają moim zdaniem wszystko.
jako aktor, jest świetny, jako człowiek w życiu prywatnym, tak samo.
To jego recepta na szczęście.
pozdrawiam :)

Tiaa a ja to jeszcze raz napisałam :D I w końcu 4 sezon Czerwonego Orła ;] od przyszłego tygodnia ;]

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Ok, więc tak samo o nim myślimy ;)
4 Sezon, super, nie mogę się doczekać :)

jeśli mogę się dołączyć- również podoba mi się jak gra, ale jedna rzecz mnie niezmiernie irytuje ( reżyserzy mają u mnie opieprz ;) ) a mianowicie stosunki między Gonzalo, a Margaritą ;)
Ponadto wydaję mi się, że w rzeczywistości jest o wiele bardziej pogodnym i wesołym człowiekiem niż Gonzalo (patrząc po wielu filmikach na yt :) )

użytkownik usunięty
monica veronica

Dokładnie, ale czy wiem czy opieprz :)
Stosunki Gonzala i Margarity są mieszane, niekiedy dochodziło do miłosnych zwierzeń spojrzeń i pocałunków, a niekiedy był zgrzyt sytuacji, czy wiele komplikacji od strony osób trzecich, czy złych przypadków związanych z biegiem zdarzeń.
Właściwie, wszystko jest ok, bo obydwoje doznali szczęścia, doznają pod koniec ;)
Co do David'a z pewnością oznajmię że jest to świetny facet, w realu jak i w filmach :)
Dlatego ludzie go tak uwielbiają :)

Tak właśnie na filmikach na youtube często się śmieje( zresztą chyba cały czas ;)) A co do Gonzala i Margarity , trochę to denerwujące , że ciągle boją się przyznaĆ do swojego uczucia , ale za to Margarita jest zazdrosna o Marianę ( co widaĆ w 4 sezonie ;] ) , a Gonzalo był o Juana . ;] . Ciekawe kiedy w końcu im się uda ;]

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

On cały czas jest radosny, kiedy to prowadzą z nim wywiad, czy ma dobry humor, no nawet nie wiem czy ma zły, to pogodny człowiek, o entuzjastycznym charakterze :)
Filmowo, to straszna plątanina uczuć, nie mogą się odszukać uczuciem, więc dążą do innej formy, czyli osobno z kimś, i tak w końcu znajdą wspólny czas dla siebie, i połączy ich prawdziwa miłość,
zresztą wszystko się kiedyś dobrze kończy :)

Jeśli pozwolicie tez się dołączę. zgadzam się z wami ze wszystkim , to jest przystojniak jakich mało. Kiedy go zobaczyłam w aquila roja to od razu go pokochałam. A jak zobaczyłam ile ma lat to aż mnie zamurowało, bo on wcale na tyle nie wygląda. A teraz ta smutna wiadomość bo wczoraj serial się skończył :( Po tym jak obejrzałam ostatni odcinek to się poryczałam jak mala dziewczynka .
Ja chce 5 sezon!!!

użytkownik usunięty
Kahlan04

A tutaj dla ciebie niespodzianka, bo 5 sezon będzie jeszcze w tym roku w Polsce, obecnie trwają nad nim prace, ale kto wie, może zdarzymy jeszcze w tym roku.
Ja też jestem zawiedziony że Aguila Roja już się skończył,
ale nie ma co się załamywać, przecież zaczną znowu emitować jego odcinki niebawem, wiem coś że na wakacjach :)
A co do David'a jest on przystojny, i mówię to ja chłopak, który tez dba o wygląd, i chciałby tak wyglądać :)
Ale to tak osobiście :)

Dzięki za info : ) Już nie mogę się doczekać, a szczególnie po obejrzeniu zwiastuna 5 sezonu !! No po prostu BOMBA !!!!

użytkownik usunięty
Kahlan04

No to trzeba zobaczyć !
jestem w strasznym napięciu kolejnych wydarzeń i tych co zostały kontynuacją, miejmy nadzieję że 5 sezon przywita nas w tym roku - jeszcze w tym roku :)
Również pozdrawiam :)

Kahlan04

Ja zgadzam się z Kahlan04 ja tak samo zrobiłam jak go zobaczyłam w Czerwonym Orle to opierałam się że nie on nie jest wart żeby za nim szaleć itp ale teraz się zmieniło to najlepszy jest to aktor jakich widziałam w różnych filmach i dużo brakuje pozostałym on jest na 1 miejscu i nie zmieni się to......

użytkownik usunięty
stokrotka251

Pięknie napisane, nic dodać nic ująć :)

A dziękuję.... :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ależ proszę - odebrało mi mowę bo tak samo to czuję :)

bo Davida nie da sie nie pokochać :)

użytkownik usunięty
Kahlan04

Nawet jak się jest facetem :)

nawet :) Bo on ma w sobie coś co tak do niego przyciąga :)

użytkownik usunięty
Kahlan04

Naturalnie - zainteresowanie i pogląd na jego grę aktorską :)

Obydwoje macie rację i zgadzam się z wami

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ciężko się tutaj nie zgodzić, każdy się interesuje całokształtem tego świetnego aktora, no i pełnym zaangażowaniem w AQUILA ROJA, dla mnie wszyscy macie rację :)

Masz rację Leon każdy ma rację :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Masz rację, i każdy ma rację, a racja wyprzedza rację :)

No dobrze powiedziane....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dlatego wszyscy tu jesteśmy i jesteśmy większością fanów którzy łączą się wspólnie by pogadać o AR :)

No jak zwykle nic ująć w twojej wypowiedzi......... :) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

A dorobić można zawsze na Forum na Facebook'u, tam to się dzieje kompendium wiedzy, bo każdy się interesuje AR

Na facebooku to mało co siedzę poleciłam tam mojego chomiczka bo nie chce mi się 2 razy dodawać tapety bo widzę że tam dodają

użytkownik usunięty
stokrotka251

A pamiętam pamiętam :)
ja jestem adminem to muszę tam zaglądać, kto wie co się czai :)

No mam znów kilka nowych to muszę dodać
:) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

A proszę bardzo :)

No muszę je dodać a tak mi schodzi ;)

stokrotka251

Ja chcę 5 sezon ;] A wiecie może coś więcej na jego temat ?? Kiedy przypuszczalnie może byĆ w Polsce czy coś tam ?? Mnie sie wydaję , że puszczą go gdy skończy się serial "Teresa" emitowany zamiast niego :D

użytkownik usunięty
TB_Other_Girl

Na wakacjach na TVN7 będzie emitowany AGUILA ROJA w 4 Sezonach, czyli to co już kiedyś było, zaś 5 Sezon będzie pod koniec roku, a nawet na następny, zależy jak dojdzie do premiery Hiszpańskiej, musimy zatem trochę poczekać :)

Tiaaa, jak zawsze ;]