Dominic Monaghan

Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan

8,0
18 006 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dominic Monaghan

Kurde Dominic w roli Merrego jest rewelacyjny!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
MerryM

Dominic Jest nie tylko rewelacyjny ale też bardzo ładny

użytkownik usunięty

Ja też uważam że Dom to rewelacyjny gościu . Niesamowicie podobał mi się w roli Merry'ego. Taki facet to skarb dla każdej dziewczyny . Można z nim pójść na zakupy i nie będzie marudził że musimy już wyjść bo on umiera z nudów. On to poprostu kocha tak samo jak my . Nie zadziera nosa do samego nieba, bo jest sławny. Nadal przyjazni się z kolegami spod znaku drużyny pierścienia, a to naprawdę wyjątek w tym zakłamanym świecie Hollywood. Nie jest może jakimś niewiadomo jakim przystojniakiem , ale mi się podoba, bo ma to coś co zawsze mnie pociągało u facetów. Wszyscy fani Doma łączcie się!!!!

MerryM

Dominic jest wporzo i super x 10000...000. Pewnie kazdej dziewczynie sie podoba. Z reszta niedziwie sie, bo on na nas tak dziala. No powiedzcie ze nie. Na filmie wydaje sie maly i niepozorny. Coz pozory myla:P

MerryM

hmmm.. znasz go, ze mówisz ze kocha tak jak "my" ? =/

MerryM

Ano, też myśle że w roli hobbita był niesamowity hehe:) oczywioscie w LOST jest też superowy:) On jest po prostu dobry...:)

yagoda_

we wladcy szczerze mowiac wolalam Pippina ale teraz gdy ogladam Lost nie moge sie przestawic ze to nie jest juz urwisek hobbit tylko przezabawny Charlie ;) nice jest:D

MerryM

Mi akurat we "Władcy Pierścieni" średnio się podobał, ale jako Charlie jest super:)

MerryM

No rola stworzona dla niego ;))).
Jako hobbit Mary był świetny z resztą jak cała czwórka niziołków :D z moim ukochanym Elijahem na czele ^^.