TAK! TAK! TAK! Jest jednym z najseksowniejszych i najlepszych aktorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jego piękne, męskie rysy twarzy są ekstra dopasowane do umięśnionych ramion i całego ciała!!!!!!!!!!
Seksowny? Owszem. Przystojny? Nawet. Ale czy utalentowany? Tutaj mam pewne wątpliwości.
Ja nie mam żadnych wątpliwości. Gdyby nie to, nie dostalby przecież żadnej roli w filmach, nieprawdaż?
ZGADZAM SIE W 100% JEST najseksowniejszy boski i utalentowany ciacho jak nie wiem:P i mmmm... 185 cm niezle by,m z nim wyglądala (ja mam nieclae 160 :P ) heh
czemu niby nie potrafi grać? nie chodzi o to, że nastolatki mają się podniecać gdy go tylko zobaczą, ale o to, że nie jest ZłYM aktorem.
hahaha przepraszam ze urazam wasze uczucia ale on wyglada jak niedorozwinieta malpa... caly czas z ta rozpieta koszula w PB <hahaha> przynajmniej taka jedna komiczna postac tego serialu ^^ michael mysli a pan purcell wali z bani <hahaha> dobra juz sie nie nabijam xDD moim zdaniem zadnego talentu on nie ma i urodu tez nie! ale to moje zdanie x)) kazdy ma prawo do swojego x)) pozdrawiam i nie zjezdzajcie mnie za bardzo... poprostu tak uwazam x))a ze to forum to postanowilam sie wypowiedziec xD
Nic w nim nadzwyczanego, nie w moim typie, ale jak wam sie podoba to git ;p tylko tak sie nie och achajcie nad nim
Polecam obejrzeć drugi sezon, myślę,że wtedy nabirezsz choć nutki sympatii do postaci granej przez Dominica. A poza tym 16 odcinek pierwszej serii, ten retrospekcyjny stawia go w dobrym świetle. Ale kwestia gustu. Ja go uwielbiam,ale jeśli tobie się nie spodobał ani on ani grana postać to masz do tego pełne prawo. pozdrawiam
WY się chyba nie czujecie dobrze. Na temat jego ładności się nie wypowiadam - jestem chłopakiem, interesują mnie wdzięki kobiece.
Ale żeby go nazywać jednym z najlepszych??!! Ma na koncie jedną rolę (PB, inne są za mało znane żeby je liczyć) i na dodatek gra tam najwyżej przeciętnie a do naprawdę wielkich aktorów mu daleko
oj chyba trochę przesadzasz! jeżeli naprawdę interesują Cię tylko hollywoodzkie osiągnięcia Dominica, to może zechciej sprawdzić Blade Mroczna trójca, bo wydaje mi sie ze rola Drake'a nie jest mało znacząca...
Dominic, tak jak większość aktorów Australijskich, więcej występował w teatrach, bo takie są założenia tamtejszych szkol aktorskich...
No nie przesadzam. Filmografi to on nie ma, rola w dennym Bladzie JEST mało znacząca.
A wracając do jego urody to wygląda mi an tępego osiłka i tyle, ale te głupie nastolatki lecą na każdego aktora który zagra w ich marnym, ulubionym serialu
Wypraszam sobie... To raczej faceci lecą na cycate aktorki, które zagrają w ich ulubionym serialu.
Pierwszy sezon prisonbreak był super. Drugi taki sobie a z trzeciego oglądałam tylko jeden odcinek. I to jedynie, aby się przekonać dlaczego już tego nie oglądam.
jak nie widziałaś innych jego filmów to nie pisz tych głupot na jego temat
zobacz blade:mroczna trójca to pogadamy
Jako facet w Prsionie zdecydowanie najbardziej sexi, ale straszne beztalencie aktorskie, nadrabia miną :)