Dominic Sessa

8,6
3 357 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dominic Sessa
kochamczeresnie

Będzie w "Iluzji 3". Premiera pod koniec 2025. W produkcji jest też świąteczna komedia m. in. z Michelle Pfeiffer, Felicity Jones, Chloe Grace Moretz, no i z nim. Będzie grać jeszcze w filmie "Tow" z Rose Byrne i Octavią Spencer. Oby tylko nie rozmienił się na drobne.

likeafreak

Nie lubię filmu Iluzja, komedia świąteczna nie brzmi jak coś ambitnego, oby nie wpadł do świątecznej szuflady miłych gości, chętnie zobaczę go u Guadagnino, ale to zbyt oczywiste, wtedy wpadnie do szuflady Chalameta, Hmm może u Baker, Haynesa by mi pasował albo u Campion. W każdym razie ‚TOW’ nie napawa optymizmem, mimo, że uwielbiam Rose Byrne. 

kochamczeresnie

"Iluzja 2" to był jednym słowem kwas i też znacznie obniżyła moje zainteresowanie tą serią, ale mimo wszystko na pewno obejrzę. Co do tego świątecznego filmu - przy takiej obsadzie to nawet zwykły feel-good movie będzie spoko. Może to jest właśnie kino, w którym najlepiej się sprawdzi, ale przekonamy się jak dostanie więcej różnorodnych ról ;)

likeafreak

W ogóle mnie nie potrwała Iluzja 1 i nie wrócę do tej serii nawet dla Sessy, ale nie wszystko musi trafiać w moje gusta. Z wymienionych aktorek to lubię tylko Michelle, ale wolę ją w wersji w Wilku lub jako kobietę kot, (ale może obczaję), chociaż Phoenix u Scotta nie uratował Napoleona, także dobra obsada nie zawsze jest gwarancja sukcesu. Tak tak poczekajmy, mam przeczucie, że się rozkręci i dostanie jakąś super rolę :)