Wiem że może przesadzam pisząc tutaj o jej wlosach ale sa tak straszne ze muszę się tym z wami podzielić, zresztą wiem ze nie tylko ja to zauważyłam. Pozatym Widzialam ja w serialu Regina bardzo intrygujaca postać i wobec mnie dobra gra pani Dominiki. Jednak co do reszty się nie wypowiadam bo nie widziałam jej w innych produkcjach procz m jak milosc gdzie jest totalnie beznadziejna.
Jej włosy są okropne. I tu nie chodzi o urodę i tym podobne, tylko o zwykłą estetykę, ta kobieta wygląda na zaniedbaną i niedomytą, ma przecież jakichś stylistów w tym serialu, więc powinni z nią coś zrobić, bo najbardziej zabiedzona, zaniedbana kobieta z ulicy wygląda lepiej od niej. A aktorka FATALNA.
Zgadzam się absolutnie, ale taki poziom prezentuje większość "aktorek" z polskich seriali. Zupełnie nie rozumiem nagonki np: na Weronikę Rosati, której nie tylko osobowość, ale i wygląd jest intrygujący i przykuwający uwagę. Weronika jest śliczna, a prasa i media nie dają jej żyć. Taka natomiast Dominika Ostałowska ma włosy w kolorze żółtka i wiecznie taką samą fryzurę, która nijak jej nie upiększa, nie odmładza, a jedynie pogarsza sprawę.
-po piersze pani Dominiko kolor żółty na pani włosach nijak nie pasuje do pani typu kolorystycznego, proszę sobie te włosy zafarbować na jakiś mniej rażący kolor, najlepiej mocno zbliżony do naturalnego i lekko chłodniejszy.
-włosy najlepiej trochę zapuścić, na pewno będzie to wyglądało ciekawiej niż dotychczas. + lekka grzywka na bok.
JA nie wiem kogo oni zatrudniają jako stylistę do serilau, ale ta osoba albo cały czas pierdzi w stołek, albo zupełnie nie zna się na swojej robocie.
to samo dotyczy się serialowej mlodsze siostry Marty- niech wróci do koloru sprzed farbowanie, bo to co sobie zrobiła sprawia, że cały czas wygląda na zmęczoną.