Dominika Ostałowska

7,3
3 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dominika Ostałowska

nie powinny się wypowiadać osoby, które widziały panią Dominikę tylko w "M jak Miłość", a mam wrażenie, że tak właśnie jest. Ja byłem zachwycony jej kreacją w filmie "Warszawa", uratowała cały film, przyćmiła Grochowską, dlatego nie dam powiedzieć o niej złego słowa, mimo tego, jak drętwo gra w "M jak Miłość" (a raczej jaką drętwą postać, bo to zasadnicza różnica).

buzzkill

w Daleko od okna również zagrała bardzo dobrze.

buzzkill

Dominika to dobra aktorka, której rola w M jak Miłość wychodzi na niekorzyść...

Papiszynka

zgadzam się !

buzzkill

Nie uważam za sukces przyćmienie w "Warszawie" Grochowskiej dla której był to pierwszy czy drugi film? A Ostałowska już wtedy była cenioną aktorką z dorobkiem. Ale mimo tego zgadzam się, że jest naprawdę dobrą aktorką. Stworzyła bardzo dobre kreacje aktorskie w "Łagodnej", "Daleko od okna" czy "Warszawie". Wiem, że w bazie nie widnieją Teatry TV, ale i tam wyróżniła się kilka razy chociażby w "Norymberdze". Na szczęście MjM ostatni raz widziałem jakieś sześć lata temu więc nie wiem w jakie rejony jej postać tam została skierowana, ale jak ktoś chce ją oceniać to nie tylko po jednym serialu, warto głębiej zapoznać się z jej dorobkiem by rzetelnie ocenić co pani Dominika potrafi. A średnią ma zdecydowanie za niską.