Jesteś, alfonsie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, Arturze Ostrowiczu, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Jesteś, alfonsie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, Arturze Ostrowiczu, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Tym razem zrywałeś się, mały fiutku, w sobotę o trzeciej w nocy żeby się zesrać? :D
Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem
Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem
Tym razem zrywałeś się, mały fiutku, o wpół do trzeciej w nocy żeby się zesrać? :D
ty debilu głupi o tej porze nie śpię gdyż jestem po pracy ułomku upośledzony. Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Nie moja wina, cwelu, że dajesz dupy pod latarnią. Jesteś, alfonsie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, Arturze Ostrowiczu, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
twoja wina że jesteś upośledzonym prawackim przyjebem bez rozumu, boli cię, że pracuję na magazynie od 17 do 1:15 i potem nie muszę spać do 6:00. Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Wiem, zjebie genetyczny, że jesteś magazynierem, ale do takiego niedorozwiniętego umysłowo cwela bardziej pasuje dawanie dupy na ulicy XD Jesteś, alfonsie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, Arturze Ostrowiczu, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
zabij się ty głupia upośledzona prawacka kur.wo i nie kradnij powietrza normalnym ludziom, dawaj sobie dupy za biedronką komu chcesz, ale wypierdalaj stąd bo tylko się kompromitujesz i ośmieszasz cwelu katoPiSowski. Jesteś, maksie, najgłupszym katobolszewickim, prawackim cwelem na FW. Serio. Mam z ciebie, anonimku, niezłą bekę XD. Żaden lewak nie może być aż takim imbecylem.
Mały, pisobolszewicki, miękki fiutek się uruchomił XD
Wolałbym oszczędzić karalucha, niż takiego bezmózgiego cwela, jak ty :D
zabij się PiSobolszewicki śmieciu. Odpozątku przyjebałeś się o nic i srasz się cały czas bo jesteś upośledzony, nie masz życia i nikt cię nie lubi bezmózgi prawacki cwelu, twoje marne teksty możmna łatwo obrócić przeciwko tobie bo jesteś tylko małym ścierwem bez życia, jesteś nikim, pluję na ciebie i gardzę tobą, ty nic nie możesz zrobić oprócz zesrania się i zaplucia
"Odpozątku przyjebałeś się o nic"
Zafajdane, prawackie, pisobolszewicko-konfiarskie ścierwo w postaci Artura Ostrowicza samo usilnie szukało zaczepki, a teraz, po zesraniu się, odstawia wielki płacz XD.
no zesrałeś się o nic stulejarzu i szukałeś na siłę zaczepki, a teraz projektujesz na mnie to co sam odjebałeś, iście żałosne, dlatego nikt cię nie lubi. Jeszcze bardziej zabawne i pozbawione logiki jest zarzucanie mi bycia katolem, prawakiem, nacjolem, PiSowcem, konfioarzem i innym tego typu ścierwem, ale widzę, że lubisz takie fikołki intelektualne
"Odpozątku przyjebałeś się o nic"
Zafajdane, prawackie, incelskie, stulejarskie, pisobolszewicko-konfiarskie ścierwo w postaci magazyniera z dobroszyckiego Lidla, Artura Ostrowicza samo usilnie szukało zaczepki, a teraz, po zesraniu się, odstawia wielki płacz XD. Ten wszawy, zakażony kiłą cwel nawet nie rozumie, że sam wlazł na to forum, wyłącznie po to, by się zesrać.
zesrałeś się od początku o nic i to ciągniesz w nieskończoność pisobolszewicki konfiarski katolski prawacki stulejarzu spermiarzu cwelu trollu prawicowy ja znam takie mendy jak ty bez życia które przywalają się o nic do zwykłych ludzi ponieważ nie mają nic do roboty w życiu i nikt ich nie lubi, typowy obraz nacjoli i prawactwa żeby nękać, prześladować i stalkować za nic ludzi, ile rubli ci płaci PiS, Konfa i sekta katolicka za te wpisy i stalking? To za to żyjesz i dlatego nie pracujesz? Współczuję
I znów to samo. Stać cię, obszczymurku, jedynie na szczeniackie odwracanie określeń, którymi zostałeś trafnie opisany. Skoro masz problemy psychiczne, to zgłoś się do psychiatry (choć z pewnością jest już za późno). Szukasz, peezdusiu, zaczepki w necie, a później, gdy ktoś cię skarci, odwalasz wielki, rzęsisty płacz. Rozumiem, że zwyrole od dziecka orali twój anus, sprzedali ci wszystkie możliwe choroby, co uczyniło spustoszenia w twoim ptasim móżdżku. Dlatego taki wszawy cwel, jak ty, nie może znieść, gdy normalni ludzie kulturalnie rozmawiają o pięknych kobietach :) Skoro nie wiesz, zafajdana parówo, co znaczą piękne kobiety, to wracaj na ulicę polerować berła menelom, bo tylko do tego się nadajesz, szmato. Zafajdane, prawackie, incelskie, stulejarskie, pisobolszewicko-konfiarskie ścierwo w postaci magazyniera z dobroszyckiego Lidla, Artura Ostrowicza samo usilnie szukało zaczepki, a teraz, po zesraniu się, odstawia wielki płacz XD. Ten wszawy, zakażony kiłą cwel nawet nie rozumie, że sam wlazł na to forum, wyłącznie po to, by się zesrać. Śmieciu, tobie ktoś produkuje te wysrywy? Bo czytać raczej nie umiesz, skoro nie potrafisz zauważyć, że wszystko zaczęło się od tego, gdy tu wlazłeś i zesrałeś się. A ja nie odpuszczam cwelom, którzy mnie zaczepiają.
sam doskonale wiesz, że zesrałeś się i przywaliłeś o nic, bo jesteś tylko marnym trollem który szuka zaczepki, twoją taktyką jest projektowanie na innych swoich własnych cech które sam posiadasz prawacki upośledzony cwelu i menelu, nie obchodzi mnie co komu robisz i zostaw to dla siebie i przestań mnie atakować i stalkować za ruble, bo po prostu zgłoszę sprawę na policję i tak się to zakończy, nękanie, stalking, znieważanie, zniesłąwienie są karalne, mam na ciebie zgromadzone dowody, mam całą teczkę twoich wpisów więc inaczejto załatwię i tyle, nie będę się przerzucać gównem z upośledzonym mentalnym dzieciakiem, trollem któremu się nudzi w życiu i którego nikt nie kocha i nie lubi, policja, prokuratura i sąd zrobią wszystko za mnie i tyle w temacie, nawet nie czytam twoich wpisów tylko od razu zgłaszam na policję
Podsumujmy.
1. Na forum 4 panów kulturalnie wymienia uwagi na temat urody jednej pani - generalnie są to pozytywne uwagi. Do tego momentu wszystko jest OK.
2. Na to samo forum włazi troll, wszawy cwel Artur Ostrowicz, wyłącznie po to, by się zesrać i obrazić pozostałych użytkowników. Śmieć Ostrowicz nigdy nie zaznał kobiety, więc ma żal o to, że normalni faceci o kobietach rozmawiają.
3. Cuchnący kałem i uryną żul, Ostrowicz, dostaje zasłużony, srogi łomot, o który sam się prosił, szukając zaczepki poprzez obrażanie kulturalnych dotąd ludzi, więc zostaje wdeptany w gówno, którym zresztą jest.
4. Obszczymur Ostrowicz wylewa rzęsiste łzy, urządza wielki płacz o to, że jest rzekomo prześladowany, stalkowany - jest na tyle upośledzony umysłowo, że nie dociera do niego (i nigdy zresztą nie dotrze), że sam wlazł na to forum jedynie w celu zesrania się, jedynie po to by obrazić pozostałych użytkowników i rozpocząć pyskówkę.
5. Chory psychicznie zjeb, Ostrowicz, grozi mi policją i prokuraturą, podczas gdy ja mam zachowane wszystkie zrzuty wysrywów, gdy ta ameba umysłowa stosuje wobec mnie groźby karalne (łącznie z tym, w którym ten imbecyl PIERWSZY zaczyna obrażać) :D. Miny policjantów, którym to pokażę będą bezcenne XD.
nie tłumacz się prawacki spermiarzu i stulejarzu który seksualizuje kobiety, sprawa trafiła na policję, powiadomiłem również OMZRiK i Maję Staśko w celu nagłośnienia sprawy i będziesz miał kłopoty prawicowy nazistowski trollu
Podsumujmy.
1. Na forum 4 panów kulturalnie wymienia uwagi na temat urody jednej pani - generalnie są to pozytywne uwagi. Do tego momentu wszystko jest OK.
2. Na to samo forum włazi troll, wszawy cwel Artur Ostrowicz, wyłącznie po to, by się zesrać i obrazić pozostałych użytkowników. Śmieć Ostrowicz nigdy nie zaznał kobiety, więc ma żal o to, że normalni faceci o kobietach rozmawiają.
3. Cuchnący kałem i uryną żul, Ostrowicz, dostaje zasłużony, srogi łomot, o który sam się prosił, szukając zaczepki poprzez obrażanie kulturalnych dotąd ludzi, więc zostaje wdeptany w gówno, którym zresztą jest.
4. Obszczymur Ostrowicz wylewa rzęsiste łzy, urządza wielki płacz o to, że jest rzekomo prześladowany, stalkowany - jest na tyle upośledzony umysłowo, że nie dociera do niego (i nigdy zresztą nie dotrze), że sam wlazł na to forum jedynie w celu zesrania się, jedynie po to by obrazić pozostałych użytkowników i rozpocząć pyskówkę.
5. Chory psychicznie zjeb, Ostrowicz, grozi mi policją i prokuraturą, podczas gdy ja mam zachowane wszystkie zrzuty wysrywów, gdy ta ameba umysłowa stosuje wobec mnie groźby karalne (łącznie z tym, w którym ten imbecyl PIERWSZY zaczyna obrażać) :D. Miny policjantów, którym to pokażę będą bezcenne XD.
bełkot stulejarza, spermiarza i prawackiego trolla, nawet tego nie czytam. Sprawa została już zgłoszona i nagłośniona, nie mnie się będziesz tłumaczyć, tylko policji podczas składania zeznań