Donnie Wahlberg

Donald Edmond Wahlberg

7,5
5 589 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Donnie Wahlberg

i donnie,uderzajace podobienstwo do marky marka,coz oni z tym aktorstwem maja,.przeca tak ladnie,.cudnie spiewali,.moze i jordan,danny i joe gdzies grali,.hehe

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
louise

"Marky Mark" to psełdonim Marka Wahlberg młodszego brata Donniego. No ale Mark jak narazie robi wieksza kariere od starszego brata. Ostation mozna go było ogladac w filme "Shooter"

Pozdro

louise

Jak chcesz sobie żartować to nie tutaj. Ani Jordan ani Joey ani Danny ani Jonathan nie potrzebują grać w filmach, bo śpiewają najlepiej na świecie i to jest ich powołanie. A Donnie'mu kariera filmowa wcale nie przeszkadza być znowu w NKOTB. Zresztą juz zawsze na pierwszym miejscu będzie kojarzony właśnie z NKOTB tak jak Jordan Joey Danny i Jonathan.
A że Donnie gra z powodzeniem w filmach? To chyba dobrze.

film128

Aha, moja odpowiedz odnosi się do komentarza louise żeby wszystko było jasne.

louise

uwazam że Donnie gra super ja tam jerestem jego fanem i NKOTB pozdrawiam fanów wkrótce wychodzi DVD Coming Home New Kidsów

marcinczernia

Kocham Ich. NKOTB FOREVER!...................................

louise

w Kompani Braci super gra

burza666

Tak, Donnie jest utalentowany,a poza tym bardzo przystojny i seksowny. Uwielbiam go tak jak pozostałych New Kidsów.

film128

widzę, że jest nas więcej.
Była któraś z was na koncercie w zeszłym roku?

Polita

Pewnie że jest nas więcej. Donnie,Jordan,Joey,Jonathan i Danny tak jak wszystkie sławne osoby mają przecież miliony fanów na całym świecie. także w Polsce.
Ja niestety nigdy nie będę na koncercie NKOTB, ponieważ nie pozwalają mi na to warunki ,ani finanse. Ale oczywiście marzę o tym.

louise

jest dla mnie napewno lepszym aktorem niz mark ktory gra nikiedy jak drewno
xd

ulubiona rola, Lipton z KB!!