bardzo irytowal mnie sposob w jaki grala swa role w "tato"........kompletne dno!!!!!!!!
twierdzę tak ponieważ ja nienawidzę dramatów, jedynie lubię dramaty oparte na faktach np. o Jasiu Meli. I jeżeli mam lubić jakąś aktorkę albo aktora to tylko po roli komediowej bo uwielbiam komedie.
chce cię uprzedzić że się mylisz powiem ci coś to niestety nie ja pisałam ktoś podszywał nie pode mnie nie wiem kto, zgłosiłam to na policję 3 dni temu i niedługo się sprawa wyjaśni, jeżeli cię to wkurzyło to przepraszam bo ja nie wiedziałam że ktoś z mojego konta piszę takie rzeczy, ja nie jestem taka jak ta osoba co to pisała, ja szanuje że ktoś miał taką rolę, a co do Dorotki to ją nawet lubię za dubbing Sally i za to że nie gwiazdorzy, więc co nie złego to nie ja, ja aktorów nie utożsamiam z daną postacią, dlatego te posty blokowałam żeby ktoś z moich znajomych nie widział i nie pytał się czy to moje dzieło. Mam nadzieję że sprawa jest załatwiona i nie będziesz się mnie już więcej i pozostali się czepiać nie będą jeżeli miałabym tak kogoś źle oceniać to bym oceniała Kasię Zielińską, albo jakieś inne beztalencie ale nie Panią Dorotę.
Załóżmy, że to prawda, choć zbyt szczwany ze mnie lis, bym w to uwierzył - te żałosne wpisy pojawiają się od ponad roku i wszystkie pisane były w charakterystycznym dla ciebie stylu. Tak to działa, że jeżeli ty kogoś obrażasz, zwłaszcza publicznie, musisz liczyć się z tym, że to do ciebie wróci i też będziesz obrażana. Póki co, jeśli nie będę czytał kolejnych bluzgów pod adresem tej dobrej aktorki, dam ci spokój - niech "policja" wyjaśni sprawę :)
to jest prawda, ja akurat 27 sierpnia nie korzystałam ani z komputera ani z internetu ponieważ byłam na wakacjach, a w okresie wakacji rzadko korzystam z internetu, od znajomych wiem że ktoś się podszywał pod moim kontem ponieważ moja koleżanka na konto na filmwedzie i zadzwoniła pytając się czy ja takie rzeczy piszę, odpowiedziałam że nic o tym nie wiem. Na policji pytali się czy mam jakiś wrogów to powiedziałam że mam 3 wrogów od czerwca ale nie wiem czy posunęli by się do czegoś takiego. Policja kazała mi czekać jak będą coś wiedzieć to mi dadzą znać. Więc jak będą bluzgi to nie zwracaj uwagi to znaczy że ktoś się podszywa pod moją osobę, nawet nie wiem skąd ta osoba znalazła mój login i hasło.
Aha, dlatego że nie lubisz danego gatunku filmowego, stwierdzasz, że rola Segdy to dno. Brawo, reprezentujesz poziom godny tego portalu.
Ta rola srednio mi sie podobala do momentu jak wyladowala w szpitalu, jedynie podobala mi sie jej rola siostry faustyny i w ostatnim promie mi sie podobala. I nie czepiaj sie mnie bo nic zlego nie robie , wiec jak masz mnie obrazac to nie pisz . Zobacz moje inne wypowiedzi na temat kogos innego to zmienisz o mnie zdanie. A tego zastanego filmu nie ogladam bo spac nieraz przez ten film nie moglam, chociaz nawet fajny tylko mogli zmienic ze matka nie jest psychicznie chora a ze pracuje w agencji towarzyskiej i ze zabila jednego ze swoich klientow.