Dustin Clare

7,6
2 463 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dustin Clare

Ciekawe czy będzie godnym następcą Spartacusa. Jak na razie Gannicus wydaje się dużo gorszy od Spartacusa - przynajmniej wizualnie. Mam nadzieję, że nadrobi to charyzmą. Po świetnej roli Andy'ego poprzeczkę ma zawieszoną na prawdę wysoko...

damian_k-91

tylko Dustin tak jakby nie gra następcy Spartacusa, on gra mistrza Kapui jeszcze przed Crixusem. Dużo trudniej będzie miał aktor, który będzie grał Spartacusa w drugim sezonie. to już jednak nie będzie to....

kasiunia14

Wiem. Nazywając go następcą miałem na myśli bycie głównym bohaterem. A co do drugiego sezonu to mam nadzieję, że jednak wydarzy się cud i Andy wyzdrowieje i wróci na plan.

damian_k-91

Mi się wydaję, że to jednak Crixus będzie głównym bohaterem w Gods of the Arena. Bo właśnie Gannicus wygląda na takiego Crixusa w Blood and Sand.

damian_k-91

Po pierwszym odcinku sądzę, że poradził sobie bardzo dobrze.

Pieter1993

jest bardzo dobry:)

damian_k-91

jak dla mnie całkiem inny aktor i inna rola ....
trochę on ładny :P
nie ma surowej urody więc chyba za bardzo go nie polubię :)
ale trzeba się przyzwyczaić :)

damian_k-91

Jest niesamowity :-D
Ma piękne ciało, świetnie się rusza, gra przyzwoicie, a do tego ten fantastyczny akcent! I poważnie, jak na razie (jestem dopiero po 2 odcinkach) ta część dorównuje poprzedniej, a nawet jest o wiele ciekawsza od strony "jak to się wszystko zaczęło...". A aktor jest świetny, aż żałuję, że zobaczę go tylko w tych kilku odcinkach.

Pandora_1

w drugim sezonie tez wystapi zapewne gdyz imie Ganikus bylo wymienione w powstaniu

damian_k-91

Zajebiście gra postać Ganicusa.

damian_k-91

Na poczaku tez miałem obiekcje co do tego prequela, no i to że brakuje w tym wszystkim głównego aktora czyli samego Spartakusa, ale ten gość ( Ganicus) załatał dziure i to ZNAKOMICIE. Jak dla mnie to On powinien grać w następnej seri SPARTAKUSA, no ale raczej jest to już nie możliwe

kiero5

jest to jak najbardziej możliwe. Gdy przyjrzymy się historii Powstania Spartakusa, to Ganicus pomagał Spartakusowi w powstaniu. Źródło : http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Servile_War

użytkownik usunięty
bodzio_007

Przepraszam, ale gdzie jest tam coś o Ganikusie? Nie ma tam nic o nim. Są jakieś źródła historyczne o nim? Jeśli tak, to wiadomo coś więcej o nim, aniżeli tylko, że pomagał Spartakusowi? Był gladiatorem z tego domu? Przyłączył się jako wolny czy też buntownik?

A czy wiesz jak wyglądał kolos Rodyjski ?... Jest wzmianka o tym że istniał ktoś taki jak Gannikus, reszta jest tak naprawdę dorobiona fabularnie przez twórców serialu, tak jak wiemy, że był Kolos Rodyjski, ale jak wyglądał wiemy tylko z domysłów

damian_k-91

Jako Gannicus jest rewelacyjny. Bardziej podobał mi się niż Spartacus.

Aleo

wiem że plytkie ale facet jest przeprzystojny !

cornellaS

Andy to Spartakus
Dustin to Ganikus
i KROPKA

Obydwoje są świetni co trzeba przyznać. Mają wielką charyzmę (szczególnie Ganikus)
Szkoda, że nie zobaczymy duetu Andiego i Dustina w kolejnym sezonie :(
Mam nadzieję, że na następce Spartakusa wybiorą kogoś dobrego

Grandziarz94

Czuje, że tego człowieka zobaczymy w trzecim sezonie "Spartacusa" ...

buttongts

Ja też mam taką nadzieję! Gannicus jest cudowny :D I nie może ot tak zniknąć ze "Spartakusa".

cornellaS

...oj milutki dla oka, milutki... świetna sylwetka - czarujący uśmiech , który trochę to nie przystaje do zabijaki z areny, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza

użytkownik usunięty
damian_k-91

wizualnie zdecydowanie lepiej się prezentuje od Spartakusa:)