Dwayne JohnsonI

Dwayne Douglas Johnson

7,8
59 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dwayne Johnson

Ojejku jejku jaki to kiepski aktor bla bla bla. Żal d... ściska.

John_Melendez

Chłopcze, rapu też nie słucham, ale wiem - aksjomatem jest, że jego słuchacze to umysłowy plebs.

Moondog

Jeśli dotarło się jedynie do raperów typu Peja czy grup typu Firma, to rzeczywiście można wysunąć takie wnioski.
Wypadałoby się zagłębić w temat a nie sięgnąć po pierwsze lepsze przykłady, by coś oceniać. Wg "twojej wiedzy" wrestlerzy to napakowani faceci, gdy tak właściwie to procent "przesadnie napakowanych" jest mały, a większość to normalnie wyrzeźbieni wrestlerzy. Możesz sobie obrażać wrestling, ale podaj argumenty, które mają sens, bo to tak samo jakbyś oceniał film nie oglądając go.

John_Melendez

Dobry rap to wyjątki. Znam się na rapie.

Moondog

Skąd wiesz, znasz wrestlera? Lepiej nie szerz stereotypów i to tak żałosnych. Nawet jeśli większość wrestlerów nie jest inteligentna to NA PEWNO są wyjątki.

ferrari4

Dowody albo morda w kubeł.

tearofmankind

Zacofane myślenie, a już myślałem, że to z powodu nie posiadania kwalifikacji do bycia aktorem. :|

tomucho77

Sam szerzysz stereotypy i to dużo gorsze, lepiej już się nie kompromituj.

ferrari4

Jakie stereotypy ?

tomucho77

"Takie stareotypowe żałosne myślenie prezentują tylko polaczki"

"żałosne myślenie prezentują tylko polaczki"
Trudno być oryginalnym, nie? W końcu trzeba mówić to co reszta, nie ważne czy plujesz w gniazdo. Pozdrawiam! ;)

ferrari4

Wolę pluć w takie gniazdo niż popierać te nasze stareotypowe żałosne myślenie, pełne tej naszej narodowej zawiści i zazdrości.
Również Pozdrawiam :)

tomucho77

Mów za siebie, nawet jak nie masz "zawiści i zazdrości" do innych, to masz do narodu. Straszna hipokryzja.

ferrari4

Cały czas mówię za siebie (przecież nie za ciebie).

Nie rozumiem ciebie najpierw piszesz taki post "Sam szerzysz stereotypy i to dużo gorsze, lepiej już się nie kompromituj", który w 200% popieram, a później masz do mnie pretensję że jestem hipokrytą.

Nie można jednocześnie popierać i być przeciwnym takiemu stereotypowemu myśleniu.

tomucho77

Hipokrytą byłeś z innych względów, cieszę się, że myślisz logicznie, jednakże zapomniałeś o czymś takim jak kontekst.
Nie popieram stereotypowego myślenia.

Wiesz, pogubiłem się trochę w tym co mówisz. :|

nie chce mi się czytać wszystkiego co pisaliście... dużo tego:P ale dla mnie najbardziej męski był w "szybcy wściekli 5" przynajmniej nie palil glupa... 5/10 dla niego

wsumie lubie wrestling, lubie tez go jako wrestlera,
aktor niestety z niego marny jesli chodzi o kino, bo jak idzie o wrestling to robi co trzeba^^
tzn wrestling caly opiera sie na marnym i przesadzonym aktorstwie mniej wiecej na poziomie szkolnych przedstawien ale tak wlasnie ma byc
co do tego miami to piszecie tak jakby to bylo "naprawde"...

ogolnie
nie czuje sie sfrustrowany, podkreslam, ze nawet typa lubie tak jak i wrestling
jednak wg mnie to aktor z niego marny

moze to kwestia kryteriow oceny ale dla mnie ktos nie staje sie dobrym aktorem z powodu urody, muskulatury czy osiagniec sportowych

liczy sie mnostwo rzeczy, ktore ogolnie sklada sie na dobre aktorstwo i jesli oceniam aktorow to wlasnie to sie liczy
nie oszukujmy sie, ten pan w zadnym filmie nie zagral nic specjalnego, gra sobie w niezbyt udanych filmach w najlepszym wypadku przecietnie i nie potrafi zainteresowac swoja gra zabardzo
podobnie uwazam, ze np jordan byl znakomitym koszykarzem jednak aktorem slabym, a z kolei o'neil byl dobrym koszykarzem ale aktorem po prostu do d..

użytkownik usunięty
El_Magiko

Wiesz co, specjalnie dla ciebie usunę ocenę i pozostawię tylko "serducho" na znak mojej sympatii, tak dobrze? Nie szydzę- słowo;))

szczerze powiedziawszy nie specjalnie mi zalezy na tym czy jest samo serducho czy serducho i ocena, nawet nie zwrocilem uwagi jaka ona byla
moje opinie to tylko moje opinie i nie mialem na celu Twojego ustosunkowania sie do nich i wmowienia Ci moich racji, ja mam swoje oceny, Ty swoje i jakieby nie byly nie mam nic przeciwko;p

użytkownik usunięty
El_Magiko

Dla mnie wystarczy spojrzeć kogo on "grał" (i nadal gra) we wrestlingu, mówię głównie o backstage'ach i segmentach w ringu, bez walk.

wystarczy spojrzec kogo on gral zeby co stwierdzic?:) nie jestem pewny co wlasciwie wnioskujesz na tej podstawie

użytkownik usunięty
El_Magiko

A powiedz kto to jest Sheri Moon Zombie? Ją oceniłeś dość wysoko, to z sympatii czy za dobre aktorstwo?

oceniajac ja ocenialem aktorstwo, czy raczej filmy z jej udzialem, dzis na chlodno zastanawiam sie czy nie dac jej 1oczko mniej za kilka niefortunnych scen z jej udzialem
coz,bardzo podobalo mi sie sie apre filmow z nia, jest pare scen z nia swietnych, niestety musze przyznac ze jest kilka gorszych, tak czy owak wypadla dobrze, niemniej jednak ocenialem ja jako aktorke i jej udzial w filmach, szczerze to nawet nie wiem czy tworzy cos gdzies pozatymy
swoja droga 7/10 to nie jest jakas mega wysoka ocena, 7/10 u mnie to znaczy poprostu dobrze, powiedzmy ze jesli cos/kogos komus "polecam" to daje temu czemus/komus 8/10+

El_Magiko

tak na marginesie dodam, ze korzystyam z filmwebu pare dobrych lat wiec musze przyznac, ze nie kazda moja ocena pokrywa sie w 100% z moja opinia obecna, wydaje mi sie to calkiem naturalne

użytkownik usunięty
El_Magiko

Nie, no w porządku tylko zdziwiłam się bo ja w ogóle nie znam takiej aktorki. Pozdrawiam;)

znana jest raczej fanom horrorow czy roba zombiego
wlasciwie to jego zona i co ciekawe glownie gra w jego filmach no ale lubie te filmy tak samo jak jej kreacje jednak trzeba przyznac, ze moim zdaniem niektore sceny jej niezbyt wyszly
rowniez pozdrawiam:)