Ed HarrisI

Edward Allen Harris

8,2
49 318 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Harris

bardzo go cenię za rolę w filmie radio a wy za co go lubicie???

blazej138

To jest cudowny aktor... Nie znam aktora lepszego od niego.. Ja go cenie za jego charyzme, że potrafi zagrać tak zróżnicowanie role, za jego spojrzenie.... itd. itp. "Radio" bardzo fajny film... Tzn. chyba nie ma dla mnie filmu z Edem który by mi sie nie podobał :D Ale według mnie najlepszym filmem był "Wróg u bram" Ed zagrał świetnie...

xRubix

zgadzam się. ja również uważam go za jednego z najlepszych aktorów...
pozdro dla ciebie i zapraszam na mojego bloga.

blazej138

Jesteś fanem Eda Harrisa?? Czy poprostu go lubisz??

xRubix

lubię go i jestem jego fanem a dlaczego???

blazej138

Tak poprostu... Bo chyba spotykam drugą osobę która uwielbia Eda Harrisa :) Pierwszą osobą jestem ja :D Często jak sie pytam kogoś czy lubi Eda to odpowiada mi że go nie zna lub ze jest za stary. Ale według mnie nie powinno oceniać się aktora za to ile ma lat, lecz za to jaki jest, jak gra w filmach itp. itd.

xRubix

no właśnie a to że ed jest stary to się z tym nie zgodzę bo spójrzmy np. na takiego morgana freemana... też świetny aktor a ma już pod 70...
wiek nie gra roli, liczą sie umiejętności aktorskie...

blazej138

Zadzam się z tobą :) A dyby nawet Ed miał 80 to i tak byłby najwspanialszym aktorem.... Widze że tu tylko my klikamy :) Nikt sie nie dołączył...

xRubix

no my ale jak nie chcą z nami podyskutować o jego talencie to ich strata...

blazej138

Racja :) Przynajmniej my sobie o nim pogadamy :)

xRubix

a nie uważasz, że ed harris jest za nisko w rankingo top 100 ???

blazej138

Uważam że Ed Harris zasługuje na wyższe miejsce powinien znaleść się w przynajmniej top 20 :D

xRubix

no w pierwszej 20 to już by było ok, ale on jest 57 i narazie nie zapowiada się do zmian...

blazej138

i jeszcze raz zapraszam na mojego bloga...

blazej138

Ja również uważam że Ed Harris jest nisko oceniany. To co zaprezentował w "The Rock" to poprostu mistrzostwo.
Widziałem też Truman Show i Skarb Narodów z Edem- jednak to się nie umywa do Twierdzy

blazej138

Jeden z najlepszych, zdecydowanie! Zabić księdza, Twierdza, Wróg u bram, Truman show - zajebiste role, wymiatał tam.

Winston_Wolf

Dorzuciłbym jeszcze zdecydowanie rolę w ,,Kopia Mistrza" to co tam pokazał było naprawde aktorstwem na najwyższym poziomie.

paciek

W "Kopii mistrza" był genialny!
Podobał mi się też w "Pięknym umyśle", ""radio" i oczywiście w "Truman Show"!

kara1330

Alez Panowie i Panie nie zapominajmy o Pollocku , nikt nie wymienił tego filmu a dla mnie to jest poprostu mistrzostwo świata .....

blazej138

Swietny aktor,bardzo go lubie z w sluznej sprawie,fajnie gral tego typa morderce i oczywiscie prawnik w ojcu chrzestnym to sentyment na wieki)

babe11

babe111 z tym prawnikiem cos ci sie chyba pomyliło......

użytkownik usunięty
lechifre1

Eda Harrisa cenię przede wszystkim za role w filmach "Apollo 13" i "Piękny umysł". MISTRZOSTWO AKTORSTWA !!!