Ed Westwick

Edward Jack Peter Westwick

8,7
5 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Westwick

Kiedy go widze od razu przypomina mi sie moj kolega z podstawowki. Uwierzcie, ze kiedy sciagal okulary wygladal dokladnie tak samo jak Ed ;D

paatryycjaa00

Cacuszko! :D

ada340

Tobie za to niczego nie brakuje.

mej6

''Tobie za to niczego nie brakuje.'' - I po co takie glupie dogadywanie? Nie wiesz, ze na tym portalu kazdy ma prawo do wlasnego zdania?

paatryycjaa00

@paatryycjaa00

Oczywiście, że każdy ma prawo do własnego zdania, ale pamiętaj, że to działa w obie strony (jednakże podejrzewam, że szanowna mej6 nie ma podstaw do wygłaszania takich opinii).

Podejrzewam, że oburzenie mej6 wynika z prostego faktu: zwykle w dojrzałej wypowiedzi przedstawia się zdanie o zaletach i wadach jakiegoś aktora.

Przykładowo:
Ależ on jest paskudny! Ma okropną twarz. Nadrabia trochę sylwetką, ale to wszystko.

Taka pozytywna ocena zwykle łagodzi wydźwięk tej negatywnej.

Przyłączam się do prośby o numer telefonu tego kolegi, linka do flb, nk, fotki, fb czy czegokolwiek innego.

Miremel

A mnie naszla wlasnie taka mysl, ze jest paskudny i sobie napisalam :)) Jak widzisz w jego wygladzie jakies zalety, jest cos co Ci sie podoba, to super ;) ja nie dostrzeglam w nim nic takiego, wiec nie wspominalam o tym. Proste. Ale ok... skoro moja wypowiedz byla taka ostra, to zlagodzę ją i napisze, ze w role Chucka Ed wciela sie na prawde niezle :)

paatryycjaa00

masz moze jego numer telefonu ? : P

paatryycjaa00

Żeby faceci byli choć troszkę podobni do Chuck'a Bass'a. Dla mnie on jest cudowny. ideał.

paatryycjaa00

Przepuściłaś taką okazję?

Sylvie Lu

Nie zgadzam się z paatryycjaa00. Ed ostatnio już jest bardziej męski i dorosły. Zakochałam się w nim, ale to nie miłość tylko po prostu podoba mi się on jest taki ciacho.

Bronkar

Ma w sobie "to coś", przyciąga spojrzeniem.. :) Niektóre kobiety dałyby się pochlastać, żeby iść z nim na randkę:D

Sylvie Lu

na przykład ja :D
Nie, no oczywiście przesadzam, ale ideał mężczyzny dla mnie.
Zresztą mój wątek już jest na tym forum, więc... :)
A NUMER, TO JA BARDZO CHĘTNIE DO TEGO KOLEGI BYM DOSTAŁA!

paatryycjaa00

a ty niby taka piętna . on przynajmniej coś osiągnął w życiu , a nie siedzi przed komputerem i wypisuje jakieś głupie posty .

naomi122

Nie no, nie każdej się musi podać, ale paskudnym to ja bym go nie nazwala. ;)
Ma w sobie to coś, jakiś taki urok w oczach że przyciąga. :D

naomi122

Miałam się nie wypowiadać, ale zmieniłam zdanie czytając komentarz naomi122. A więc jeśli masz jakiś problem ze swoją osobowością lub wyglądem wyżyj się na rodzicach, bo oni może będą to znosić, ale nikt nie dał ci prawa obrażać innych. "A ty niby taka piękna" - ciekawe jak ty wyglądasz. Jedno jest pewne: swoją prostotą i chamskością potrafisz ludziom podnieść ciśnienie. I mała rada: najpierw myśli potem pisz! I chciałbym zwrócić uwagę, że ty tez siedzisz przed komputerem i wypisujesz nie głupie, ale idiotyczne posty.

Co do tematu to każdy ma swój gust i trzeba to uszanować. Mnie się on podoba, a nawet bardzo. :) Ma po prostu w sobie to coś...

sandra360

Dokładnie, wypowiedź naomi122 jest żenująca ;] zauważyłam, że mnóstwo ludzi zarzuca na forach innym, że siedzą przed komputerem i wypisują głupoty, a zapominają, że sami się udzielają ;] każdy ma prawo do własnego zdania, a forum jest od tego, by dyskutować... I naomi122 skąd wiesz, że ja w życiu niczego nie osięgnęłam, a moje jedyne zajęcie to siedzenie na filmweb? ;)

paatryycjaa00

to co z tym numerem ?

paatryycjaa00

Dokładnie, mi też on się nie podoba. Jakoś nie widzę w nim nic takiego czarującego, niesamowitego. Jego wzrok jest normalny, nie jakiś przyciągający. On sam też jest normalny i nie ma nic w nim takiego, że mogłabym "oszaleć" :D

paatryycjaa00

zajebisty jest xD :)))