Nie przesadzajmy, Pattison jest tak podobny do Westwicka, jak Diaz do Alby, całkiem inny typ urody...z tym, że Westwick jest od niego o wiele przystojniejszy...
"Nie przesadzajmy, Pattison jest tak podobny do Westwicka, jak Diaz do Alby, całkiem inny typ urody...z tym, że Westwick jest od niego o wiele przystojniejszy..."
Wyraziłam swoje zdanie a tu od razu jego krytyka. Co z Wami nie tak???
wypraszam sobie takie porównania . oraz mam WIELKĄ prośbę proszę więcej nie porównywać Edzia do tej miernej aktorzyny ` pattinsona .
Nie porównywałam ich możliwości aktorskich tylko wygląd!!! I nie mówię, że są identyczni, tylko widzę u nich malutkie podobieństwo! Czy to tak trudno zrozumieć?
anitka - musisz się przyzwyczaić. na forum filmwebu zawsze Cię skrytykują choć nie wiem co być powiedziała :)
ja pomiędzy Edem a Robertem różnicy nie widzę, jak dla mnie Robert jest przystojniejszy ale Ed lepiej gra :D
Ja ich nie będę do siebie porównywać bo są to całkiem inne osoby i po prostu moim zdaniem nie warto. Ale w serialu 'Plotkara' Ed w każdej scenie gra tak samo ( czy to scena radosna czy smutna, grozy czy jaka kol wiek inna) i do tego to jago zmarszczone czoło.... nie ma w tym nic złego ale mnie to lekko irytuje i śmieszy.
TO BYŁO TYLKO MOJE ZDANIE!!!!!!! żeby nikt nie pomyślał inaczej bo różnie bywa...
anitka, proszę Cię - Ty wyrażasz swoje zdanie a my swoje... jak dla mnie robert w ogóle nie istnieje, grając edwarda postarał się tylko wyrazem twarzy a poza tym ma kiepskie ciało, dziwny krok i fatalną grę aktorską. za to ed... mrrau! ciałko może i nie takie jak lubię, ale za taką twarzyczkę (te oczy, te wargi...) wybaczę mu wszystko:] no i świetnie zagrał chucka. moim zdaniem ma talent, ma charakter - to się nazywa facet;P
Ja nie mówię, że Robert jest lepszy od niego bo to akurat nie prawda, tylko na tym zdjęciu jak pierwszy raz spojrzałam to od razu sobie pomyślałam o Robercie.
Ed też swoją grą w Plotkarze nie powala. Obiektywnie mówiąc, bo nie jestem fanką ani Roberta, ani Westwicka.
Nie obrażaj Eda Westwick'a prosze ;)
Pattinson (czy jak to się tam pisze) i tak jest tysiąc razy gorszy.
Wg mnie Pattinson jest brzydki i nie dorasta Westwickowi do pięt ;)
A i nie jest do niego podobny. Poza tym Ed ma boskie spojrzenie :P
dla mnie również jest niekiedy podobny, właśnie oglądam drugi plotkary i jest on moją ulubioną postacią
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Wynochoa z tym Pattinsonem.
Już wolałam jak była mania na Zaca Efrona ;/
Sorry ale ja nie widzę podobieństwa. Wg mnie on jest podobny do Joaquina Phinexa. Nie tylko wg mnie bo we wcześniejszym poście przeczytasz że większość osób w tym ja zgadza się w 100% z autorką tematu. Ludzie Cię nie krytykują tylko zwracają Twoją uwagę na to że chyba jednak się mylisz.
właśnie specjalnie weszłam na jego stronę, żeby upewnić się, że taki fajny charakterek z plotkary nie gra tego marnego wampira ;p
Myślę, że autorka postu ma trochę racji. Być może w rzeczywistości, na żywo, czy w Plotkarze nie jest do niego podobny, ale na zdjęciu wyszedł dość podobnie. I to nic dziwnego, bo w końcu obaj są Brytyjczykami, więc jakieś zarysy twarzy, czy sposób bycia mają może wspólne xD. Myślę, że takie skojarzenie to za sprawą tego zdjęcia po prostu. Bo pamiętam, że Pattinson miał podobne. Oczywiście i tak Ed jest tysiąc razy ładniejszy ;d. O aktorstwie to już nie będę mówić. Pozdrawiam.
Ogólnie rzecz biorąc Ed nie jest podobny do Patinnsona,ale w Gossip Girl w 2 sezonie gdy był ten moment pogrzebu jego ojca i gdy on ciągle chodził taki zaniedbany i załamany to strasznie przypominał Roberta ;P Jak miał jeszcze te włosy rozwichrzone to było widać że są bardzo podobni ;] Ale normalnie na zdjęciach nie widać podobieństwa
aaj on jest niepowatrzalny,te całuśne usta,cudne oczy i ten głos...
na chwilę obecną nie znajduje nikogo podobnego do niego ;)
On jest zdecydowanie ładnijszy os Pattinsona i zdecydownie lepiej by zagrał
Edwarda. Wtedy film może byłby tak dobry jak książka bo jedyne co w tym
filmie jest złego to dwójka gł. bohaterów (Pattinson i Stewart, którzy sobą
zepsuli Edka i Bellę)...
zdecydowanie nie sa do siebie podobni, maja zupelnie inne typy urody ale kazdy na swoj sposob jest uroczy i przystojny dlatego uwielbiam ich obu, co do aktorstwa to nie bede sie wypowiadac bo nie mam jak porownywac, Roba widzialam w wielu filmach za to Eda tylko w Plotkarze ale jak bym miala teraz powiedziec to mysle, ze obydwaj sa bardzo dobrymi aktorami, po prostu nic nie poradze na to .. nie umiem wybrac jednego :D
nareszcie ktoś kto podziela moje zdanie!
oczywiście, że jest podobny.
na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale gdy gra w pewnych momentach to podobieństwo widać.
szczególnie w mimice.
Oglądając ostatnio plotkare zauważyłam ze Ed jest do kogos podobny. Po dłuższym namysle również zauważyłam podbieństwo miedzy nim a Pattinsonem. Coś w tym jest mimo , że na pierwszy rzut oka tego nie widac. Jednak nie mozna porownywac Eda z Pattisonem pod względem talentu. Ed gra swietnie ! A Pattison- no coż gra, jak gra ;]
Dla mnie nie jest podobny do Pattinsona.Ed nie douwnuje obertowi do pięt.Ed jest o wiele przystojniejszy,ma to coś.I jego spojrzenie...ACH;)
są całkiem inni brak jakiegokolwiek podobieństwa Robert jest przystojniejszy nie wiem co widziacie w tym aktorze z plotkary...
podobni ? haha bardzo śmieszne
Pattinson jest okropny ;/ a Ed cudowny co tu dużo mówic. Już nie chodzi mi o to że jest przystojny tylko o to coś co ma czego Pattinsonowi brak.
zgadzam się z założycielką posta że w minimalnym stopniu Robert jest podobny do Eda co do urody obu panów zdecydowanie przystojniejszy jest Ed to jak wymodelowali Pattisona w New moon to poprostu porażka:( i ja wogóle nie rozumiem co fanki w nim widzą przecież on wcale nie jest taki ładny, fakt to zależy od zdjęcia bo jak panie odpowiednio światło to da się go jeszcze oglądać. Popatrzcie na sesje Eda poprostu można się rozpłynąć i ten wygląd niegrzecznego chłopca... To jest właśnie to co tygrysy lubią najbardziej:D a co manii Pattison a Efron to ja już wole Zaca on ma chociaż miłą dla oka twarz zobaczcie go tylko w 17 again i scene z wjazdem audi...
Ed jest przyjacielem Roberta, znają się od dawna. Macie jakieś foto z ich melanżu: http://29.media.tumblr.com/tumblr_ktw9tcMVO81qzzbuao1_500.jpg
Jest trochę podobny :) Dzisiaj oglądałam jeden z pierwszych odcinków 2 sezonu Plotkary, Ed przypominał mi właśnie trochę Roberta :P
Ja wiem co ma na mysli autorka posta :) ja dostrzegam to samo nie chodzi o podobienstwo samo w sobie lecz o ruchy ,sposob jego gestow jest bardzo zblizony do Roberta nie umiem jakos tego konkretnie sprecyzowac ale rowniez jak najbardziej widze tutaj podobienstwo ;P
No i obaj panowie sa genialni xD ale jednak rola Chucka w Plotkarze niczego nie przebije xD hmm zakochany dran moze byc cos lepszegi ??? xD
NIGDY!
PRZENIGDY!
NIECH NIKT NIE PISZE, ŻE ED JEST PODOBNY DO PATTINSONA!
BO NIE JEST!
nie zgadzam się.
O FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! !!!
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU i jeszcze raz FUUUUUUUUUUUUU!!!
Pattinson jest paskudny i głupi i jego zdolności aktroskie są nikłe! Jak można go porównywać do Eda ?!