Ed Westwick

Edward Jack Peter Westwick

8,7
5 628 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ed Westwick

Nie rozumiem zachwytów nad jego "nieziemską urodą". Ten koleś jest po prostu brzydki! Nie możecie powiedzieć tu o zazdrości, bo jestem dziewczyną. Już dużo przystojniejszy jest jego kolega z planu - Chance.

hypocrisity

akurat chyba ci chodzilo o Chace ;d

hypocrisity

Myślę, że tu nie chodzi o to, że jest przystojny - na zasadzie wpisania się we wszystkie obowiązujące kanony piękna. Jest nieszablonowy przez co wielu wydaje się ciekawy i atrakcyjny. A Chace to typowy, ładny chłopak jakich wielu. To tak jak ze stereotypem, że idealne wymiary kobiety to 90/60/90 - ta która takowe posiada niby jest zgrabna a i tak to nie wystarczy ;) bo po prostu trzeba mieć jeszcze "to coś". Zresztą takie są teraz czasy - ładnych ludzi jest wiele a ciekawych już niekoniecznie ;)

madzienx

Jest wyjątkowy i niepowtarzalny. za rolę w plotkarze po prostu go uwielbiam - nie jest ideałem ale ma błysk w oku którego u Chace'a nie widzę

hypocrisity

sama jesteś brzydka, lol.

użytkownik usunięty
JaMajka69

nie liczy się wygląd lecz właśnie to coś np taką niezwyką duszę

a skąd wiesz, jaką duszę ma Ed? ^^"

użytkownik usunięty
JaMajka69

wiele można dostrzeć z twarzy człowieka jak i z jego charakteru

JaMajka69

śmieszna jesteś, nie widziałaś mnie nigdy na oczy. poza tym nie musisz odpowiadać obraźliwie, miej jakiś poziom dziecino.

hypocrisity

Też po oglądnieciu kilku pierwszych odcinków "Plotkary" nie rozumiałam zachwytów dotyczących jego osoby. Ale czym dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba ;)

pani_pczr

on jest po prostu nieziemski :) nie chodzi o jego wygląd (chociaż osobiście za nim szaleję) ale jest typu bad boy, robi co chce, kiedy chce, do tego jest arogancki i poza prawem, ma błysk w oku i potrafi pokazywać uczucia jak ma na to ochotę :) oczywiście mam tu na myśli rolę Chucka Bassa, z której zasłynął. Młody Bóg nic dodać nic ująć :)

pani_pczr

zgadzam się :) też na początku mi się nie podobał ale im dłużej ogladam tym bardziej on ... jego postać mnie urzeka ^ ^
ale ja po prostu lubie zmiany duchowe złych charakterów filmowych dlatego też podoba mi się Damon ;) a tak pozatym w "chalet girl" jest boooski :P

użytkownik usunięty
hypocrisity

Mi też na początku wydawał się brzydki, teraz trochę bardziej jestem do niego przekonana, ale nadal nie uważam go za Adonisa...

Gusta są różne:) Gdyby tak nie było świat byłby nudny i byłoby na świecie jeszcze więcej singli ;>

hypocrisity

Wolę jego niż Chace'a, choć ogólnie żaden nie jest w moim typie