Eddie MurphyI

Edward Regan Murphy

8,2
28 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eddie Murphy

Eddie nie jest juz taki dobry plakac mi sie chce jak pomysle ze nie gra juz w komediach kryminalnych :(
ale sa pozytywy niedlugo bedzie gliniarz |V :D

kocisz

Ale Złote Maliny są czasem dowcipne. ;) Eddie Murphy - najgorsza aktorKA drugoplanowa za "Norbita". lol
To tak na marginesie. :)
Generalnie Murphy się skończył już dość dawno. Jedynie "Dreamgirls" na chwilę wyciągnęły go z cienia, ale szybko znowu z nim znikł. :P Zobaczymy, czy prowadzenie oscarowej gali to zmieni.

kocisz

zgadzam się z założycielem tematu
kiedyś miał lepsze filmy

kocisz

szkoda kiedyś jego filmu był dużo lepsze ( zgadzam się z Davus z "Dreamgirls" ) wydaje mi się że się wypalił :/ no cóż przed nami kom. "Zemsta cieciów" zobaczymy jak wypadnie Eddie a poza tym gala oskarowa mam nadzieje że będzie na gali co najmniej w połowie tak dobry jak w stand up'ie "Raw" ale wątpie

kocisz

Chyba przeszedł na inny wymiar, każdy ma kiedyś dość, ile można robić podobne rzeczy. Ostatnio widziałam go w "Dreamgirls" z Beyonce i byłam pod wrażeniem, takiego go nigdy wcześniej nie widziałam. Chętnie obejrzę go w podobnych rolach.

goslawa25

Jego ostatnim dobrym filmem byl Ksiaze w Nowym Jorku z 88r. Dalej same gnioty.

kocisz

Zgadzam się, to przykre, że taki dobry aktor gra w takich żałosnych filmach. Dzisiaj oglądałam "Imagine that" i się przeraziłam, tragedia.