Edward Furlong

Edward Walter Furlong

8,1
7 623 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Furlong

http://img178.imageshack.us/img178/2946/furlongmd4.jpg - a był świetny aktor kiedyś !!

Adash

Niestety, a gdyby tylko trochę popracował nad sobą...
Tamte czasy minęły, szkoda :(

Adash

LOL masakra!!!! pamietam jak go pierwszy raz w terminatorze zobaczylam pomyslalam ...ale z niego bedzie przystojny facet........LOL

Carolle

Kurde zaczynam się martwic... Jak ja się kurna starzeje :/ Przecież T2 powstał jak miałem rok... Ja się starzałem z tym filmem :(

WEJDER

urodziłeś się w 1991 hahahah to Ty dziecko jeszcze jesteś :P

Adash

No nie do końca bo T2 jest z 91 :D Ale niech ci będzie :D Ja się czuje młodo ale dziwi mnie fakt że ludzie zaczynają się starzec nie tylko w bajkach starych :D ale i na moich oczach :/

Adash

nono tym komentarzem dodales sobie co?

Adash

Czy dlatego przestał być świetnym aktorem ponieważ przytył?To się ze sobą nie łączy.Może ma mniej propozycji,ale talent pewnie ten sam.Musi złamać swój dawny 'idealny' wizerunek jakąś ciekawą rolą i dobrze będzie.A moim zdaniem,jego walka z nałogami miała właśnie taką cenę - lekkie zaniedbanie.Najważniejsze,że ma kochającą żonę i synka.

esotsm

Też prawda... .

esotsm

Myśle że to mało prawdopodobne ! Chociaż w polskiej kinematografii jest świetny przykład na potwierdzenie tego co mówisz !!! A mianowicie Henryk Gołębiewski, który po sukcesach za młodu stoczył się niesamowicie! Zagrał jakby część swojej biografii w filmie Edi ... i to przełamało niemoc i znów jest o nim głośno! I w sumie dobrze bo to poczciwy człek :P

Adash

Tylko czy on naprawdę musi cokolwiek komuś udowadniać ? Fajnie by było gdyby wyszedł z nałogów itp. ale czy musi wracać do aktorstwa ? Nie sądzę...

WEJDER

a za co my tutaj oceniamy ludzi ? Za ich gre za sposob jaki wyrazili siebie i za to jakimi ich polubilismy ! Wiec wartałoby by wrócił!

Adash

Fajnie dla ciebie czy dla niego ? ?

WEJDER

Chodzi tobie o powrót ? I dla mnie jako widza i dla niego by znów pokazał się w tym co mu naprawde wychodziło.

użytkownik usunięty
esotsm

Zgadzam się. Zaniedbał tylko swój wygląd. Liczy się jak gra, a nie jak wygląda. Lecz jakby spojrzeć z innej strony, w dzisiejszych czasach zwraca się uwagę na wygląd....

Adash

może dzięki temu, że tak wygląda, dostanie jakąś ciekawą rolę. Przynajmniej nikt mu nie zarzuci jak Pittowi, że to nie gra aktorska a ładna buźka sprawiła, że ludzie uważają, że ma talent.

Adash

teraz tak wygląda a był świetny aktor kiedyś

gdzie tu jest logika? co ma wspólnego jego choroba- której efektem jest tycie do talentu aktorskiego? popaprało was do reszty

Leon_B_Fink

Dokładnie, popaprało ludzi kompletnie, jak aktor nie znajduje się wśród elity Hollywood i jeszcze dodatkowo trochę przytył to od razu piszą że się stoczył i zaprzepaścił karierę. TVN-u z Drzyzgą za dużo się na oglądali.

marco551

kurde tycie zle mi sie kojarzy ,Elivis od nalogow przytyl -umarl,Brad Renfro co gral w Klijencie przytyl od narkotykow zmarl ,zeby ten lepiej wyszedł z tego- wyglada ehhh niedobrze

malaMi

tyje sie też gdy się ma nałogi, które się rzuciło, w ogóle mi się kojarzy, że uzależnieni raczej chudną, nie tyją.

eji

zalezy od czego uzaleznienie ,wystarczy zeby mial depreche albo bezsennosc i juz bierze sie leki- antydepresanty po ktorych najczesciej sie tyje :/ no nic czas pokaze mam nadzieje ze poprostu zapuscil sie tylko chlopak i wroci do formy

malaMi

tyle że Elvis żyje, widziałem go przedwczoraj na promie do Szwecji

Leon_B_Fink

szczesciarz;)

Adash

Oto nasz przywódca ruchu oporu :)

intervieri

ja bym go widział w najnowszym Terminatorze zamiast Belea.. tylko jakby sie chłopak nieco ogarnoł.

Taka prawda że T2 bez niego nie byłby taki świetny, widziałem go też w Smentarzu dla zwierząt i Wieźniu nienawiści. Świetnie zagrał zwłaszcza w tym ostatnim.

Adash

On wygląda jak jakiś ćpun! Tragedia

Nabukadnezar

strasznie , był ładny . to znaczy nie ładny , ale miał ciekwawą urodę rzadko spotykaną .

Nabukadnezar

Diwne... W "Więźniu nienawiści" tez wygladal jak cpun. Idealna rola?

Adash

"Tragedia jak on teraz wygląda !!! - a był świetny aktor kiedyś !!"

A co ma wygląd do aktorstwa? Każdy się starzeje i zmienia. Ja też gdy oglądam zdjęcia z przed 10 lat widzę siebie 20 kilo "młodszego", co nie znaczy ze teraz jestem głupszy. Wręcz przeciwnie.

I wyczyść sobie klawiaturę bo Ci się zacina na wykrzykniku.

Titus_

Marlo Brando tez przytył , a mimo to aktorem Był świetny...świeć panie nad jego duszą....niech mu ziemia lekką będzie...:(

BRILLANTE

O tak w T2 byl ladny. Ktos tak napisal ze jak go zobaczyl w Terminatorze 2 to powiedzial ze ale on bedzie przystojny. No i byl do pewnego czasu np. gdy gral w AMERICAN HISTORY X ( kocham ten film !!!)mial 21 lat a i tak byl BoSkI. Gdyby teraz troche nad soba popracowal to byl by taki sam jak kiedys LADNY. I to nie znaczy ze przybylo mu troche kilogramow ( no moze wiecej nic TROCHE)to nie znaczy ze jest gorszy . Tak samo jak w American History X to ze ktos ma inny kolor skory nie jest gorszy!!! I wku.wia mnie to ze gadac ze jak on wyglada ze żal o wogole a pomyscie o soebi czy wy jestescie tacy idealni ?!

furlong

gdyby się doprowadził do porządku i zaczął grać w interesujących filmach (od american history właściwie wszystkie inne przeszły niezauważone) myślę ze nadal mógłby być rewelacyjnym aktorem,miał w sobie to coś co pozwala tym nielicznym stać sie naprawdę geniuszami w swoim fachu,szkoda że to zaprzepaścił

fenix

wlasnie jestem w trakcie ogladania American history X no i aktor ten mial ciekawa urode mi sie ona podoba :) Jest poproostu przystojny . Szkoda tylko ze przytyl i zeszedl na za droge. BO jednak w filmie liczy sie rownie telent artysty jak i wyglad . A on te zdolnosci posiada , lecz wyglad juz nie ten , moze i go jeszcze wezma do jakiegos filmu z tym wygladem:) Tylko ze przykro mi sie bedzie ogladalo film w jego nowej postaci ( wyglad) Toleruje ludzi otylych , ale jest mi ich bardzo szkoda . Osobiscie walcze z kaloriami i mam nadzieje ze mi sie uda schudnac.:)

blackgirl13

a taki był Furlong ładniuśki no... Szkoda, bo naprawdę miło było patrzeć.

Molko_Queen

ładniusi jak ładniusi ale jaką miał przed sobą kariere filmową,myślę że śmiało z odrobiną uporu mógłby stanąć w rzędzie z najlepszymi,kurcze nie mogę się normalnie pogodzić ze zmarnowaniem takiego talentu

fenix

"lekkie zaniedbanie.Najważniejsze,że ma kochającą żonę i synka."
muszę Cie zmartwić - już nie.
http://www.imdb.com/name/nm0000411/bio

Vanillia

jesli Byś mogła co nieco przetłumaczyc,co z tego tekstu wynika, ]wybacz kilka lekcji z anglika mi umkneło...

Vanillia

"lekkie zaniedbanie.Najważniejsze,że ma kochającą żonę i synka."
muszę Cie zmartwić - już nie.

Spouse
Rachael Bella (19 April 2006 - present) (filed for divorce) 1 child

"kochająca żona" wniosła podanie o rozwód.
kilka artykułów na ten temat ENG version:
http://www.imdb.com/name/nm0068622/news#ni0870188

Adash

Wystarczy spojrzeć na jego zdjęcia i od razu widać, jaki tryb życia prowadzi. Nic dziwnego, że tak wygląda. Do tego zdaje się w ogóle tym nie przejmować. Tyle, że z takim podejściem raczej dobrej roli (na skalę chociażby "Więźnia nienawiści") nie dostanie, więc nie można też powiedzieć, że to nie ma zupełnie żadnego wpływu na jego karierę aktorską. Za to na talent nie ma na pewno, więc idiotyczne jest stwierdzenie, typu "a był świetny aktor kiedyś".

Adash

Noo jak by byl ze mna to ja juz bym o Niego zadbala;] eh I Love You Edward,to był najpiękniejszy chłopak na ziemi w tym wieku z przedzialu Smętarz dla zwierzakow,Terminator itp..ideał..

wiesiakizi1

moim zdaniem on był najlepiej zapowiadającym się aktorem młodego pokolenia, po obejrzeniu T2, nie jakimś tam 5 minutowym przydupasem który po roku zejdzie z anteny, ale naprawdę wielkim aktorem, cóż teraz jak widać nie dostaje propozycji od wielkich reżyserów i nikt nie chce kręcić z nim takich filmów jak przed laty, czego powodem na pewno jest sposób i tryb życia a także zapewne problemy rodzinne, bo z tego co się czyta na jego temat koleś jest zupełnie prostym amerykańcem któremu trochę się powaliło w głowie..

Adash

Ej, Adash ! Chyba ci się coś poj*****. Kiedyś był "ładny", a teraz jest "nieładny" to jest złym aktorem? Człowieku, jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie to rób to skrycie.

Adash

O kurteczka ...to on?! Nie wierzę ...jak zobaczyłam fotkę to mnie zatkało ...ale wcześniej naprawdę był " w lepszym stanie" ...hm a co do poprzednika nie zwracaj uwagi ...czas robi swoje a to jaki był kiedyś raczej świadczyło o jego grze aktorskiej ....co prawda pod tym względem się nie zmienił ale wygląd jak widać owszem ...ale nie ukrywajmy że teraz aktorzy są popularni z powodu wyglądu i postaci jaką grają ...

marina681

A jeszcze kilka lat temu wyglądał normalnie. Oglądałem niedawno "Konflikt interesów" z 2007 roku i wyglądał tam jak przed laty. A teraz taki grubas i jak bandzior. Zniszczył się chłopak totalnie.