Spoko reżyser, podobają mi się jego filmy Hostel i Hostel 2, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości nakręci chociaż jeszcze jedną część. Moim zdaniem powinno być w niej więcej tortur, mam kilka takich fajnych pomysłów, ale to nie ja decyduje :( nie mogę się doczekać kolejnego filmu.
Przecież Hostel to jeden z najgłupszych filmów w dziejach ludzkości! Daj spokój, człowieku! Choć jedynka jeszcze jako tako trzyma poziom, to część druga jest już tak maksymalnie przegięta i naciągana, że wolałbym przeżyć na własnej skórze tortury pokazane w tym filmie, niż obejrzeć go ponownie. I żeby nie było wątpliwości - Piła mi się podobała, lecz scenariusz Hostela wydaje się być pisany na zasadzie "OK, mam już pomysł na tortury, młode cycate aktorki, to jeszcze wymyślę jakąś fabułę, byle szybko, bo mi kawa stygnie"
Za Hostel dostał ode mnie 1
Przecież ten film to jakieś chore gówno, zero przekazu oprócz sadyzmu na niewinnych ludziach !!
Paranoja
czy tylko mi się podobał Hostel?:P i czy tylko ja lubię Rotha i nie obchodzą mnie wywiady, w których obraża użytkowników filmwebu?:)))
Ja też go lubię ;D A Hostel to jest jednak za brutalny ;p Ale sama fabyła, jak na horror jest całkiem całkiem ... ;D
O i tu się z Tobą zgodzę ;p Duchy są straszne ;p Ale film mógłby być mniej brutalny, bo momentami robiło mi się niedobrze ;p
Haha ;p no tak szczerze mówiąc to pamiętam tylko akcje jak kolesie wchodzą komuś na chatę a tam laska się bzyka z kolesiem xD To tylko to pamiętam . No i jeszcze jakiś motyw z typem z baru, co się potem okazało, że to on zabija . ; pp Chociaż oglądałam to grubo ponad rok temu, to mam prawo nie pamiętać .