Eli Roth

Eli Raphael Roth

7,3
6 446 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eli Roth

God damn you Eli Roth

użytkownik usunięty

You gonna burn in hell for what you said couse for Oświęcim is unfortunately too late for you!

1) Po co piszesz po angielsku myslisz ze Eli Roth wejdzie i to przeczyta ?
2) Prosze , nie pisz juz nic wiecej po angielsku bo robisz wiece bledow niz ustawa przewiduje.Idz lepiej sie poucz.Najpierw ukoncz podstawowke.

gex221

założyciel tematu nie se pisze co chce , a Eli roth to taki niedouczony cwel że jak by tu wszedł to i tak by nic nie zrozumiał , nawet po angielsku

użytkownik usunięty
gex221

A mianowicie gdzie został popełniony błąd? :D:D:D Jak się już coś wytyka to może bardziej szczegółowo? czy może napisaliśmy to po to żeby sobie napisać i zabłysnąć wiedzą nie wiadomo skąd? ;>

użytkownik usunięty

a przepraszam jest jeden, przez szybkie pisanie pominięty, ale z chęcią bym zweryfikowała go z Tobą, bo po "wiece" wiem już, że nie tylko polski znasz perfecyjnie!:D:D:D

użytkownik usunięty

ale wy Polacy jesteście zawistni!
Naprawdę! I co z tego, że powiedział coś na Was złego? Nikt nie wie jaka była prawda, zawsze ktoś do kogoś będzie miał uprzedzenia. Naród polski może sobie krytykować kogo chce, ale jak komuś zdarzy się powiedzieć coś złego na Polaków... od razu go nienawidzicie. Oj, ludzie zmieńcie się!

trinity, są na to leki, może nie jest jeszcze za późno, jeżeli takie oszczerstwa od tego żydka cie nie ruszaja to współczuje,

użytkownik usunięty
corvus1605

bosh, wy naprawdę przesadzacie, dlaczego ja się urodziłam pieprzoną Polka?!

użytkownik usunięty

a poza tym skad wiesz, że to oszczerstwa, ha? N ie masz dowodu że każdy Polak w czasie wojny był święty!

nie każdy Polak był święty, na myśl przychodzi sprawa z Jedwabnem czy jakoś tak, niebezpieczne staje się mówienie ogólnie o jakiejś nacji, eli powinien o tym wiedzieć ma już swoje lata

corvus1605

Przestańcie już z tym Jedwabnem. Antypolonista Gross powinien trafić do więzienia za zniesławienie narodu polskiego. Domniemani świadkowie tamtych zdarzeń słyszeli, że oprawcy mówią po niemiecku. Niemcy byli na tyle głupi, żeby pozwolić Polakom zamordować i ograbić Żydów? Wysłali kilku Volsdeutschy albo nawet wprost wysłali paru SSmanów, którzy od dwóch lat siedzieli w Polsce, więc język znali na pewno. A tak swoją drogą kiedy nasi mądrzy przywódcy oskarżą Żydów o antypolonizm? Chociażby za sprawę z Salomonem Morelem, przywódcą żydowskiej bandy, która podczas drugiej wojny grabiła polskie wsie? Po wojnie Morel został komuchem, a potem trafił do Izraela. Jak nasze władze starały się o deportację, odpowiedź Izraela była krótka: nie deportują bo tylko zbrodnie na narodzie żydowskim podlegają uchyleniu zakazu ekstradycji obywateli Izraela.

nazgul31

Ujmę to tak. Bękarty wojny to naprawdę dobry film poza scenami w których występuje ten skrzywdzony przez polskich antysemitów biedaczyna. Co zobaczę jego twarz na ekranie to mam ochotę jebnąć w telewizor.