nikt nie ocenil go jako aktora ani przez pryzmat jego gry i talentu tylko przez pryzmat obrazliwego dla nas wywiadu :) rozumiem ze zle zrobil i powinien za to poniesc konsekwencje ale to jest strona o filmach i aktorach i ocenia sie wlasnie to a nie ich osobisty stosunek do historii :/ stad ta niska ocena bo wg mnie w bekartach zagral super
dlaczego niska ocena?
WERSJA OFICJALNA : bo nakręcił badziewne HOSTELE
WERSJA NIEOFICJALNA : bo jest niedouczonym j*bańcem i pieprzy głupoty o Polakach;pp
Co nie zmienia faktu, ze jest beznadziejnym rezyserem promujacym sie i zaslaniajacym znanymi nazwiskami, czytaj Tarantino. Jestem pewny, ze wielu aktorow w Benkatach zagraloby lepiej od niego, ale w koncu rezyserem tego filmu jest jego kolega.
dla mnie w bekartach byl idealny do swojej roli ps. ale zeby nawet w tytule bledy robic????
tak juz mowiles ze ci sie podoba i w BENKARTACH zagral supcio, nie musisz sie powtarzac. Gdybym nic nie wiedzial o tej wypowiedzi ocena wahalaby sie miedzy 2/3 ale ze wiem, dalem 2.
ps. jaki film taki blond!
dla mnie w bękartach był beznadziejny, no może nie do końca. daje 3/10.
jego postać mnie jakoś denerwuje, a gra aktorska też niespecjalna.
Natomiast ja uwarzam, że w Bękartach zagrał naprawdę dobrze. Podobała mi się ta kreacja bohatera.
Fimów niestety nie ocenię, bo nie widziałam.
Gdyby się nie odzywał byłoby bardzo dobrze, bo pasuje na Bear Jew, ale niestety koleś gra bardzo słabo. I jeszcze jego katastrofalny głos, który kojarzy mi się z 15-sto latkiem przechodzącym mutacje. Dałem mu 5, bo Hostel II był całkiem niezły. Nie zwracam uwagi co i o kim mówi w wywiadach, bo to nie pudelek.