Eli Roth

Eli Raphael Roth

7,3
6 446 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eli Roth

ale ludzie sa dziwni

użytkownik usunięty

nikt nie ocenil go jako aktora ani przez pryzmat jego gry i talentu tylko przez pryzmat obrazliwego dla nas wywiadu :) rozumiem ze zle zrobil i powinien za to poniesc konsekwencje ale to jest strona o filmach i aktorach i ocenia sie wlasnie to a nie ich osobisty stosunek do historii :/ stad ta niska ocena bo wg mnie w bekartach zagral super

dlaczego niska ocena?

WERSJA OFICJALNA : bo nakręcił badziewne HOSTELE

WERSJA NIEOFICJALNA : bo jest niedouczonym j*bańcem i pieprzy głupoty o Polakach;pp

wg mnie też w bękartach zagrał świetnie

Co nie zmienia faktu, ze jest beznadziejnym rezyserem promujacym sie i zaslaniajacym znanymi nazwiskami, czytaj Tarantino. Jestem pewny, ze wielu aktorow w Benkatach zagraloby lepiej od niego, ale w koncu rezyserem tego filmu jest jego kolega.

użytkownik usunięty
dolce8

dla mnie w bekartach byl idealny do swojej roli ps. ale zeby nawet w tytule bledy robic????

tak juz mowiles ze ci sie podoba i w BENKARTACH zagral supcio, nie musisz sie powtarzac. Gdybym nic nie wiedzial o tej wypowiedzi ocena wahalaby sie miedzy 2/3 ale ze wiem, dalem 2.

ps. jaki film taki blond!

dla mnie w bękartach był beznadziejny, no może nie do końca. daje 3/10.
jego postać mnie jakoś denerwuje, a gra aktorska też niespecjalna.

Natomiast ja uwarzam, że w Bękartach zagrał naprawdę dobrze. Podobała mi się ta kreacja bohatera.
Fimów niestety nie ocenię, bo nie widziałam.

lilian_6

Gdyby się nie odzywał byłoby bardzo dobrze, bo pasuje na Bear Jew, ale niestety koleś gra bardzo słabo. I jeszcze jego katastrofalny głos, który kojarzy mi się z 15-sto latkiem przechodzącym mutacje. Dałem mu 5, bo Hostel II był całkiem niezły. Nie zwracam uwagi co i o kim mówi w wywiadach, bo to nie pudelek.

slowik00

nie pisz ze nikt nie ocenia go po jego grze bo mnie nie obchodzi co amerykaniec (jak większośc z nich niedouczony) wygaduje o Polsce u mnie za aktorstwo ma wysoką ocene bo jest wspaniały.