duzo osob dało mu 1 gwiazdke za to co mowił o polakach, ale rasista nie jest ( no hello, rasista-
zyd?).
niektórzy żydzi robią z siebie naród wybrańców męczenników. Roth pokazał że jest śmieciem bo wypowiada się publicznie próbując być mentorem a wypowiada kłamliwe oskarżenia. Głupek nie wie co mówi.
Jak powiedział Isaac Bashevis Singer- Żyd współczesny nie może żyć bez antysemityzmu. Jeśli antysemityzm gdzieś nie istnieje, on go stworzy.
Bo trudno oceniać kogoś tylko za to, jaki jest na ekranie filmu. Fakt, że znamy jakieś wypowiedzi publiczne Rotha musi mieć wpływ na jego ocenę. Podobnie z np. Melem Gibsonem, wielu ludzi ocenia go negatywnie zaincydent z żoną, mimo, że gra super i filmy robi niezłe.
no pojechał po bandzie xd obwiniał nas o holocaust, nas, litwinów i wgl.... stwierdził, że zawiedliśmy i bylismy współodpowiedzialni czy coś takiego. no arogancki, niedoinformowany typ, żal mi takich, bo Polakom to stopy masowali naziści ... o.o
A ty jesteś doinformowany ? Nie ma co bronić Litwinów, którzy współpracowali z nazistami, mieli podległą im policję i własną dywizje SS. Polaków też mordowali.
ja napisałam co mówił Eli, a nie co jest prawdą. więc bez spiny, nigdzie nie broniłam i nie oskarżałam nikogo. czytaj :obwinił nas Polaków o holocaust między innymi.
nikt nie broni Litwinów. Raczej śmieje się z marnego aktorzyny co się książek Grossa naczytał i udaje znawcę
Żydzi to drugi po Japończykach ,najbardziej rasistowski "naród" na świecie. Potem są mieszkańcy Zimbabwe ,RPA i Somalii.
Ostatnio w Izraelu wprowadzono segregację rasową uczniów ,a murzynki są tam sterylizowane. O rasizmie żydów mozna z reszta pisać godzinami.