Eli Roth

Eli Raphael Roth

7,3
6 446 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eli Roth

duzo osob dało mu 1 gwiazdke za to co mowił o polakach, ale rasista nie jest ( no hello, rasista-
zyd?).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
freakman

niektórzy żydzi robią z siebie naród wybrańców męczenników. Roth pokazał że jest śmieciem bo wypowiada się publicznie próbując być mentorem a wypowiada kłamliwe oskarżenia. Głupek nie wie co mówi.

RAB

Jak powiedział Isaac Bashevis Singer- Żyd współczesny nie może żyć bez antysemityzmu. Jeśli antysemityzm gdzieś nie istnieje, on go stworzy.

Hania_19

Bo trudno oceniać kogoś tylko za to, jaki jest na ekranie filmu. Fakt, że znamy jakieś wypowiedzi publiczne Rotha musi mieć wpływ na jego ocenę. Podobnie z np. Melem Gibsonem, wielu ludzi ocenia go negatywnie zaincydent z żoną, mimo, że gra super i filmy robi niezłe.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Hania_19

nie wiem co mowil o polakach, ale to wyjątkowo odpychający typ i po prostu go nie lubię

Reksio_gwalciciel

no pojechał po bandzie xd obwiniał nas o holocaust, nas, litwinów i wgl.... stwierdził, że zawiedliśmy i bylismy współodpowiedzialni czy coś takiego. no arogancki, niedoinformowany typ, żal mi takich, bo Polakom to stopy masowali naziści ... o.o

Vanillia

A ty jesteś doinformowany ? Nie ma co bronić Litwinów, którzy współpracowali z nazistami, mieli podległą im policję i własną dywizje SS. Polaków też mordowali.

Dama Karo

ja napisałam co mówił Eli, a nie co jest prawdą. więc bez spiny, nigdzie nie broniłam i nie oskarżałam nikogo. czytaj :obwinił nas Polaków o holocaust między innymi.

Dama Karo

nikt nie broni Litwinów. Raczej śmieje się z marnego aktorzyny co się książek Grossa naczytał i udaje znawcę

Hania_19

A żyd nie może być rasistą????? urwałeś się z choinki??

Sanderus

Przepraszam. UrwałAś.

Hania_19

Żydzi to drugi po Japończykach ,najbardziej rasistowski "naród" na świecie. Potem są mieszkańcy Zimbabwe ,RPA i Somalii.
Ostatnio w Izraelu wprowadzono segregację rasową uczniów ,a murzynki są tam sterylizowane. O rasizmie żydów mozna z reszta pisać godzinami.

Hania_19

a zgodzę się z faktem,że trzeba rozdzielać ocenę człowiek, a aktor czy inny artysta . Ponoć Morgan Freeman to niefajny typ, a z Polski choćby ta sprawa z Polańskim. Czy jeśli powiem,że podobają mi się obrazy Hitlera to znaczy,ze popieram Jego chore poglądy? Nie !