chyba tak.. wystarczy popatrzec na filmografie.. jest coraz lepiej... choc chyba Dakota w jej wieku byla lepsza (pod wzgledem glownych rol rzecz jasna)
moim zdaniem jest lepsza od Dakoty. Jakoś bardziej ją trawię. Może to płytkie, ale między innymi ze względu na urodę...
a ja wole urode Dakoty, szczegolnie jak była mała to była ee przerazajaca? co czynilo ja bardziej charakterystyczna...
Na graniu młodszej wersji swojej siostry daleko nie zajedzie. Jej "kariera" skończy się, tak szybko jak zaczęła. Myślę, że Dakota ma więcej talentu.
Wg mnie obie siostry są zupełnie inne. Wielki szał na Dakotę powoli
przemija, dziewczyna zaczyna dorastać i z tego co zauważyłam nie dostaje
już aż tylu ról. Teraz jest chyba dobry czas dla Elle.
nie wiem czy bedzie lepsza od Dakoty bo nie widziałam zadnego filmu z nia wiec nie mam porownania. Na pewno bedzie jej ciezko ja przebic bo Dakota jest rewelacyjna. A jesli chodzi o urode to rowniez wole Dakote bo nie jest taka pospolita a Elle to po prostu kolejna ładna buzia w tłumie
Czasy Dakoty juz minely teraz czas na elle pozatym one teraz graja
identycznie ,a poniewaz ona jest ladniejsza to zrobi duza kariere
niestety takie jest zycie ...
A ja sie nie zgodze.. Elle gra raczej glownie w epizodach.. Dakota przyjmuje coraz bardziej komercyjne role (new moon, push) lub tez doroslejsze (Hounddog).. Co do urody ja osobiscie wole Dakote bo jest bardziej wyrazista.. taka mniej banalna w przeciwienstwie do Elle
nawet nie wiedziałam, że Dakota ma siostrę i myślałam, że to jest Dakota :D są bardzo do siebie podobne :) i podobieństwa nie da się uniknąć. nie widzialam jeszcze z nią filmu ale zamierzam obejrzeć "W krainie czarów" to sobie porównam ;)
obejrzałam przed chwilą "w krainie czarów". jest naprawdę dobra i różni się od Dakoty. Dakota taka bardziej uporządkowana jest, ta nieco fantazyjna.
Według mie narazie cieszjest narazie rozmawiać o karieże elle ponieważ gra głuwnie w epizodach a dakota gra duże role i dlatego ja jeszcze bym nie porównywał ich przyszłych karier bo elle może jeszcze zgasnoć
wrrr.. Nie jestem jakimś natrętem co tylko poprawia błędy innych bo sama je robię ale.. bez przesady. "krieże" "głuwnie" "zgasnoć"??
Ja osobiście wątpię. Według mnie już zawsze będzie w cieniu Dakoty, choć życzę jej oczywiście jak najlepiej!
Obie są niesamowite:) Uwielbiam je, ich role, filmy i urodę.
Cieszę się, że siostry Fanning mają tyle talentu i potrafią go pokazać.
Obie są Super:)
Elle ma talent ogromny. Już jako dziecko występowała w filmach.
Na pewno zrobi ogromną karierę.
Obie siostry są śliczne:)