Emilia Clarke

Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke

8,2
39 458 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Clarke

pokazała owa osoba w grze o tron? parę razy cycki i tyłek, i jak uprawia stosunki seksualne z khalem. jej rola nie jest wcale lepsza od ról prostytutek w tym serialu. polega na tym samym. różni się tylko finałową sceną, ale .. i tak świeci powyższym. chodzi o to, żeby aktorkę cenić za aktorstwo właśnie, nie za ciało (chociaż i tak nie ma się czym podniecać). ciekaw jestem co reprezentuje w Ataku dinozaurów. aż żal to pewnie oglądać.

kamil7k

"ona wchodzi do tej wody zeby.... SIE UMYĆ !" - początkowo myślałam, że sobie z nas zartujesz, ale wychodzi na to że nie! o_O

dzebedisa

pol zartem pol serio ale taka prawda ;)

kamil7k

Oj, wiadomo, że wchodzi się umyć. Chodzi o sam sens wstawienia tej sceny.

mocking_soul

Ten gej o którym mówisz to młodszy brat Roberta, a ten trzeci, którego nie było jeszcze widać pojawi się w drugim sezonie. Jest starszy od Renly'ego (gej), ale młodszy od Roberta.
(Oj, odpowiedziałam sobie sama...)

mocking_soul

nie szkodzi, znalazłam Twoją odp. :)

a widzisz, nie wiem jak ja to ogladam, ze nie skumałam :) dzięki.

i jeszcze mam pytanie o te herby.
roberta herb to lew a lanisterów to jeleń? czy na odwrót?

dzebedisa

Hehe, nie przejmuj się. Powiem szczerze, że ja też miałam czasami problemy z połapaniem się, ale oglądałam już kilka razy cały serial. W każdym razie polecam stronę HBO, tam są drzewa genealogiczne i krótkie opisy, kto jest kto.
http://viewers-guide.hbo.com/game-of-thrones/#!/guide/houses/

mocking_soul

o widzisz. zastanawiałam się, że mogli taką legendę wrzucić w intro serialu. no ale dobrze, ze zrobili to chociaz na stronie.

Eva01

A ja uważam, że jest piękna, wspaniała i bardzo utalentowana. Chciałabym mieć taka przyjaciółkę :) naprawdę. Gdyby wszystkie Angielki były takie urocze, to o Anglii mówiłoby się to, co o Polsce: że mieszkają tam piękne kobiety. Niestety rzadko im się to przydarza, więc cieszę się, kiedy słyszę brytyjski akcent z ust kogoś takiego, jak ta pani :)

Eva01

Moim zdaniem Dany gra poprawnie. Jest bardzo piękna i tak dalej, ale jej gra jest poprawna. Serial ten sprawia niesamowite wrażenie dzięki bardzo dobrej fabule. Co za tym idzie również aktorzy są oceniani lepiej. Serial jest tak ciekawy, że można poszczególnym aktorom sporo wybaczyć. Bądźmy jednak szczerzy, żeby oddać całość wydarzeń odcinek powinien trwać 2 razy dłużej. Ktoś kto nie czytał książki może mieć sporo problemów z wyłapaniem niektórych wątków. Moim zdaniem wybitnie gra karzeł. Zarówno w serialu jak i w książce.

Z poważaniem

Eva01

w drugim sezonie wygląda lepiej. bardziej dojrzale. lepiej jej w tym skórzanych zbrojach niż z pączkami na wierzchu. ale nie o wygląd tu chodzi już tera. prawda jest taka, że kreacja Dany książkowej jest świetna. jak i w tomie I i II.

Eva01

właśnie wiele sobą prezentuje... Wręcz idealnie odegrała rolę Daenerys. Poza tym na prawdę jest piękna. I z całym szacunkiem ale to co napisałaś brzmi jak z ust starej baby z menopauzą, która tylko zazdrości młodym aktorkom...

Eva01

nieźle gra jak na nowicjuszkę i faktycznie jest piękna jeśli chodzi o twarz

Eva01

jej postać jest 28947124673285413285432958 razy lepiej przedstawiona w książce niźli w tym serialiku. i taka jest prawda.