Ależ ona jest wysoka, aż 163 metry.
(z góry przepraszam wszystkich za niestosowny język)
O kurde, masz rację, rzeczywiście jest wysoka... A ja myślałam, że najwyższy człowiek na świecie ma dziś gdzieś 2,5 m, dobre:)
PS: Też pękam ze śmiechu.
Wy pękacie ze śmiechu, a postawcie się na jej miejscu. Jak sobie biedactwo męża znajdzie xD Wśród gwiazd filmowych to tylko Godzilla sie nadaje;p
"Ma 163 metrów wzrostu. Została zauważona przez przyjaciela jej ojca w sztuce szkolnej." Chyba nie było trudno :D:D:D:D:D:D
hahahahahahahhahahhahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah ahahhahah ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahah ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahah ahahahahahahaha a to dobre było;)
Hehe... W filmie wydawała się niska, chyba musieli użyć jakichś specjalnych technik komputerowych :)
Zgodzę się z Tobą... niektórzy tutaj się wyśmienicie bawią... "łiczerze" ;D (i chyba cię skądś kojarzę).
To fakt, ale sam mam smiechawe z tego, choc glownie z postow niz z samego "faktu". Mimo wszytko ciesze sie ze mi tak niewiele do szczescia potrzeba :)
Ale wy wszyscy jesteście puści. śmiejecie sie ze wzrostu. Ona i tak jest wysoka bo ja mam 18 lat i mierze 153 :) Pozdrawiam
Wow ale dziewczyna podrosła xDD pewnie piła duzo mleka w dzieciństwie i są tego skutki :D chyba ja tez zaczne pic wiecej mleka :P hehe
ale wzrost człowieka chyba nie wpływa na to jaki ma talent aktorski.. uważam ze niezła z niej aktorka, a śmiac sie możemy równiez z byle ludzi których widzimy na ulicy i sa mniejsi od nas.. każdy jest taki jaki się urodził.
dla niektórych którzy niezrozumieli albo dla tych co uczepią sie każdego słowa bo brak im zajeć domowych , " każdy jest taki jaki się urodził" mam namyśli to że kazdy ma w genach swój wzrost, tak samo jak człowiek z rodziny gdzie są otyli ludzie dziecko też będzie otyłe mimo ze bedzie mało jadło.
chociaż żadko bywają wyjątki ale bywają, anorektycy albo ludzie z bulimią, ale wzrostu sie nie wybiera..